V

Çavuş
07 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
6 yıl
TurkNet Dondurduğum hattımı tekrar aktif edemiyorum !!
Merhaba arkadaşlar

TurkNet internet hattımı bir süre kullanmayacağım için dondurmuştum. Şimdi tekrar aktif hale getirmek istiyorum ama ne telefonla ne online işlem merkezi üzerinden ne de Donanımhaber üzerindeki TurkNetDestek hesabı üzerinden aktif halle getirebildim. OIM'de aktovasyon diye sekme var ama bir işlevi yok. Telefonla aradığınızda hat dondurma menusune girdigimde telefonu otomatik kapatıyorlar ve herhangi bir şekilde müşteri temsilcisi falan olmadığından o şekilde de yardım alamadım. Donanımhaber üzerindeb destek hesabına ulaştım bazı bilgilet istedi gönderdim ama ondan da bir dönüş alamadım.

Bir önerisi olan var mı acaba? Artık gerçekten sıkıldım iki günde bir işlemi yaptıramadım bu şekilde devam ederse iptal ettiricem. Tabi iptal ettirmek için birilerine ulaşabilirsem...
V
6 yıl
İstanbul Üniversitesine Yatay Geçiş
Merhaba arkadaşlar İstanbul Üniversitesine yatay geçiş için başvuru yaptım ama hala sonuçlar açıklanmadı. Mail attım telefonla aradım ama iletişime geçemedim bir türlü. Acaba sonuçların ne zaman açıklanacağına dair fikri olan var mı? Kesin kayıt tarihleri ayın 10u ile 14ü arası bir an önce açıklansa da gerekli belgeleri hazırlasak kayıt tarihine kadar.
V
6 yıl
Kablonet Upload Hakkında.
Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle evime kablonet bağlattım. 50 mbps download 5mbps upload 100gb akk olan paketten sormak istediğim şey ise akk dolduğunda upload hızı da düşüyor mu? Müşteri hizmetleriyle ilk görüşmemiz de o düştüğünü söyledi ancak şimdi online işlem merkezinden kota sorguladığımda altta upload kullanımı sadece bilgilendirme amaçlıdır kota uygulanmaz yazıyor. Acaba hangisi doğru akk dolunca upload da düşüyor mu?
V
6 yıl
İnternet hız problemi olmamasına rağmen yayınlar donuyor.
Merhaba arkadaşlar internet hızımda bir sorun yok ortalama 10 mbps hız alıyorum ancak twitch.tv de yayın izlerken max 360p de izleyebiliyorum üstüne çıkınca donup duruyor. Normalde bu hızla 720p 60 fps çok rahat izlemem lazım diye düşünüyorum çünkü video istatistiklerine baktığımda bana anlık 5200kbps civarı bir gönderim yapıyor anlık olarak twitch. Başka sitelerden dizi falan izlende sıkıntılar oluyor ama Youtubeda video izlerken sorun yok mesela 1080p gayet seri doluyor. Arka planda internet yiyen bir şeyde tespit edemedim. Windows update kapalı, teslim en iyileştirme kapalı, Windows 10un arka plan uygulamaları kapalı. windows 10un sürümü şuan 1709. İnternet servis sağlayıcım Turknet. Normalde İstanbulda yaşıyorum ama öğrenci olduğum için Trabzondayım İstanbuldayken hızım başta 16mbps di sıkıntısızdı sonra 24e çıkarttı turk.net yine sıkıntısız devam etti ama trabzonda yaklaşık 2 hafta once windows güncellemem ardından bu sorun başladı yada denk geldi zamanlama bilemiyorum. Turknet hat değerlerimde bir sorun olmadığını soyluyor hızımıda bir miktar yükselttiler hatta ana değişiklik olmadı. Steamde download yaparken falanda sorun yok oyunlarda da ping değerlerim Trabzon için normal hatta ortalamaya göre baya iyi.

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum gerçekten can sıkan bir problem.
V
7 yıl
Asus g75vw-nh71 adaptör sorunu acil yardım lütfen
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 yıldır Asus ROG G75VW-NH71 laptopunu kullanıyorum ve adaptörü bozuldu. Piyasada araştırdım Türkiye de orjinalini bulamıyorum ve yurtdışından getirince de baya pahalıya geliyor ve uzun sürüyor. Adaptörün özelliklerinin 19V 9.5A 180W ve 5.5mm x 2.5mm standartın da olması gerekiyor. Bu özelliklerde önerebileceğiniz alternatif ama çokta adi olmayan bir laptop adaptörü varmıdır? Yada farklı önerileriniz?

Ayrıca bir kaç online satış sitesinde "RETRO Delta-Liteon 19V 9.5A 180W Notebook Adaptör RNA-TS08" bir adaptör buldum her şeyi uyuyor ancak kafama takılan bir nokta var benim bozulan adaptörün kablosu yani prize taktığımız kısmı topraklı prize takılan uçlardan ancak bu adaptörün ki normal fiş acaba bu bir sorun yaşatır mı? İşimi görür mü?
V
7 yıl
Usbden format ve orjinal windows
Merhaba arkadaşlar Asusun G75VW - NH71 modeli bilgisayarina sahibim aldığımdan veri 2 kere format attım ama windows 8.1 ve 10 un kendi recovery sistemlerinden attım.

Şuan bilgisayarım çok doldu format atmak istiyorum ama bu sefer usb ile format atıp temiz kurulum yapmak istiyorum ama sormak istediğim bir konu var. Recovery yaparken orjinal windowsun keyini falan girmek gerekmiyor malum. Bildiğim kadarıylada laptoplarda bu kod biosa gömülü oluyor.

Acaba usbden format atarken herhangi bir key girmeme gerek var mı yoksa format atarken gerekli bilgileri biostan alacak mı? Eğer key girmem gerekiyorsa windowsumun keyini nerden bulabilirim?

Cevaplar için şimdiden teşekkurler arkadaşlar.

Edit: Birde arkadaşlar windows 10u ekstradan bir yerden indirip mi flasha atayım temiz kurulum için yoksa Windowsun sitesinden ekstradan indirebileceğim bir yer var mı? yada Windowsun kendi sitesinden indirdiğim MediaCreationTool ile oluşturulan dosyada aynı işi görür mü?
V
9 yıl
[Yardım] Windows 10 Ses sorunu.
Arkadaşlar merhaba bugün bilgisayarımı windows 10a yükselttim fakat bir sürü sıkıntıyla karşılaştım bir çoğunu çözdüm ama sesdeki sıkıntıyı ne yaptıysam çözemedim.

Bilgisayaraım Asus G75vw-nh71 gayet sağlam bir oyun bilgisayarı şuana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. Windows 10 yükledikten sonra ses driverını yüklmedi manuel olarak yükledim düzelmedi driver programını gördü fakat bilgisayarımda 2+1 sistem var dahili olarak yani bassda var ancak 2+1 olarak değil 2+0 olarak algıladı ardından driverı sildim tekrar yükledim bu sefer hiç driver programı açılmamaya başladı en güncel sürümünü yükledim ama bir şey değişmedi sonra pc 2 3 kere yeniden başlattıktan sonra kendi otamatik olarak bir driver yükledi HD deck yoktu ama pcden ses geliyordu 2+1 olarak çalışıyordu sıkıntı yoktu ama yaklaşık 10 dk sonra ses yine tamamen gitti ayarlar bölümünde aşadaki gibi headphone seçeneği çıktı onu varsayılan yapınca 2+1 10dk kadar çalışıyor sonra ses tamamen gidiyor üstekini varsayılan yapınca 2+0 olarak çalışıyor ve ses düzgün çıkmıyor. Nasıl düzelteceğimi bilemedim bana bir yardımcı olun lütfen çıldırmak üzereyim.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bunun haricindede nvidianın exprience programıda açılmıyor güncellemeleri manuel yapmak zorunda kalıyorum. bu büyük sıkıntı değil ama ses gerçekten büyük sıkıntı yardımlarınızı bekliyorum.

Kardeşimdede Lenovanın gt 755m sli ekran kartlı bir laptopu var tam modelini hatırlamıyorum onda bu sıkıntıların hiç biri olmadı.
< Resime gitmek için tıklayın >
V
9 yıl
[Yardım]Logitech G300s x2 Sorunu
Merhaba arkadaşlar logitech g300s gamer mouse aldım 3 temel 6da ekstradan tuşu var ve bu tuşların tamamı programlanabiliyor. Yalnız herhangi bir tuşa çift tıklama(x2) atadığımda masaüstünde tıklamasına rağmen cs:goda tıklamıyor tek bir tık yapıp öyle kalıyor. başka bir macro atadığımda o sıkıntısız çalışıyor ama x2 çalışmıyor. Bu sıkıntıyı yaşayanlar ve çözümü bilenler bir yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
V
9 yıl
Sistem Yükseltme Yardım !!!
Merhaba Arkadaşlar.

Arkadaşımın Eski Bir Bilgisayarı Var Ve Şuan Sıfır Bir Bilgisayar Toplayacak Durumu Yok. Bu Yüzden Şuan ki Bilgisayarını Birazcık Yükseltelim İstiyoruz. Bilgisayarı Sadece League Of Legends Oynamak İçin Kullanıyor Zaten. LoL'ü Rahat Oynayabileceği Bir Hale Gelsin Pc Yeter.


Şuan Elinde

ASUS P5SD2-VM Anakartlı
Core 2 Duo 2.5ghz İşlemcili
2 Gb Ramli
512 Tırttan Bir Ekran Kartlı

Bir Bilgisayar Var Bu Bilgisayara Uygun Olacak Ve Piyasada Bulabileceğimiz Parça Önerilerinizi Bekliyoruz. (Ekran Kartı,İşlemci vb.)

Şimdiden Teşekkürler İyi Forumlar.
V
9 yıl
Yeni Notebook Alıcam [Yardım]
Arkadaşlar 2000TL Max. Limitim Var. Ve Rahat Oyun Oynayabileceğim Bir Notebook Arıyorum(LoL, CS:GO vb.) Genelde Online Oyunlar Oynuyorum Ve Film İzliyorum Bunları Rahat Yapabileceğim Bir Ürün Arıyorum. Biraz Araştırdım Ve DeLL'in Inspiron 3542-B51W81C Modelini Buldum. Sizce Bu Bilgisayarla İstediğim Verimi Alabilir miyim Yada Sizin Daha İyi Önerileriniz Var mı? Bu PC'de Herhangi Bir Sıkıntı Var mıdır Teknik Açıdan?

Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkürler.

DeLL Link :http://www.istanbulbilisim.com.tr/dell-inspiron-3542-b51w81c-notebook-fiyati,133728.html
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.