D

Çavuş
24 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
11 ay
Yazıcı tavsiyesi.
10.000 e kadar çıkabileceğim, hem fotokopisi olan hemde seri çıktı alabileceğim ve beni servis servis uğraştırmayacak bi yazıcı tavsiye edebilir misiniz ?
D
11 ay
Mavi ekran ardından PC yeniden başlama.
PC bazen anlık donup mavi ekran hatası veriyor.
Ufak program yardımları sayesinde bu bilgileri edindim umarım yardımcı olursunuz.
Fotoğraf yüklemeyedim ama
C/Windows/memory.dmp

C/Windows/memory.dmp/060924-8500-01.

C/Windows/memory.dmp/0608924-6031-01.dmp

C/Windows/memory.dmp/060424/10359-01.dmp

C/Windows/memory.dmp/060424/7500-01.dmp

Whocrashed ile ulaştığım hatalar bunlar
D
12 ay
Elektrikli araçların Baş ağrısı vs gibi hastalıkları arttırma olayı.
Geçen günlerde bi haberde okumuştum.
Amerika da yapılan araştırma da Elektrikli araç süren insanların hasteneye özellikle baş ağrısı şikayeti ile başvurma oranı artmış diye.
Bu konuda net bilgisi olan var mı acaba ?
D
12 ay
RYZEN 5 7500F PUBG %100 CPU SORUNU.
Sadece inat ettiğim için bu oyunda cpu sorununu çözmeye çalıştıkca tıkanıyorum.

PC özellikleri: ryzen 7500f - 32 gb 6200 mhz ram - rx480 8 gb ekran kartı.

Bu özelliklerde fps değeri 75 i gecmiyor. onu geçtim cpu sürekli %100 ve donmalar yaşıyorum.

tavsiyesi olan var mı ?
D
12 ay
İNTEL CPU İ5-7500 RX480 8 GB DARBOĞAZ
İyi günler.
Sistem özelliklerim intel cpu i5-7500 3.4 ghz rx480 8 gb ekran kartı 256 bit 16 gb ram mevcut.
Ama lakin hiç bir şekilde istediğim performansı alamıyorum.

Örnek olarak. Pubg oynunda sürekli donma yaşıyorum ve en düşük veya en yüksek ayar fark etmiyor. cpu %100 e dayanıyor galiba gpu da o sıra %100 e dayanıyor.

Bu problemi cözmem konusunda yardımcı olabilecek birisi varmı ?

işlemcimi değişeceğim ekran kartımı cözemedim.Normal şartlarda da ortalama bi pc en azından en düşük cözünürlükte pubg kaldırması gerekiyor.
D
6 yıl
FORZA HORİZON 4 GÜNCELLEME SONRASI HATA
iyi günler. 2-3 gündür oyuna girmiyordum bugun girdim güncelleme varmış onu yaptı ondan sonra oyuna giremez oldum. oyuna tıklıyorum güncelleme var onu yapın girin diyor güncelleme yerine geliyorum oyunu yeniden yükleyin diyor yeniden yüklemeye basıyorum 1-2 mb bir dosya indirip yeniden kuruyor sonra yine hata veriyor kurulumda hata oluştu yeniden yükleyin diye.
Bu sorun hakkında bilgisi olan bana yardım edebilecek birisi var mı acaaba?
D
7 yıl
Rottweiler İçin Mama Tavsiyesi.
Herkese iyi günler.
2 yaşında bir rottweiler e sahibim. Ama köpeğime halen uygun mantıklı bir mama bulamadım. Bu sebeplerden ötürüde yediği mamaların yetmediğini düşünerek zayıf kaldığından ek olarak evden yemek yapıp götürdüm tabi bundan dolayı da mamaları yeme isteği iyice azaldı.
Hem sevebileceği hemde yediği zaman faydasını görebileceğim önerebileceğiniz bir mama markası varmı ?
D
7 yıl
Intel i5 7500 3.4 ve RX 480 Tabanlı Performans Sıkıntısı
Arkaşlar iyi akşamlar.
Yeni bir bilgisayar dizdim. Bilgisayarımın özellikleri:
-İntel i5 7500 3.4 GHz
-16 GB RAM 3200 MHz
-RX 480 8 GB 256 bit.
- Z170-K anakart

Kısaca bilgisayarımın özellikleri bunlar. Bilgisayarım bu özelliklere kıyasla gerçekten yavaş. En basitinden bir Steam'a tıkladığımda cok geç geliyor. Bi' Chrome'a tıkladığımda geç açılıyor.
Bugun ise indirdiğim H1Z1 oyununda 120 FPS alırken donmalar yaşıyorum. bunların sebebi ne olabilir acaba ?
Şimdiden teşekkür ederim.
D
11 yıl
Note 3 bilgisayara bağlanma acil yardım!!
Arkadaşlar telefonumu bazı sebeplerden fabrika ayarlarına döndürmek zorunda kaldım foto lar falan gitti ve bunları geri almak için programlara başvurdum vs.
Benim şuan ki sıkıntım bu programların calışması için telefonu görmesi için usb hata ayıklama modunu aktif etmem gerekiyor aktif ettiğim de de bilgisayar görmüyor. Bu konuda yardımcı olabilicek varsa lütfen yardım etsin saatlerdir bunla uğraşıyorum..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.