M

Teğmen
04 Şubat 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
38 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Araba çalışmıyor, gaz kesici açmıyor
Selam arkadaşlar

Ford Taunus aracım var. Bakımları motoru gayet iyi, benzinde sorunsuz marş alıp çalışıyor.

Ancak lpg iken marşa basınca her zaman beyinden “çıt” sesi gelmiyor, gazı açmıyor. beyni yeni değiştirdim. gaz kesici açana kadar belki 10 defa kontak aç kapat yapıyorum. Beyinden “Çıt” sesi gelip kesici açtıktan sonra marş alıyor ve düzgün biçimde çalışıyor.

Sorun nerede olabilir kafayı yemek üzereyim... internetten bir gaz kesici aldım ancak montajını kendim yapabilir miyim bilmiyorum ustalara güvenim kalmadı. Arabayı çalıştırana kadar 10 dakika uğraşıyorum kesici açacak diye.

Anlayan arkadaşlar yardım edebilirse çok sevinirim.
M
3 yıl
Kasa fanı ve anakart girişi uyumsuz. Ne yapmalıyım?
Arkadaşlar merhaba,

Thermaltake Versa T25 kasam ve, Asus B450M Dragon anakartım var. Bilgisayarı itopyadan aldığımda fanlar çalışıyordu ancak ışıkları yanmıyordu.

Kasanın içini biraz araştırdığımda ekteki kablonun girmesi gereken yeri gördüm ama iki uç birbiriyle uyumsuz. 10 seneden sonra ilk defa sistem topladım ve bu konulara çok uzağım.

Yardımcı olursanız çok sevineceğim. Şimdiden teşekkürler
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu kablonun;



< Resime gitmek için tıklayın >


CHA_FAN girişine girmesi gerekiyor. Girmiyor, kesinlikle uyumsuz.
M
7 yıl
iPhone 4S Jaibreak? Hiçbir yerde bulamadım!
Selamlar arkadaşlar. şu an elimde bir iphone 4s var 9.3.5 yüklü, bunu nasıl jailbreak yapabileceğim konusunda hiçbir yerde bilgiye ulaşamadım. varsa yoksa 64bit cihazlar için jailbreak var. 32 bit olan 4S için yok. yardımcı olabilecek olanınız var mı? şimdiden teşekkürler.
M
8 yıl
Evde Fotoğraf Banyosu
Merhaba arkadaşlar evde 35mm siyah beyaz film banyosu yapmak istiyorum. bunun için bir tank, developer fixer ve stopper gerekiyor sanırsam. bunlar için bana önerebileceğiniz markalar nelerdir? ve bütün bir seti ilk defa alırken toplam kaç tl öderim? bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
M
8 yıl
Nikon F55 SLR, ASA ayarı yapma
Merhaba. Nikon f55 filmli makinem var. Uzun süre praktica, zenit, yashica kullandım ve böyle yeni model bir şey alayım dedim.

makineye bayat film taktığımda (örneğin 200 asa ise 100'de pozlamam gerekiyor) makine film makarasının üstündeki dx kodlardan bunun 200 asa olduğunu anlıyor ve 200 asaya göre endeksliyor çektiğim pozları. yok mu bunun yöntemi de makineye "BU FİLM 100 ASA HOCAM" diyeyim?

yok mudur bileniniz :) teşekkürler
M
8 yıl
ORİJİNAL GTA V OYUNDAN ATIYOR?
merhaba arkadaşlar. oyunda görevi yaparken aynı yerde pat oyundan atıyor oyun kafayı yiyeceğim. her şey güncel, sistemim imzada var yani gayet yeterli hatta artıyor bile. full ayarlarda 50 fps alıyorum.

nedir bunun çözümü? rockstar games sitesinde destek bölümünden baktım ama zaten yaptığım şeyleri söylüyor. anlamadım gitti... yardımcı olabilecek olanınız varsa çok sevinirim. teşekkürler...
M
8 yıl
Oyun önerisi?
sistem:
i7 4720HQ, GTX950M 4GB, 12GB ram

Oyun türü tercihlerim sırasıyla şöyle:
1. FPS
2. Yarış-Simulasyon
3. 3rd person


mmorpg tarzda oyunları sevmiyorum

gta serisini bitirdim, ets2 oynuyorum, csgo, deux ex, rocket league, crysis serisi vs. oynadığım oyunlar arasında. call of duty serisinde mw3'te sıkıldım yarıda bıraktım oynamayı, yeni oyunlarını oynamaya başlasam hikayeyi bilmemem sıkıntı olur mu?
M
8 yıl
C Disk\u0027ini ikiye bölme ?
merhaba dostlar şimdi benim bir sıkıntım var...

yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim...

2-3 hafta önce bi laptop aldım freedos, kendim Windows yükledim, ama dalgınlığıma gelmiş 1tb hafızanın hepsini bir diske verdim, yani şu an pc de sadece yerel disk c var.

önemli dosyalar var içerde yedekleyemem de, zaten Windows'un kurulu olduğu usb bellek de yok artık yani format atma şansım yok anlayacağınız.

formatsız bir şekilde bölebilir miyim bu Diski? hadi be yardımcı olun kardeşinize :)
M
9 yıl
Çıldıracağım, ekran kenarında beyazlıklar?! - iPhone 4s
Merhaba arkadaşlar dün gold'tan sıfır bir iphone 4s aldım eve geldim bir sorun yoktu orijinal adaptör ve kablosuyla şarj ederken ekran kenarlarında beyazlıklar oluşmaya başladı ve geçmedi. pilini hiç %100 doldurmadan kullana kullana boşalttım ve açtığımda yoktu, kısa bir süre sonra tekrar geldi. şimdi de taktım şarja birkaç saat şarj edeceğim.

ve önemli bir ayrıntı daha, ekran kapalı durumda bekledikten sonra açıldığında beyazlık oranı daha fazla, ama kullanılmaya başlandıktan sonra bu beyazlıklar azalıyor ve neredeyse görünmez duruma geliyor.

yardım ve fikirleriniz için teşekkürler.
fotoğraflar burada:

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
İnternetten tanıştığım kızı aramaya çekiniyorum
Evet aynen öyle.

2 hafta önce twitter'dan bir kızla tanıştım vs konu ilerledi telefonunu aldım. iki haftadır geceli gunduzlu mesajlasiyoruz. ama artık laf aralarında bunu söylemeye çalışıyor sanki.

bu gece yarısı SMS ve internet paketi bitiyordu. yarın da yapamam ama ulaşmak istersen arayabilirsin dedi.

ama ya kız benim sesimi beğenmezse diye düşünüyorum. ilk defa böyle tanıştım birisiyle ve ne yapacağımdan emin degilim.

fikriniz önemli.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.