K

Yüzbaşı
04 Temmuz 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
13 yıl
NFS Hot Pursuit
Ben oyunu police olarak oynadim. Butun yarislar bitti diye bir mesaj cikti hatta credits yazilari da cikti. Fakat daha 12. leveldayim ve acilmamis araclar var. Onlari nasil aciyoruz bir bilginiz var mi?

Diger mesajlara baktim fakat bu konu ile ilgili birsey bulamadim.
K
14 yıl
Var mı böyle birşey?
Arkadaşlar bu uydu piyasasına çok yabancıyım o yüzden sorum saçma da olabilir. En azından yol gösterirseniz sevinirim

Ben yabancı uydu kanallarını izlemek istiyorum. Gerek adult olsun gerekse diğer şifreli kanallar olsun.
Böyle internette desteği bol olsun. HD yayınları desteklesin hatta SD yayınları HD'ye bile çevirebilir (tabi ki birebir olmayacaktır)
Yani kısacası ne ararsan bu alette var diyeceğiniz bir receiver var mı?

Ayrıca motorlu bir çanak alacağım bunun yanına o uydu senin bu uydu benim diyeceğim.

Bütün bunlar bana kaça patlar?

Bütçeyi çok dert etmiyorum 1000-1500TL'ye kadar yolu var bende bu işin
K
14 yıl
26.03.2010 Tarihli Tercüman Gazetesi Sahibi
Karper 45. Yıl 2. Çekiliş Kazananları yayınlanmıştı. Gazeteyi almayı unutmuşum. Elinde olan var mı acaba? Var ise paylaşabilr mi?
K
14 yıl
Samsung 46B7000 Firmware
Arkadaşlar Samsungun sitesinde indirme merkezine girdim ancak hangisi firmware bir türlü anlayamadım.

Upgrade File (ver.T-CHU7DEUC-3001.1)

olarak adı geçen dosyayı mı indireceğim?
K
14 yıl
Sony KDL-46W5500/5710/5800/5810 vs. SAMSUNG LE-46B653
Merhaba,

Ben şimdiye kadar hep Samsungun B650 serisini almak istedim. Elbette 46'' olarak. Ancak bugün farkettim ki Hepsiburada.com Sony'nin bu modelinde %20 indirim yapmış fiyatı da çok uygun gördüm. Sizce hangisi daha iyidir. Markası sony olunca acaba daha mı iyidir diye düşündüm.

http://www.hepsiburada.com/sony-kdl-46w5500571058005810-46-full-hd-bravia-lcd-televizyon/productDetails.aspx?categoryid=155051&productid=evsony46w5500
K
14 yıl
100 dolar yardım!!!
Geçen gün döviz bürosundan bir miktar dolar aldım anca içlerinde 1990 serisi 2 adet 100 dolar var. Acaba bunlar hala tedavülde mi? Bileniniz var mı?

Bu 100 dolarlardan bahsediyorum:

< Resime gitmek için tıklayın >
K
15 yıl
iPhone Ses kontrolünün türkçesi var mı?
Annemi aramak istesem ''eneeem'' demem gerekiyor. Pink Floyd çal diyorum metallica çalıyor nasıl beceriyorsa :D Bunun için türkçe destek verilecek mi ya da hali hazırda böyle bir sistem var mı?
K
16 yıl
Eğer daha acil bir işiniz yoksa tavsiyenize ihtiyacım var
Daha önce bu siteden tavsiye ile Gigatek'ten aldığım MSI - NX8800GTS-T2D320E-HD OC kartımda kasım ayında çıkan bir problem sebebi ile garanti kapsamında geri yolladım. Ancak şu anda ellerinde bu kartın olmadığını ancak mevcut kartlardan birisini seçebileceğimi söylediler. Ancak bu işlerden pek uzak kalmış olmam sebebi ile ne iyidir ne kötüdür bilemiyorum.

http://www.gigatek.com.tr/oem.php?kat=48

Bu liseteden siz hangi kartı tavsiye edersiniz?
K
16 yıl
Bu durumu siz de yaşıyor musunuz?
Kendim ile ilgili rahatsızlık duyduğum en mühim konu başladığım bir işin sonunu getirmekte güçlük çekiyor olmam. Hani 'maymun iştahlı'' denir ya öyle birisi de değilim yani 6 senelik tıp eğitimini sene kaybetmeden bitirdim falan filan ancak bunlar benim yapmak ''zorunda'' olduğum eylemlerdi. Mesela gitar çalmak, öykü yazmak gibi hobilere merak salıyorum. Bir süre düzenli yapıyorum sonra motivasyonum azalıyor ancak isteğim de bir azalma olmuyor bu da haliyle bende bir suçluluk duygusu yaratıyor.

Bilmiyorum aranızda bu problemi yaşayanlar var mı? Ancak ben bunu aşmayı istiyorum artık yani kafamda kurduğum birşeyi hayatıma hızdan bağımsız olarak yerleştirmek istiyorum. Yani duygum mesela gitar çalmak ise bunu hemen yapayım diye bir takıntım ya da sıkıntım yok. Sadece bunu düzenli birşekilde yapmak istiyorum.

Evet sanırım söylemem gereken kelime ''düzenli'' olarak yapmak. Bunun için ne gibi yollar var ben araştırıyorum ancak çok anlamlı bir bilgiye ulaşamadım. Bu konuyu buraya yazıp danışmak istedim çünkü bu forum içinde daha aklı başında kişilerin burada olduğunu biliyorum. En azından cevap gelmezse kimsenin bilmediğini var sayabileceğim. ''Konu dışı'' gibi yerlerde hem ağır kaçabilir hem de laylay içinde kaybolur gider.

Şimdiden okuduğunuz için teşekkürler. Cevap verenlere de ayrıca teşekkürler
K
16 yıl
External USB Harddisk Delirme Noktası!!
Daha perşembe günü aldığım harddiskimi bilgisayara düzgün bir şekilde bağladım çalıştı. 2 gün sonra eve geldiğimde pc aleti tanımış vaziyetteydi ama içindeki hiçbir dosyayı çalıştırmıyordu bilgisayarı restart edince artık harddiski tanımaz oldu.

Fakat şunu farkettim Disk Management da harddiskimi görebiliyorum yer olarak da 465GB olarak görünüyor fakat formatı NTFS değil de RAW olarak görünüyor. Sanki harddisk kurtarılabilir gibi geldi bana yani format atabilsem olacak ama...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.