H

Er
01 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
10 yıl
Bioas ta ufak bir sıkıntım var
Arkadaşlar geçen gün kardeşim bilgisayarımda otururken bios ayarlarını kurcalamış ve şuan bilgisayarımı açtığım andan itibaren sürekli bi ötme alında ufak bi alarm gibi.
Ben bios a girdiğimde sağ üst köşede bulunan şu 3 buton aktif değil

-Load fail-safe defaults
-Load optimized defaults
-Set supervizor password

Kardeşim bu butonların daha önce aktif olduğunu şuan ise çalışmadığını söylüyor açıksası aklım fikrim ermedi :D
Sizce neler yapmam gerek
H
10 yıl
2014 Harp Okulları Taban Puanları Sizce Ne olur ?
Daha önceki yıllardan 2013 yılına kadar baraj puanlarını gözlemlediğimizde sürekli bir puan düşüşü yaşanmaktadır.Bu sene sanırım ygs puan ortalaması dahada düştü sizce bu senede bu puanlar düşüş gösterir mi ?
H
11 yıl
Zaman Denemesi mi ? yapmayın bunu
Arkadaşlar Marmara Üniversitesi Makina Mühendisliği 2.sınıf öğrencisiyim bu sene kardeşim ygs ye hazırlanıyor

forumdan dolaşırken zaman denemesiyle ilgili bir çok başlık dikkatimi çekti bu konu aslında tüm Türkiye

genelinde haklı fakat ben zaman denemelerini hiç uygun bulmuyorum. Ben 12.sınıf iken fem dershanelerine

gitmiyordum ama arkadaşlarım aracılığı ile bir şekilde sorulara ulaşabiliyorum ve bir çok arkadaşımda sınava

giriyordu ama bana kalırsa tamamen para tuzağıdır.Bir çok arkadaşım çok berbat netler yapıp çok iyi

üniversitelere girdilir.Sınavın sonuçlarının kesinlikle gerçek ygs sonuçları ile bi ilgisi olduğunu

düşünmüyorum.Cemaat ekibi soruları gerçekten çok zor soruyor amaçları nedir bilmiyorum ama size tavsiyem o sınava+gazeteye o kadar para vericeğinize yaklaşık 10 farklı ayrı ayrı deneme alabilirsiniz kim bilir belki daha

fazla ve daha çok soru çeşidi görüp daha çok soru çözersiniz ki bende öyle yapmıştım.Ayrıca bir fem denemesi

alıcaksanız diğeri final,karekök gibi farklı soru havuzlarından olması sizi için çok daha avantajdır.Merak ettiğiniz sorular olursa her zaman ulaşabilirsiniz hepinize başarılar diliyorum arkaşlar.
H
11 yıl
Arkadaslar Gitarın Sapı Boyatılabilirmi ?
Arkadaşlar elektro gitarım siyah beyaz renk karışımına sahip fakat gitarımın sapının ahşap rengi olması gözüme çok batıyorda :D Siyaha boyatmak istiyorum
herhangi bir müzik mağazası boyayabilirmi? veya bu boyayı kendim alıp kendim boyayabilirmiyim? Şimdiden teşekkürler :)
H
12 yıl
Sizce Okul Takımında Kendimi Gösterebilirmiyim?
Arkadaslar boyum 1.85 16 yaşındayım.Daha önce okul takımı ve klüp maçlarında tecrübelerim oldu fakat ailemin bana basketbolda pek destek olmadıgından ve klüpte kendi yaşıtlarımın fazla olmadıgından dolayı klüpten ayrılmak istiyorum koçlarıma ve arkadaslarıma göre yetenekli bir oyuncuyum çevremde çok uzun biri olmadıgından dolayı pivotta çok rahat oynayabiliyorum hatta 3.05 e tek el rahat smaçta basabiliyorum.Asıl sorumda klüpten ayrılıp okul takımında kendimi sizce iyi gösterebilirmiyim? Okul maçlarında 4 numara oynuyodum seneye koçum beni center olarak oynatcagını söyledi bide yorumlarınızı alıyım dedim hepinize bol basketbollu günler :)
H
12 yıl
Zıplamak Zıplamak ve Daha Çok Zıplamak :)
Arkadaşlar şimdi size zıplamanıza nasıl artı bi değer katıcağınızdan bahsedicem.Ben 18 yaşında Air Alert 3 ü bitirmiş bir kişiyim.Air alerte başlamadan önce kondisyonuma güvendiğim ve çok hırlandığım için başlamıştım ve sonunda meyvelerini yedim.Eğer air alertin size yan etki yapacağını veya boyunuzu kısaltacağınızı felen düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.1 yıl önce air alerti bitirdim ve boyum geçen yıldan bugune tam 5cm artış gösterdi.Bacak be karın kaslarım eskisinden çok daha belirginleşti.Size tavsiyem bu yaz iyi zıplamak istiyorsanız ve air alert yapmak isteyipte içinizde şüpheleriniz varsa sizi gaza getirmek istedim İşin şakası umarım size cesaret vermişimdir air alert gerçekten faydaları diyebilirim hepinize bol smaçlı yazlar :)
H
12 yıl
Arkadaslar Air Aler 3 Sonuc!
Arkadaslar Baslıkta Gördüğünüz gibi 4 ay önce air alert programına basladım iyi bir şekilde basketball oynuyordum zıplamam gayet iyiydi fakat arttırmak istemistim.İlk 4 hafta hareketleri kolay oldugunu düsünerek hergün yapmıstım sanırım biraz yanılmısım ama etkisini görmeye basladım.Dokunamadığım potaya 5. haftada dokunmaya,14.haftanın sonunda voleyball topuyla smaç vurmaya basladım.Ribaundlarda zamanlamam ve vücüdumu kullanmam büyük bir ölçüde arttı.15.hafta bitirdiğimde ilk 3 gün dinledim. 4.gün normal bir basket macında kaslarımı calıstırım. 5.gün basketboll topuyla ilk smacımı vurdum. Tabi oda sayı olmadı acemilik Ama Sürekli Düzenli beslendim.Günde en az 0.5 litre süt içtim.Haftada en az 2 gün kırmızıet-tavuk-balık gibi besinler tükettim.Kondisyonum ve karın kaslarım cok iyi belirginleşti.Şimdilik durumum gayet iyi ama inşallah sağlımızdan olmayız.Konuyu acma sebebim yeni başlıyacak arkadasların air alertin sonuca güvenmesiydi.
Bu Arada Yaşım:17 Boyum:184

Hepinize Basarılar Dilerim.Smaç Basacağınıza İnanın Gerisi Zaten Gelecektir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.