B

Binbaşı
03 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
10 ay
Dell P25t SSD nasıl takılır?
Merhaba arkadaşlar. İkinci el Dell P25t laptop aldım. 32 GB hafızası var. Kasayı açtım SSD takarım diye ama SSD yuvası yok. İnternette baktım HDD mevcut (hemen hemen aynı anakartta). Fotoğrafları ekledim. Hiçbir şekilde SSD takılmaz mı? hdd konnektörü sanki lehimlenmemiş gibi
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


https://www.youtube.com/watch?v=UjsQ6M4fyA0&feature=youtu.be
Videoya göre bende olmayan sadece siyah parça geri kalan hemen hemen aynı.

< Resime gitmek için tıklayın >
BİOS görseli de aşağıdaki gibidir.

< Resime gitmek için tıklayın >
B
4 yıl
Türknet 10 Gündür İnterneti Bağlamadı (Sürekli otomatik cevaplar)
4 Eylülde internet başvurusu yaptım, bina girişine kadar telefon kutusuna Turktelekom tarafından işlemler yapılıyor, Arıza müşteri kaynaklıdır yazıyor fakat bina içi tesisatın bağlantısını kurması için parasını verdiğim halde Turknet ekibi gelip bağlantısını yapmıyor.

Sürekli bu şekilde bir kısır döngü var, 4 eylülden beri bu mesaj geliyor başka hiçbir ilerleme yok, 6 gün sonra KPSS alan sınavım var online video izlemem gerekiyor dememe rağmen beni böyle mağdur ediyorlar , ayrıca yemin ettiler galiba Turknet ekibini eve göndermemekle.




< Resime gitmek için tıklayın >
B
6 yıl
Citroen Almayı Düşünüyorum Trabzona Göre Uygun mu ?
Merhaba arkadaşlar, 2.el citroen almayı düşünüyorum 2006 -2007 hatchback kasa. Trabzon için, köyleri için uygun bir araba mıdır? yakınımda kullanan hiç görmedim desem yeridir. Siz ne düşünüyorsunuz. Konforlu , yakıtı az hatchback kasa araç hangisi olmalı.
B
7 yıl
Vestel Venüs 5.5V VSP355G Vestel Yazısında Kaldı. Nasıl Düzeltirim.
Merhaba arkadaşlar, vestel venüs 5.5V vsp355g modeli vestel yazısında kalıyor bilgisayar görüyor. Nasıl rom atabilirim. Qfil programıyla denedim ama şu hatayı veriyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
B
7 yıl
LG G4 YAZILIM SONRASI EKRAN HİÇ AÇILMIYOR. PC GÖRÜYOR
Merhaba arkadaşlar lg g4 cihaz vardı arkadaşımın. Yazılım yükledim artık hiç görüntü gelmiyor Aygıt Yöneticisinde sadece "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (com30) " portunu görüyor. Hiç bir sekilde yazılım yükleyemiyorum ekranda gelmiyor telefonda . Usb kablosunu pcye takınca "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (com30) yazıyor baskada hiçbirsey yok. Telefonun anakartındaki etikette LG-H815T yazıyor. Türkiye modeli mi bu ? Ben Hong Kong H815T10B_00.kdz dosyasını yükledim böyle oldub
B
9 yıl
MODEM WHATSAPP\u0027A BAĞLANTI KURDURMUYOR. LÜTFEN YARDIMCI OLUN :(
Merhaba arkadaşlar evdeki modemim AirTies RT-206v4 , bir türlü whatsapp ile bağlantı kurdurmuyor. diger bütün sitelere giriyor lütfen yardımcı olun, modemde dns falan yok orijinal sürümü ile kullanıyorum. Bilgisayardan da bütün sitelere girebiliyorum, fakat telefondan ne yazık ki whatsapp ile bağlantı kurulmuyor gönderdiğim mesajlar gitmiyor bana da mesajlar gelmiyor, whatsapp ı sildim yükledim bu sefer telefon doğrulamasından sonra sunucular ile bağlantı kurulamadı tekrar deneyin diyor. 3G internet ile whatsapp kullanılıyor , farklı telefon ile denedim benim modeme bağlayıp onda da whatsapp çalışmadı arkadaşlar :(. lütfen bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsun gerçekten çok ihtiyacım var, evde net varken gidip internet paketi almak ahmaklık gibi duruyor.



< Resime gitmek için tıklayın >
B
9 yıl
FİNANS BANK\u0027TAN ARADIĞINI SÖYLEDİ 1550\u0027TL PARA İADESİ VARMIŞ , LÜTFEN YARDIM !
Arkadaşlar az önce bir numaradan aradılar, 0850 270 0287 adımı soyadımı söyledi, tc kimlik numaramı söyledi ve finansbanktan 1550liralık para iadesi olduğunu söyledi yasal olarak vereceklermis. bende huylandım öğrenci kartım 1000 lira limiti var zaten nasıl 1550 liralık iade oluyor diye kadın var diyor dosya masrafı faizlerle beraber 1550 lira olduğunu söyledi. tamam dedim iade edin hesap numaramı vereyim dedim, sadece finansbanka iade yapabiliyoruz , kartınız visa mı mastercard mı dedi, visa dedim, son kullanma tarihini istede bende sadece 07(ay olanı) soyledim yarım saat sonra arayın dedim tamam dedi. simdi bu dolandırıcı mı neyin nesi hiç bilmiyorum gerçekten var mı bu kadar iade hiçbir fikrim yok o kadar para iadesi olduğunu düşünmüyorum mümkün değil. yardımcı olur musunuz ? kontür olmadığı için finansbank'ı da arayamıyorum.
B
9 yıl
DELTA SERVIS EKRAN DEĞİŞİMİ
Ekran sararmasi yüzünden telefonu servise gonderdim, Ekrani degistirdiler, gelen ekranda bildirim cubugunun uzerinde cizgi var, ve kenarlarda asagida ayni cizgiden var,toplam dört tane dusunebilirsiniz. siyah ekranda belli oluyor. telefonu test ettigimde anliyorum bunu. daha once olmadiginida biliyorum. IPS ekrandaki cizgiler değil. Arkadasin telefonu ile karsilastirdim onda boyle birsey yok. ve ekranı daha beyaz.

Sizce bu servis buna ne yaptı? ne takti?
B
9 yıl
ACİL YARDIM ARKADAŞLAR..
Merhaba arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var ve gerçekten acil. Arkadaşımın general mobile discovery cihazı var. Cihazın şarj soket yeri bozuldu, daha önceden de bozulmuştu galiba 4gb'lık anakartı 16gb yapmışlardı 60 tl ücret almışlardı.. Bugün yine sarj soket yeri bozuldu Mecidiye köydeki telpaya getirdik tamir ettiler. Fakat cihaz şimdi sim kartı okumuyor şebeke bir türlü gelmiyor. Sorun neyden kaynaklanıyor?

Cihazın 4 gb ve 16 gb en güncel stock romların linklerini atar mısınız ? Rom kurarsak sorun çözülür mü?

Ve nasıl kurulduklarını anlatarsanız ya da link atarsanız çok sevinirim.
B
10 yıl
LG G2 ALMANYA \u0026 TÜRKİYE YENİ GÜNCELLEME GELDİ.
Başlıkta da belirttiğim gibi Türkiye ve almanya için yeni güncelleme geldi. İndirip deneyenler yorum yaparsa iyi olur..

http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=36

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.