F

Yüzbaşı
01 Ocak 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
178 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
geçen yıl
20 25 m2 oda için projeksiyon cihazı tavsiye
Arkadaşlar selamlar, 20 25m2 oda var. Projeksiyon cihazı lazım. Bütçe max 40bin. Maç izlemem sadece film izlemek için lazım.
F
2 yıl
OlduBil Kart ile akaryakıt harcamalarında %10 para iade fırsatı
F
2 yıl
TEB Kredi Kartları 23-24 Temmuz 2.000 TL e-ticaret 100 bonus
F
2 yıl
Teb giyim elektronik 150 tl bonus
F
2 yıl
TEB\u0027den Elektronik Harcamalarınıza 75 TL Bonus! 1500/75
F
4 yıl
Ryzen 5 1600 af stok fan sesi
Selamlar. Ryzen 5 1600 af işlemci aldım 1 aylık sıfır. İşlemci fanı yüksek devirde çalışırken fandan cızırtı sesi geliyor. Bobin vızıltı sesine benziyor. Fanı açıp yağlasam sorun düzelir mi sizce? Garantiye kim bakıyor onu da bilmiyorum aldığım siteye yollasam mı? Bizdehesapli dan almıştım.
F
6 yıl
silinebilir.
silinebilir.
F
6 yıl
İzmir\u0027de haraç çetesi yine serbest
https://m.haberler.com/harac-cetesini-polise-sikayet-eden-fabrika-11406630-haberi/

Konuyu ekşi den görüp geldim. Haberin detaylarını okudum bu kadarda olmaz dedim ama oluyor. Bu verilen kararları ağa paşa gibi vermek vicdana uygun mu bilmiyorum. Adamın evini basmışlar yine serbest. En son kaymakam ilgilenmiş yargı için onur kırıcı birşey değil mi bu? Adamın ölmesi mi lazım.
F
6 yıl
tüketici hakem heyeti yardım
ithalatçı garantili aldığım samsung telefonum mikrofon sorunu ile servise gitti serviste çare olmadı tabi ithalatçı olunca telefonun sağlan dönmesi bile mucize. bende hakem heyetine başvurdum karar büyük ihtimal lehime çıkacak heyetin daha önce verdiği emsaller var. bedel iadesi istedim telefon 4 aylık. şimdi sorum karar lehime çıkınca satıcıdan parayı nasıl tahsil edebilirim başka şehirdeyiz ve uzak. telefonu yolla parayı yatırayım dese ona güvenemem alır kırar vs yada servise yollar tekrar ödememek için ondan çekiniyorum. direk ilamlı icra takibi başlatıp yediemin olarak icra dairesine verebilir miyim telefonu ordan halletsinler işlerini.
F
6 yıl
tüketici hakem heyeti para iadesi/icra
selamlar, ithalatçı garantili aldığım samsung telefonum mikrofon sorunu ile servise gitti serviste çare olmadı tabi ithalatçı olunca telefonun sağlan dönmesi bile mucize. bende hakem heyetine başvurdum karar büyük ihtimal lehime çıkacak heyetin daha önce verdiği emsaller var. bedel iadesi istedim telefon 4 aylık. şimdi sorum karar lehime çıkınca satıcıdan parayı nasıl tahsil edebilirim başka şehirdeyiz ve uzak. telefonu yolla parayı yatırayım dese ona güvenemem alır kırar vs yada servise yollar tekrar ödememek için ondan çekiniyorum. direk ilamlı icra takibi başlatıp yediemin olarak icra dairesine verebilir miyim telefonu ordan halletsinler işlerini. satıcı n11/hepsiburada da dükkanı olan istabulda bir firma. şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.