Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1104
Tıklama
1
Öne Çıkarma
E-Bebek Mağazası Tarafından Dolandırıcılık İçerir !!!
K
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar başıma gelen olayı anlatıyorum ben yaşadım siz dikkat edin !!!

Ebebek sitesinde geçen hafta içinde 150 tl ödeme yaparak 250 tl değerinde mağazadan alışveriş yapılan çekler satılmıştı ve bir çok arkadaşta aldığını düşünüyorum.

Bende 1 adet 150 tl ödeme yaparak aldım. Mağazaya gittim kullanmak istedim. Tek seferde kullanmam gerektiğini parçalı şekilde kullanırsam kalan tutarın yanacağını falan belirtti. Bende satın alırken böyle birşey yazmadığını falan söylememe rağmen biz emir kuluyuz bize söylenen bu demeye getirdi. Mağaza da Müşteri Temsilcisini aradım durumu izah ettim. O arkadaşta sadece dinledi dinledi.. Haklısınız kusura bakmayın dedi.

Olay bundan sonra kopuyor. Farklı boyutlara geçiyoruz şimdi.

Tamam parçalı kullanmaktan da vazgeçtim ama bu seferde mağazanız küçük her aradığım ürünün bedeni yok farklı beden alıp başka mağazada değişim olur mu diye 2 kez sordum. Abi hiç sorun olmaz istediğin mağazada değiştir sonuçta iade falan etmiyorsun dedi. 6 parça bedeni olmayan ürün aldım ve müsait bir zamanda değiştiririm diye 250 tl tamamladım. Buraya kadar herşey güzeldi.

2 gün sonra başka bir mağazada beden değişimi için gittiğimde istediğim bedenler falan vardı. Tek tek seçtim ayırdım ve Mağazanın arkasında İADE DEĞİŞİM BÖLÜMÜNE GİTTİM.

Film burda koptu işte....

Aynı renk model ürünün sadece ve sadece bedeni değiştirmek istediğimi söyledim. Bana dediği şey şu oldu. Bu 39,90 Tl aldığınız ürünü 25 tl sayarım. Yanlış anlamadınız 25 tl alırım. Yeni aldığınız ürünü de etiket fiyatından satarım dedi... Bunu duyunca çıldırdım. Hayatımda ilk defa bir mağaza da ürün değişimi için fiyat farkı istediğini, etiketi bile üzerinde duran ürünü 2. el ürün gibi görüp düşük fiyata alırım demesinin şaşkınlığı ile öyle baktım kaldım.

Adrenalinin yükseldiği heyecanlı dakikalar bundan sonra yaşanmaya başladı.

Tekrar Müşteri Hizmetlerini aradım. Durumu izah ettim. Bugün pazar yetkili kimse yok yarın arayın demez mi... Sinirlenmek için elinden geleni yaptı. Daha sonra size değişim yapılır bilgisini kim verdi falan derken. Sonuç olarak şuna bağlandı. Siz aradaki fiyat farkını ödeyin. Biz size bir sonraki alışverişte kullanmak üzere %20 indirim tanımlama yapalım dedi. Bundan sonra Mağazanızın önünden bile geçmem deyip kabul etmedim. 3 kez Müşteri Hizmetlerini arıyor kayıt açtırıyorum. Ne arayan var ne soran.

Bu olay sizinde nasıl başınızı ağrıtır konusuna gelince şöyle bir durum söz konusunu olabilir.

250 tl çek ile yada ilerde alacağınız herhangi bir hediye çeki ile tek parça 250 tl değerinde bebek arabası aldınız diyelim sonra bunu beğenmediniz farklı model yada rengi ile değiştirmek istediğiniz zaman o bebek arabasını 150 tl geri alıp yeni alacağınız 250 tl tekrar size satışını yapacak. Bu dolandırıcılıktan başka hiçbirşey değildir.

Söz konusu tutar 150 tl , bu parayı kaybetsem inan bu kadar canımı sıkmaz üzülmezdim ama insanı da göz göre göre dolandırılmasını kabullenemedim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_canakci -- 20 Kasım 2018; 9:3:3 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.