S

Teğmen
16 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
7 yıl
max 10000 Liraya 4k monitör dahil gtx1080 oyun sistemi
Arkadaşlar kasa monitör her şeyi dahil 10000 lira max. Az önce konu açmıştım ama silinmiş neden bilmiyorum yardımcı olacak var mı?
Not: 10.000 lira gtx1080+4k monitör sistemine yetmez diyorsanız da yapabildiğiniz en kaliteli gtx1070 bilgisayarını yapıp yardımcı olur musunuz acaba?
S
7 yıl
Monitör dahil 9000TL SİSTEM
merhabalar monitör dahil 9000TL'ye yakın bir sistem toplamam lazım. Aklımda gtx 1080 alıp 4k oyun oynamak var ama onun için alacağım monitörler çok pahalı sanıyorum. 1080 ile 1070'in tek farkının oyunu 4k oynamak istediğinde ortaya çıktığını duydum. o yüzden 4k oynamayı aklımdan çıkarttığım zaman 1070 mi almalıyım? 1080 ile ve 4k monitörlü bir sistem 9000 liraya çıkar mı acaba bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
S
7 yıl
Nereyi yazabilirim? bir sene daha beklemeli miyim?
Merhaba arkadaşlar. Bu sene gerek ailevi gerek başka sorunlardan dolayı ne ygs'ye ne lys'ye çalışabildim. Sonuç olarak mf3-79k mf4-91k sonucum geldi. Hedefim 50.000'lere yakındı ki aslında sonucumu da öyle bekliyordum fakat olmadı. 1 Sene daha geçirmek de çok eziyet geliyor. Olan puanlarla ilerisi için çok açık olan. mühendislikler ya da mf3 dalından yazabileceğim bir yer var mı aklınızda?
Benim şu an düşündüğüm nanoteknoloji ve malzeme mühendisliği var tobb %50 burslu. Onun dışında çocukluktan beri elektrik elektronik mühendisliği istiyordum. İstediğim bölüm de 9 eylül elektrik elektronik mühendisliğiydi. Önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler
S
7 yıl
hiv virüsü kan tahlilinde çıkar mı?
merhabalar 2-3 ay önce kız arkadaşımla korunmasız bi şekilde ilişkiye girdim. 1-2 hafta önce biraz ateşlendim baş ağrısı ve ateş şikayetiyle doktora gittim kan değerlerimi ölçtüler lökopeni (akyuvar eksikliği) tanısı koydu kan değerlerimi ölçüp. İnternete girdim araştırdım hiv tanıları konuluyor. şu anda ateşim geçti gayet iyi hissediyorum. acaba HIV olsaydım kan değerlerine baktıkları zaman bana bunu söylerler miydi yoksa gidip elisa testi yaptırmam gerekiyor mu? teşekkürler şimdiden
S
8 yıl
2 dakika aralıkla 30\u0027ar saniye kasma
merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır bu sorunu yaşıyorum birkaç konu daha açtım ama kimse yardımcı olamadı. bilgisayarımın özellikleri orta-iyi arası pc'yi alalı 1.5 sene falan oldu başlarda bu problem yoktu yeni yeni yaşanmaya başladı oyuna giriyorum, oyun GTAV'de olsa mario da olsa belirli bir süre sonra 2dakika aralıklarla 30'ar saniye 15-20 fps'e düşüyor sonra tekrar 140 fps'e çıkıyor. bütün her şeyde yaşıyorum bu problemi acaba sorun neyden kaynaklı?
ısınma sorunu olmadığından eminim diyebilirim, işlemcimin ve ekran kartımın temizliklerini düzenli yaptırıyorum, termal macunlarını değiştirttim, işlemciye liquid fan taktırdım kesinlikle sorun bundan değil.
sistem özelliklerim şu şekilde

acaba sorun çıkartan uyumluluk mu ya da başka bir şey mi gerçekten oynanamayacak hal aldı hiçbir şey yapamıyorum, formatladım vb virüs vardır diye ama yine aynı sorunla karşı karşıyayım şimdiden teşekkürler
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
aşırı sıcaklık-fps düşüşü
merhabalar arkadaşlar oyun oynarken başlarda sabit 140 fps sonralarda ise 15-20 saniye aralıklarla fps drop yaşıyorum fps 20'ye kadar düşüyor bu 15-20 saniye içinde. 1-2 hafta önce işlemcinin macununu falan değiştirttim temizlettim düzgünce ( başında durmadım acaba temizlemediler mi)
aldığım sıcaklıklar bunlar: normal midir acaba?, kasayı kendim temizleyemiyorum zarar veririm diye. ne yapabilirim acaba fps düşüşü sıcaklıktan mı?
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
windows 10 kuramıyorum
merhaba arkadaşlar windows 8 kullanıyorum sahte. windows10'a yükseltmek istiyorum softwaredistribution'un içindekileri silip updatenow komutu verince windows10'u yüklemiyor, öbür türlü güncellemelerde de windows10 görmüyorum, bilgisayarımın sağ aşşağısında da o windows10 yükseltme şeyi yok. Benim için çok önemli lütfen yardım edin nasıl yükselticem
edit: windows10 kurulumu indirdim microsoft'un sitesinden cd keyim yok umarım salakca bişey yapmıyorumdur
< Resime gitmek için tıklayın >
S
9 yıl
Fps dropları ve sistem
Merhaba arkadaşlar konu açmıştım fakat tekrar açmam gerekti çünkü farklı sorunlar da gelişti,
Arkadaşlar sistemimi yaklaşık 3000liraya topladım. Ekran kartım Nvidia gtx770 , işlemcim amd 8320 8 çekirdek 3.5 ghz,8 gb 4x2 ram'im var sıkıntım şu mario bile açsam gta5'i ultrada bile açsam kasmıyor fakat bir süre sonra 10-20 saniye arası fps drop oluyor mario'da bile fps'im 20'ye kadar düşüyor 10 saniye sonra kendine geliyor tekrar 200 fps'lere çıkıyor sorunun ısınma olduğunu düşündüm speedfan'dan bakındım oyun içinde 77'ye kadar çıkıyor ısınma ( 2 ay önce cpu çok ısınıyor diye liquid fan taktırmıştım fanlar da çok kuvvetli) düşündüm ki format zamanı gelmiştir yollayayım bilgisayarcıya. Yolladım formatlayın,içini temizleyin, termal macununu değiştirin dedim geldi şu an aynı sorun devam ediyor bu sefer sıcaklık 75, sıcaklık ile ilgili olduğunu dişünmüyorum çünkü 2 dakikada bir 20 saniyelik bi drop oluyor lüfen yardım edin kafayı yiyicem
Not : win8 şu an bilgisayarım driverlarda ekran kartınınki güncel diğerlerini bilemiyorum
S
9 yıl
bilgisayar fps drop
Beyler öncellikle merhaba, uzun zamandır bulmaya çalışıyorum nasıl çözerim diye, oyun oynarken h1z1, hots vb normalde 300'e kadar fps alıyorum fakat 10-20 saniyeliğine bi fps drop giriyor, sistemimden olacağını sanmıyorum. Cpu'nun ısındığından olcağını düşünüp liquid soğutuculardan aldım oyun içindeyken temp1:70-78 arası oyun dışında 63-64 arası oluyor. normalde kastığından olcağını düşünmüyorum çünkü daha çok zorlayan sahnelerde kasmıyor ama hiçbirşey yokken bi anda 10-15 saniye kasıyor. formatlamalı mıyım kasayı temizletip yoksa başka bir çözümü var mıdır?
Şimdiden teşekkürler
Sistemim :İşlemci : AMD FX 8320 eight-core processor 3.50 ghz
Ram : 8 gb
Ekran kartı : Nvidia Geforce GTX 770 (kaç gb olduğunu bilmiyorum ama dxdiag'daki yak toplam bellek 7803 mb diyor
lütfen yardım kafayı yiyicem artık
S
9 yıl
Input not support aoc monitör
merhaba arkadaşlar geçen gün bi bilgisayarın içini temizleyeyim dedim güzelce söktüm temizledim öncesinde hiçbir problem yokken bilgisayar 600x400 çözünürlükte açıldı eskiden 2560x1600 olmasına rağmen şu an en fazla 1920x1200 olabiliyor geçirmeye çalıştığımda input not support hatası alıyorum yardım edebilecek var mı
şimdiden destekleriniz için teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.