K

Teğmen
15 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
69 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
5 yıl
Migros\u0027ta Rüşvet Teklif Edildi !!!
Yaklaşık 2 ay öncesinde Migros AVM de başımdan geçen olaydır.

İstanbul/Üsküdar Capitol AVM içerisinde yer alan D&R mağazasından alışveriş yapmak için gittim. Girişte Migros olduğu için kuruyemiş falan alalım diyerek girdik. Reyonları dolaşırken Oda kokuları olduğu bölümü komple birisinin boşalttığı esna da oradaydık. 2 market arabası oda kokusu sprey birisi doldurmuştu. Sonra bu üründe ne var da böyle alınmış diye baktığımda 35 tl den 10 tl düşmüştü. Arabayı dolduran arkadaşta toptancı olduğunu sonradan öğrendim.

Daha sonra danışmada görevliye oda kokusu komple alındığını ben 2 tane almak istiyorum deyince, görevli haberim var müdahale edeceğim diyerek beni gönderdi. İyi tamam diyerek dolaşmaya devam ettim. Birkaç dakika sonra Mağaza Müdür yardımcısı olan arkadaş kasanın başında kasiyere bunlar geçir diye beklerken ürünlerin tamamını kasadan geçtiğini gördüm ve bu olayın Fotoğrafını çektim.

Müdür yardımcısı arkadaş fotoğraf çektiğimi farketti ve çekim yapmanın yasak olduğunu falan söyledi. Bende şikayet edebilirsiniz. Bende zaten bu görüntülerle sizi şikayet edeceğim diyerek yanında ayrıldım ve Marketin dış tarafına AVM tarafından da Videosunu çektim.

Video çektim ve D&R mağazasına doğru gitmeye çalışırken toptancı dediğim arkadaş gördü ve peşimden gelmeye başladı. Durumu izah ettim. Seni değil Migros personelini şikayet edeceğim. Sen zaten almışsın bu saatten sonra sana birşey olmaz dememe rağmen yarım saat peşimi bırakmadı ve video'yu silmemi istedi. Olay esnasında AVM güvenliği ve AVM Müdürü dahi geldi. Tek tek olayı anlattım ve Sonuç olarak Migros içinde geçen bir konu olduğu için biz karışamayız dediler

Toptancıya benden şikayetçi isen Polis ara gelsin Şikayetçi ol en azından resmi kayıtlara geçer dediğim halde kimse polisi arayamadı.

Toptancının bu kadar peşimden gelmesine anlam veremedim. Video silmeyeceğimi anlayınca toptancı arkadaş 2-3 tane de sana koku vereyim şikayetinden vazgeç dedi. Kabul etmeyince teklifini arttırdı, istiyorsan komplesi senin olsun dedi. Yeter ki şikayet etme dedi.

Bunu özellikle üstüne basa basa söylüyorum.

''Ben migrostaki arkadaşlara veriyorum Sen oda kokusu alamadığın için şikayetçi isen sana da veririm''
cümlesini duyunca dedim bu işin içinde iş var. Ben sanırım bi düzeni bozduğumu farkettim.

2-3 oda kokusu değil komple arabayı da versen yine şikayet edeceğim deyip. Oradan ayrıldım.

Daha sonra bu olayı Migros Genel Müdürlüğüne yazdım. Dönüş falan yapmadılar olayın üstünü kapattılar. 2. kez mail attım Rüşvet olayı içinde sanırım sizde varsınız konuyu kapatmaya çalıştınız deyince,

Migros Mağaza Müdürü aradı. Öncelikle yapmış olduğumun suç olduğunu fotoğraf çekmemden kaynaklı suç işlediğimi hatırlattı :) Adam öldürüyorlar içeri bile girmiyor bi fotoğraf yüzünden yatarım sorun değil deyince, Benimle yüzyüze görüşmek istediğini ve İş yerime gelmek istediğini belirtti.

Telefonda 20 dk görüşüp detaylıca anlattığım halde ısrarı yüzünden bir avm de yaklaşık 1 saat görüştük.

Migros Müdürü ile görüşmemiz sonucu şunlar anlaşıldı.

Toptancı yalancının birisi olduğunu her seferinde farklı ifade verdiğini söyledi.

Ben, elimde çekilmiş fotoğraf ve Video olduğu halde tamamen yanlış anlamışım.

Bu işi yapan personel ise Peygamber soyundan falan geliyor sanırım. Asla böyle bir olaya dahi karışamayacağını belirtti.

Ben bundan sonra ne olacağını sorunca. Toptancı bi daha hiçbir Migros ayak dahi atamayacağını (Herhalde fotoğraflarını dağıttılar görüldüğü yerde çıkarılsın diye :)

Migros personeline de hiç birşey olmayacağını görevine layıkı ile devam edeceğini bildirdiler..

Yaklaşık 2 ay geçti bende bu olayı sosyal medya atacağımı Müdüre de belirttim ve dediğimi de yaptım.

Amacın ne konusuna gelince, Migros bana bu olayı gün yüzüne çıkardın diye ödül falan vermesini beklemiyorum. Sadece şu zor zamanda etrafta namusu ile çalışıp ekmek parası kazanmak isteyen kişiler olduğu halde, böyle yerini konumu kullanıp haksız kazananlar hazmedemiyorum.
K
5 yıl
Vectra aracımda garip olay !!!
2003 model vectra c kasa aracım var..
Bu zamana kadar hiç yaşamadığım bir olay gelmeye başladı.

Sabahları arabayı çalıştırdığımda saat sürekli pili bitmişte geri kalmış gibi farklı zaman dilimini gösteriyor. SIFIRLANMIYOR. Yani Akü zayıf olsa sıfırlar ve herşey sil baştan başlaması gerekmiyor mu ? Kutup başlarını sök tak yapsam 01.01.2004 saat 00:00 oluyor ama benım kı 1 yada 2 gün önceki tarih ve birkaç saat geriden geliyor...

Aklıma şu gelir oldu. arabayı kapatınca o da uyuyor o zaman dilimini saymıyor gibi bir olay....

Çözümünü bilen varsa sevinirim...
K
5 yıl
Alacak Araba Bulamıyorum !!!!
Arkadaşlar araba alayım diye niyetlendim ama ne araba buldum nede kafama yatan araba var ?

Yaşım 32 ve aile arabası (sedan) araba arıyorum.
Şuan 2003 model Opel Vectra C kasa arabaya biniyorum ve D segmentinde bir araba olduğunu belli ediyor.

Arabamdan memnunum fakat yaşı itibariyle sürekli masraf açıyor. Artık metal yorgunluğu var arabada hangi parçasına değsen elinde kalıyor yenilemek gerekiyor.

2010 ve üzeri her türlü arabaya bakıyorum (sedan, SUV) fakat işte bu araba diyecek bir araba göremiyorum.

Sırayla baktığım arabalar ve düşüncelerim sizinle paylaşıyorum.

Not: Kesinlikle burada şu marka böyle kötü bu marka mükemmel niyeti ve düşüncesi ile de yazmıyorum. Yazdığım arabalar şuan kullanıyor olabilirsiniz saygı duyuyorum.

Toyota Corolla-2019 sıfır
Araç bayiden sıfır 87 bin tl alınıyor. 1,6 benzinlisi ve Yaklaşık 4 bin tl LPG taktırmak gerekiyor ve 90 bin TL geliyor. Araç heves ettim sıfır aracım olur en az 5 sene sorunsuz binerim düşüncesi oluştu fakat içi bana mı öyle geldi bilmiyorum ama hiç göz zevkine hitap etmiyor. Tam bir ticari taksi görünümü var.. Sırf bu yüzden soğudum.

Honda Civic-2014-15 civarı

Araba başta söyleyeyim güzel araba lafım yok. Fakat kronik tavan çöküyor, içinin malzemesi kötü falan diye video izleyince insanı soğutuyorlar. Sıfırları da 130 bin civarı ve corolla ile nerdeyse 40 bin tl fiyat farkı var. Bu kadar fark eder mi ? Bu kadar paraya daha iyisi alınır geliyor. (daha iyisi yok ama )

Kia Sportage-2012-15

Bu araba gerçekten hoşuma gidiyor cam tavanı dış görünüş falan on numara araba ama kimde bu arabadan varsa (1,6 benzinli) Abi benzinli de 10 lt altına düşmez çok km yapıyorsan LPG şart fakat LPG de uyumlu değil diyorlar. Birisi forumda sıvı LPG taktırmış başına gelmeyen kalmamış falan bunları okuyunca güzelim arabadan soğuyorsun... Birde rampada bayılıyor demişlerdi. Benim performasla işim yok uzun yolda 120 km sabitler giderim sehir içi zaten hızlık durum söz konusu da olmuyor.

Nissan Qashqai-2014-16

bu araba (1,5 dizel) içinde 2014 sonrası yeni kasaya geçmiş 2012 alıp yaa keşke 2 yaş büyük olsaydı da yeni kasa olsaydı diyerekten 2014 üzerine bakmaya başladım. Hasar kayıtlısı 80 bin den temizi 100 bin tl den aşağı değil. 100 bin verip almaya gözümü kararttım fakat cesaret edemedim desem yeridir. Hem dizel hemde az yakıyor dediler. Cam tavan olması güzel... Kararsızım hala

BMW 3.20d-2012

Bu araba için laf söze hiç gerek yok zaten söylesemde hoş olmaz. özellikle 2012 sonrası yazdım makyajlı kasa olsun Jouistik vites olsun dedim. Bunun da en kötüsü 100 binden başlıyor. Bunda da korkum KM çok yüksek arabalar hiç 100 bin altı yok varsa da çok ucuk fiyatları var. Birde BMW bineceksin diğerleri ile kıyaslama yapsan herşeyi çok pahalı... Hayalim ama bu konu da da çok kafamı karıştıranlar oluyor.

Mercedes C180-2010 üzeri

Bu araba için beyaz renk çok hoş 1.6 motor ve LPG olması düşündürücü. Birde BMW gibi bu iki arabaya binmek benim gözümde Aslan besliyorsan yemini düşünmeyeceksin mantığı geliyor. 2003 modelden buna geçmek benim için anlatılmaz bir duygu olacak. BMW ve C180 almak gerçekten cesaret ister benim gözümde...

Toyota Avensis-2012 üzeri

Sonuç olarak D segmenti arabadan aynı segment bakıyorum. 2012 üzeri makyajlı kasa özellikle olsun istiyorum. Fakat o kadar donanım ve özelliğe sahip olmasına rağmen tutulmuyor. VW passat çeyrek altın gibiyken bu arabaya çok haksızlık edildiğini düşünüyorum. D segmenti ve ucuz olması, Sonuçta Toyota abi diyebilmek için düşünüyorum.

Ford Kuga

Bu arabaya baktım ama çok pahalı diyerek ve gücüm yetmeyeceği için eledim.

Jetta-2015

Bu arabadan arkadaşım jetta 1.6 dizel ve km düşük aldı 83 bin iyi denk getirdi.
Bu araba en güzel yanı anında satılıyor olması ve tutulması. Onun harici araba en boş olması.. Nerdeyse 4 cam otomatik var diye şükür edilecek pozisyonda olması. Hız sabitleyici Star-stop falan bu araba da hayal ama VW logosu var o yetiyor. Sırf bom boş araba diye almak istemiyorum.

Hyundai- Bütün Modelleri

Bu arabanın hiçbir modeline bakmadım bile...

Mitsubishi- ASX

Bu araba içinde Benzinli olması tutulmuyor ve dizelleri 2017 den sonra ve çok pahalı (100 bin) üzeri olmasından dolayı bu paraya daha başka araba alırım düşüncesi oluştu...

Bunun harici diğer modellere de baktım fakat öyle detaylı incelemedim. Sende hiçbirşey begenmiyorsun. Her arabada bi bahane buluyorsun değilde. Bu yukarıda yazdığım arabadan birisini alabilirim ama nedense böyle tam bana göre araba diyeceğim araba olmuyor.
Maddi olarakta 70-80 bin tl civarı düşünmeden alabilirim. Eşten dostan borçla da 100 bin tl zorlarım.

Tekrar söylüyorum amacım hiç bir model arabayla alıp veremediğim yok. Sadece çok kararsızım ve aldığımda en az 5 sene araba derdi oluşmasın istiyorum.

Yazdıklarımdan az çok nasıl bir düşünce ile araba aradığımı anlattığımı düşünüyorum...
K
5 yıl
Güzel bir dolandırıcılık hikayesi SS\u0027li YARGI KISMI Başlıyor
EDIT FİNAL

Arkadaşlar, paramı aldım hala konuşuyoruzda. İlanı yayından kaldırmamı istiyor. Yeterince rezil oldum kaldır yoksa Nöbetçi savcılığa şikayet edeceğim diyerek tehdit ediyor. Saat 12.00 gibi en son mesajında yarım saat sonra savcılıktan aranacaksın dedi.
Akşam saat 19:00 oldu hala arayan soran yok. Başına bir iş mi geldi yoksa hala evden çıkamadı mı diye merak içinde bekliyorum.


Yakında 2. Sezon Yargı boyutu olarak yeni konu açacak gibiyim. Biraz whatsapp mesaj biriksin diye bekliyorum... Yeni sezonda görüşmek üzere :)



Arkadaşlar Hepinize çok tşk ediyorum. Konuyu buraya açmamdan kaynaklı olarak parayı hesabıma yatırdı... Teşekkürler DH Ailesi...

EDIT 1

Konu tuttu galiba, yorumları okuyan geliyor.. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derlermiş :)


< Resime gitmek için tıklayın >

EDIT 2

Konunun buraya kadar geleceğini beklemiyordum ama hattın sahibinden babasına ulaştım :) Hat 62 yaşında (sanırım babasının üzerine kayıtlı)

1 gece oğlu yüzünden karakolda ifade versin mi vermesin mi kararsızım. Hayırsız bir evladın yaptığını babasından mı çıkarayım...


EDIT 3

< Resime gitmek için tıklayın >

İnanılır gibi değil. Sürekli para gönderiyor. Bu 4 oldu sanırım

EDIT 3


< Resime gitmek için tıklayın >


ANA KONU

Arkadaşlar Güzel bir dolandırılma hikayemi uzun uzun yazacağım. Dolandıran kişinin de haberi var hala da konuşuyoruz :)

Hemen konuya geleyim. Çek satış bölümünden 8 tl Cinemaximum bileti satmaya başladım.
Whatsapp iletişime geçin diye de ilanımın altına telefon numaramı yazdım.
Hikaye burada başlıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Forumda eski üyeyim parayı sabah atayım diyerek olaya girdi. 8 tl den 3 bilet için ne olacak diyerek verdim. Kartını evde unutmuş sinemanın önünde mağdur olmasın düşünerek verdim....

< Resime gitmek için tıklayın >

Üstüne birde mısır kodu da istedi. Allahtan yokmuşta veremedim :)

< Resime gitmek için tıklayın >

önce dışarı çıkamıyor. sonra eşi göndermiş... Mesajın ilerleyen kısımlarında babası da gönderecek :)))

< Resime gitmek için tıklayın >

önce bi laf söyledim lanet olsun dedim ama bu seferde telefon ile aramaya başladı.
iyike açamadım. 3 biletin parasını alamadığım gibi yeni bilette isteyecekmiş...

< Resime gitmek için tıklayın >

kaçmıyoruz yaa :)))

< Resime gitmek için tıklayın >

10 gün geçti hala para yok birde üste çıkıyor eşim kaza yaptı falan filan...

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu seferde babası göndermiş :)))

< Resime gitmek için tıklayın >

Önce çarşamba göndereğim dedi 15 gün geçti.

< Resime gitmek için tıklayın >

evde misafir varmışta kalk git denilmez diyor birde misafirin fotosunu atıyor :)

< Resime gitmek için tıklayın >

Sonuç olarak konuşmamız hala devam ediyor... Bunu niye paylaştıma gelince 24 tl de falan değilim. Bu arkadaş 3 bilet aldı sonra utanmadan tekrar bilet istedi. Bu şekilde benden başka kişilerden de aynı şekilde bilet alıp parasını vermediğini duydum. Millet lanet olsun üç kuruş bilet için değmez diye uğraşmak bile istemiyor.

Bu arkadaşta ve buna benzer kişilerde bu hastalık olmuş nasıl olsa 24 tl için peşime mi düşecek enayi buldum bedava sinemaya gittim diye arkamdan da konuşuyordur...
Numarası yazdım dikkat edin arkadaşlar.

Forumda da nick Boss
K
5 yıl
E-Bebek Mağazası Tarafından Dolandırıcılık İçerir !!!
Arkadaşlar başıma gelen olayı anlatıyorum ben yaşadım siz dikkat edin !!!

Ebebek sitesinde geçen hafta içinde 150 tl ödeme yaparak 250 tl değerinde mağazadan alışveriş yapılan çekler satılmıştı ve bir çok arkadaşta aldığını düşünüyorum.

Bende 1 adet 150 tl ödeme yaparak aldım. Mağazaya gittim kullanmak istedim. Tek seferde kullanmam gerektiğini parçalı şekilde kullanırsam kalan tutarın yanacağını falan belirtti. Bende satın alırken böyle birşey yazmadığını falan söylememe rağmen biz emir kuluyuz bize söylenen bu demeye getirdi. Mağaza da Müşteri Temsilcisini aradım durumu izah ettim. O arkadaşta sadece dinledi dinledi.. Haklısınız kusura bakmayın dedi.

Olay bundan sonra kopuyor. Farklı boyutlara geçiyoruz şimdi.

Tamam parçalı kullanmaktan da vazgeçtim ama bu seferde mağazanız küçük her aradığım ürünün bedeni yok farklı beden alıp başka mağazada değişim olur mu diye 2 kez sordum. Abi hiç sorun olmaz istediğin mağazada değiştir sonuçta iade falan etmiyorsun dedi. 6 parça bedeni olmayan ürün aldım ve müsait bir zamanda değiştiririm diye 250 tl tamamladım. Buraya kadar herşey güzeldi.

2 gün sonra başka bir mağazada beden değişimi için gittiğimde istediğim bedenler falan vardı. Tek tek seçtim ayırdım ve Mağazanın arkasında İADE DEĞİŞİM BÖLÜMÜNE GİTTİM.

Film burda koptu işte....

Aynı renk model ürünün sadece ve sadece bedeni değiştirmek istediğimi söyledim. Bana dediği şey şu oldu. Bu 39,90 Tl aldığınız ürünü 25 tl sayarım. Yanlış anlamadınız 25 tl alırım. Yeni aldığınız ürünü de etiket fiyatından satarım dedi... Bunu duyunca çıldırdım. Hayatımda ilk defa bir mağaza da ürün değişimi için fiyat farkı istediğini, etiketi bile üzerinde duran ürünü 2. el ürün gibi görüp düşük fiyata alırım demesinin şaşkınlığı ile öyle baktım kaldım.

Adrenalinin yükseldiği heyecanlı dakikalar bundan sonra yaşanmaya başladı.

Tekrar Müşteri Hizmetlerini aradım. Durumu izah ettim. Bugün pazar yetkili kimse yok yarın arayın demez mi... Sinirlenmek için elinden geleni yaptı. Daha sonra size değişim yapılır bilgisini kim verdi falan derken. Sonuç olarak şuna bağlandı. Siz aradaki fiyat farkını ödeyin. Biz size bir sonraki alışverişte kullanmak üzere %20 indirim tanımlama yapalım dedi. Bundan sonra Mağazanızın önünden bile geçmem deyip kabul etmedim. 3 kez Müşteri Hizmetlerini arıyor kayıt açtırıyorum. Ne arayan var ne soran.

Bu olay sizinde nasıl başınızı ağrıtır konusuna gelince şöyle bir durum söz konusunu olabilir.

250 tl çek ile yada ilerde alacağınız herhangi bir hediye çeki ile tek parça 250 tl değerinde bebek arabası aldınız diyelim sonra bunu beğenmediniz farklı model yada rengi ile değiştirmek istediğiniz zaman o bebek arabasını 150 tl geri alıp yeni alacağınız 250 tl tekrar size satışını yapacak. Bu dolandırıcılıktan başka hiçbirşey değildir.

Söz konusu tutar 150 tl , bu parayı kaybetsem inan bu kadar canımı sıkmaz üzülmezdim ama insanı da göz göre göre dolandırılmasını kabullenemedim.
K
6 yıl
Şu seçim de bitseydi forumda bi rahatlasa...
Seçim kararı alındığı günden beri İNCE şunu yaptı bunu söyledi. ona laf çaktı buna cevap verdi. Tamam anladık İNCE on numara adam. Ama forum her girdiğimde de gündemin bu olması gerekmiyor.

Birkaç Troll aşırı derece abartması ve karalamsı da ayrı bir konu...
AKP li falan da değilim yani. İnsanı siyasetten nefret eder hale getirdiniz.

Türkiye de 1. futbol 2. siyaset. kardeş kardeşi birbirine düşman eden iki konu...
Kim neye oy verirse versin.

Birde kimse şu forumda vay bunu da yapmış bu lider diye hadi oyum diğer partiye diyecek adam yoktur. Varsa da o kişinin kişiliği daha oturmamıştır. Fenerbahçeliyim eee bu sene şampiyon olmadı. yeni sene de Galatasarayı tutacağım diyen varmı ?

Grupta ayrıca aşırı derece de AKP düşmanlığı ve karalaması da yapılıyor. Bence bu Partiye dezavantajlıktan çıkarıp avantajlı duruma götürüyor. İnadına vereceğim diyenleri daha da kinleştiriyor ve kutuplaştırıyor.

Ayrıca, Siyaset birbirini karalayıp, hakaret ederek devrilmez. o şunu yaptı ben daha iyisini yapacağım. o yaptı hatalı yönü var ben düzelteceğim demekle olur. o yaparsa ben yıkarım kapatırım parçalarım demek inanın hiç sempatik gelmiyor...

Saygılar...
K
6 yıl
Geri Görüş Kamerası Yardım !!!
Arkadaşlar, aracıma geri görüş kamerası takmak istedim. Monitör aliexpressten sipariş verdim geldi.
Elimde gece görüşlü kamera mevcuttu onu kullanarak bağlamak istedim. Önce evde 12V olan adaptör ile denemek istedim.
Kablolar gecici olarak bağladım. Enerji verince kamera geliyor sorunsuz çalışıyor fakat 30 sn ile 60 sn arasında sorunsuz çalışıyor daha sonra ekran kapanıyor ve görüntü bi daha gelmiyor.
1 saat bekleyince tekrar fişe takıyorum yine aynı şekilde görüntü geliyor. Yine 30sn-60sn aralığında gösteriyor kapanıyor. Ekran gittikten sonra fişe tak çıkar vb ne yaparsam yapayım görüntü gelmiyor. Sanki ısınan bir parça var soğumasını bekliyorum soğuyunca tekrar çalışıyor gibi bi durum aklıma geldi.

Sorunun Kameradan mı yoksa monitörden mi onu da anlayamadım. Görüntü gittikten sonra fişe takılı durduğu halde görüntü asla gelmiyor. Kamera üzerinde ledler çalışıyor. monitör enerji verince siyah ekrandan çok az renk tonu değişiyor. Kısaca her ikisine de enerji geliyor. Adaptör düşük geliyor diyerek akü bağladım yine aynı sorun. Ayrıca direnç bağladım. 100uf 50V bağladım yine aynı... Yardımcı olursanız çok sevinirim.
K
6 yıl
Geri Görüş Kamerası Yardım !!!
Arkadaşlar, aracıma geri görüş kamerası takmak istedim. Monitör aliexpressten sipariş verdim geldi.
Elimde gece görüşlü kamera mevcuttu onu kullanarak bağlamak istedim. Önce evde 12V olan adaptör ile denemek istedim.
Kablolar gecici olarak bağladım. Enerji verince kamera geliyor sorunsuz çalışıyor fakat 30 sn ile 60 sn arasında sorunsuz çalışıyor daha sonra ekran kapanıyor ve görüntü bi daha gelmiyor.
1 saat bekleyince tekrar fişe takıyorum yine aynı şekilde görüntü geliyor. Yine 30sn-60sn aralığında gösteriyor kapanıyor. Ekran gittikten sonra fişe tak çıkar vb ne yaparsam yapayım görüntü gelmiyor. Sanki ısınan bir parça var soğumasını bekliyorum soğuyunca tekrar çalışıyor gibi bi durum aklıma geldi.

Sorunun Kameradan mı yoksa monitörden mi onu da anlayamadım. Görüntü gittikten sonra fişe takılı durduğu halde görüntü asla gelmiyor. Kamera üzerinde ledler çalışıyor. monitör enerji verince siyah ekrandan çok az renk tonu değişiyor. Kısaca her ikisine de enerji geliyor. Adaptör düşük geliyor diyerek akü bağladım yine aynı sorun. Ayrıca direnç bağladım. 100uf 50V bağladım yine aynı... Yardımcı olursanız çok sevinirim.
K
7 yıl
.
.
K
7 yıl
İstanbul Anadolu yakası - Hemşireler yardım lütfen
Arkadaşlar eşim Hemşire ve İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastanelerine bağlı Hastanelerden birisine Eş durumundan ataması yapılacak, Bugün gittim Atama birimiyle konuştum istediğin Hastaneyi dilekçende belirt dedi fakat Hastaneler hakkında bilgim yok.
Devlet Hastaneleri ve Diş Hastanelerini yazma gelmez dedi. (Torpilli kişiler alınıyor demeye getirdi)
Sadece Eğitim Araştırma Hastaneleri kalıyor.
Aşağıda belirttiğim hastanelerde çalışan yakını olan yada bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi
FSM Eğitim Araştırma Hastanesi
Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi
Zeynep Kamil Kadın doğum
Sultan Abdulhamid Han Eğitim Araştırma Hastanesi

Bu hastaneler hakkında, Çalışma şartları nasıl ( fazla mesai çok mu) Döneri nasıl, 2 yaşında oğlum var. Kreşi olan Hastaneler tercihim olacaktır.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.