S

Teğmen
29 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
154 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
geçen yıl
2060 Super Ekran Kartı Yükseltme
Merhabalar ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum. Kullanmakta olduğum işlemciyi ryzen 5 5600 ile değiştirdim. Oyunları 1080pde oynuyorum. AMD kart düşünmüyorum. 3060 ti ye geçmek mantıklı olur mu?
S
3 yıl
Vestel TV Ayarları Hafızada Tutamıyor?
Merhabalar kullanmakta olduğum Vestel 49 UB 8300 TV hakkında sorunlarım var:

1-Kanal listesini güncelliyorum,yeni kanal ekliyorum vs. ayar değiştiriyorum sonra açıp kapattığımda her şey eski haline gelmiş oluyor. Hafızasında kalmıyor sanki.
2-Tivibu go uygulaması yok kullanan varsa sizde de öyle mi acaba?
Tvyi aldım alalı belki bir kez güncelleme gelmiştir(2016) acaba onunla mı alakalı bu sorunlar manuel olarak güncellemek mümkün mü?

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler
S
7 yıl
Sizce bu alana klima taktırabilir miyim?
Herkese merhabalar.İşin ustalarının tavsiyesine ihtiyacım var
Klima taktırmak istiyorum.Evde aşağıda ekleyeceğim kroki üzerinde göstemeye çalıştığım koridordaki yere.Acaba buraya klima taktırmak mantıklı olur mu?Salon ve mutfak diğer kapılar kapatılınca fayda görür mü?Görürse kaç btü bir klima gerekir?Evde o kiriş kısmına çekilmiş hazır klima borusu var.Ucu da küçük balkona çıkıyor evin diğer ucundaki.Salon ve mutfakta epey büyük camlar var yaklaşık eni 2,5 ve yüksekliği 3 metre civarında olan.Evin yalıtımı sanıyorum mevcut.Bunun dışında salon ve mutfağın toplam metrekare ölçüsü tahminen 50 metrekare vardır.Bu arada öğleden sonra ev pek güneş almayan bir konumda.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.