L

Yüzbaşı
20 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
15 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
L
15 yıl
Yeni Sistem ve Görüşler
merhaba arkadaşlar, aşağıda yazdığım parçalarla bir sistem toplamayı düşünüyorum ama sizinde fikirlerinize ihtiyacım var. Toplayacağım bu sistem benim için en ideali ve sormak istediğim bu parçalar arasında uyumsuzluk yaşanırmı.

anakart: GIGABYTE EP45C-DS3R, P45, DDR2-DDR3, 2X PCIExp, Socket 775
işlemci: INTEL Q8200 CORE 2 QUAD 2.33 GHz Socket 775 4MB, 1333 MHz
vga: SPARKLE 9800GTX+, 1024MB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10, DDR3, 256 bit
ram: OCZ 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM CL7 Platinum veya OCZ 4 GB (2048X2) DDR2 1066 Mhz RAM Reaper CL5
psu: ??

birde bu sistem için en ideal PSU kaç WATT olmalı sorun çıkarmaması için.
L
16 yıl
Ankara Üni.
Ankara Üniversitelilerin buluşma topici :)




Ankara S.B.F. İşletme




başka gelen arkadaşlarımız varmı ki...?
L
16 yıl
Daggerspine\u0027dan Karazhan\u0027a...
Bir ara bir konuda görmüştüm ama şuanda bulamıyorum o başlığı, kısaca anlatmam gerekirse durumu şöyle özetleyebilirim, Daggerspine da gerek 5-man instance gerek BG gereksede Raidler konusunda sıkıntı var. Karazhana migrate etmeyi düşünüyorum acaba Horde tarafında bir türk guildi mevcutmu, varsa eğer yeni gelecek bir oyuncuya kucak açarlarmı :) birde 5-man run ve BG lerin durumunu merak ediyorum. Eğer beni bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler
L
16 yıl
TeamSpeak Server Yardım?
Arkadaşlar, guildim için bir tane TeamSpeak serverı kiralamayı düşünüyorum ama hangi ülkenin host şirketinin daha verimli olacağını bilmiyorum. Bu konuda daha önce TS serverı kiralayıp servisinden memnun olduğunuz bir host varmı?
L
16 yıl
[H] Grim Batol - Guild (Yeni bir oluşum)
Uzun zamandır aklımda olan bir düşünceyi hayata geçirmek için ilk adımlarımızı bir kaç arkadaş sayesinde attık. Kısaca size bundan bahsedeyim. <One to Seventy> diğer guildlerin aksine çok farklı bir amaca ve yapıya sahip. One to Seventy, adından da biraz anlaşılabileceği üzere en alt seviyeden en üst seviyeye hitap eden uluslar arası bir oluşum, bunun yanında belirli bir sınıf ayrımı yok.

Guilding kuruluş amacı, WoW dünyasında oyuncuların karakterlerini geliştirirken, öğrenirken, oyunun bir MMORPG olduğunu oyuncularına hissettirmesi. Yeni veya eski oyuncuların bu uzun yolculukta birbirlerine yardım etmelerini,bilgi ve deneyimlerini paylaşmalarını, yararlanmalarını, yeni ve farklı kültürden arkadaşlıklar kurmalarını sağlamak istiyoruz. Henüz yeni bir oluşum olduğu için bir takım sorunlar orataya çıkabilir, bunlardan en önemlisi guilding ne kadar süre ayakta kalabileceğidir. Daha önce böyle bir oluşum olmadığı için şüphesiz en büyük sorunumuz budur. Tabi bunun sonucunu zaman gösterecek. Şimdilik az üyemiz var, bizim tek isteğimiz birbirine her konuda yardımcı olabilecek insanları tek bir çatı altında toplamak.

Eğer sizde <One to Seventy> ile birlikte yolculuğunuza devam etmek isterseniz, oyun içinden Valenthallas, Vonderbold ve Okrad'a ulaşabilirsiniz. Yeni oyuncuları aramızda görmekten mutluluk duyarız.
L
17 yıl
ENDZONE PARTY (Ankara)
ENDZONE PARTY

15 MART 2007

Giriş: 20 ytl (Votka-Energy Drink)

*DJ Cenk ALPER
*Show Girls

Adres: Nene Hatun Cad. No:53 G.O.P VODKA

İletişim: Bertan 0.535.362 46 45

Burak 0.543.780 20 05
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.