B

Onbaşı
10 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
3 yıl
bilgiyarımın ekranındaki beyaz yukarıya doğru hareket eden çizgiler
merhaba
arkadaşlar.
bilgisayarımda geçen haftaya kadar bir sorun yoktu. geçen hafta monitörümün ekranında bu şekilde çizgiler daha çoktu ve sonra adaptör patladı. orjinali pahalı olduğu için yan sanayi almak zorunda kaldım. değerleri uygun olduğunu söylediler.ama yine bu çizgiler çıkıyor. arka fon siyah olduğu zaman bu yukarıya doğru çıkan çizgiler gözüme takılıyor ve rahatsız ediyor. bu çıkan çizgilerin nedeni nedir acaba yazımlımsal veya elektriksel midir? bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.

pc özellikleri:


windows 7

amd a6 3650

SAPPHIRE HD6750 GDDR3 1GB 128Bit AMD Radeon DX11

kingstone 8 gb ram

monitör asus ml 229


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
B
6 yıl
win 7 yönetici hesabımı sildim. pc açılmıyor.
MERHABA

Windows 7 ultimate yüklümasaüstü pc kullanıyorum. yanlışlıkla yönetici hesabını sildim. pc açılmıyor resimdeki gibi kaldı. şifre ve kullanıcı adı istiyor. güvenli modda açmayı denedim. ondada şifre ve kullanıcı hatası veriyor. fakat şifre felan yoktu benim hespata.Yönetici hesabını nasıl geri getirebilirim. yardımcı olabilir misiniz?
B
6 yıl
3 pinli fanı, 2 li kabloya bağlamak.için yardim.
Merhaba. Benim şöyle bir sorum olucak. Elimde 3 pinli bir fan var. Pc de powerdaki fan bozuldu. Değişmek istiyorum. Fakat o fanda sadece siyah ve kırmizi olmak üzere 2 kablo var ve direk lehim. Bu 3 pinli fanı, arızalı fana bağlamak için kabloları nasıl eşlestirmem gerekli. Şimdiden teşekkür ederim.
B
8 yıl
windows 8 sürücülü windows 7format cd si yapmak
elimde windows 7 cd si var fakat format atarken sürücüler yetersiz olduğundan format işlemi bayağı uğraştıyor. windows 8 sürücüler konusunda daha iyi olduğu yazılıyordu. windows 8 deki sürücüleri windows 7 ye atmak mümkünmüdür? yani windows 8 sürücülü windows 7 cd si yapmak istiyorum. şimdiden yardımlarınız teşekkür ederim.
B
9 yıl
fm1 soket işlemcimi fm2 anakartta uyarmı
Merhaba arkadaşlar fm1 soket a6 işlemcimi fm2 anakartta kullanabilirmiyim acaba?

Kullanılırsa herhangi bir uyumsuzluk söz konusu olurmu?

iyi günler.
B
10 yıl
1500-2000 TL ARASI INTEL PC TOPLAMAK İÇİN YARDIM.
ARKADAŞLAR 1500-2000 TL ARASI BİR PC KURMAK İSTİYORUM ANLAYAN ARKADAŞLAR YARDIM EDERSE SEVİNİRİM. OFİSTE KULLANICAĞIM İÇİN PC Yİ ÇOK YÜKSEK BİR EKRAN KARTINA İHTİYACIM YOK ELİMDE PC KASASI MEVCUT ,SİSTEM SSD Lİ OLUP PARÇALARI VATANCOMPUTER DAN TEMİN EDEBİLECEĞİM ŞEKİLDE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. ŞİMDİDEN İLGİLENEN ARKADAŞLARA ÇOK TŞK EDERİM.
B
11 yıl
ANAKART BAĞLANTISI HAKKINDA YARDIM
ELİMDE ESKİ BU ANAKART TAN VAR BİR KASA TOPLAYACAM. ELİMDE BİRDE İDE DVD ROOM MEVCUT. BU İDE DVD ROOM MU ANAKARTIMDAKİ İŞARETLİ YERLERE TAKTIĞIMDA CD OKURKEN KAPANDI. BU İDE GİRİŞLER FARKLI BİR BAĞLANTI İÇİN Mİ DVD ROOM MU BURALARA YANLIŞ MI TAKTIM.YARDIMCI OLURMUSUNUZ?
< Resime gitmek için tıklayın >
B
11 yıl
anakart hakkında yardımcı olurmusunuz?
MSI KENDİ SİTESİNDE MSI P55-A35 ANA KARTIMININ SATA GİRİŞLERİ HAKKINDA

Tümleşik SATA
• 6 ad. SATA 3Gb/s portu (AMD® A55)
- 3Gb/sn'ye kadar depolama ve transfer hızı
- SATA1~6 portları RAID 0/1/10 modlarını destekler (AMD® A55)

YAZIYOR.AMA ANA KARTIMIN ÜZERİNDE SATA 6GB/sn yazıyor.

http://tr.msi.com/pic/product/five_pictures2_2449_20110826162707.jpg

BU anakartım sata 3 6GB/sn mi oluyor yoksa sata 2 mi bu konu hakkında bilgi vermeniz mümkün.İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
B
11 yıl
asus ml 229h hdmi ses sorunu yardimlarinizi bekliyorum
Gecen hafta vatandan asus ml229h monitor aldim kurulumunu yaptim hdmi kablo ve ses kablosunuda monitore taktim bir problem yoktu.bugun pcde oyun acarken birden ekran karardi pcde calan muzik kesildi.oyun acilinca tekrar ses geri geldi.oyunu alta alinca tekrar ayni seyler oluyor. ilk aldigimda boyle bir problem yoktu sistem geri yukleme yaptim ayni sorun devam ediyor, birde on panelin asus yazan kisminda isinma oluyor bu normalmi bu kismin arkasinda guc girisi var. anlayan arkadaslarin yardimini bekliyorum.


İsletim sistemi: windows xp sp3
Ekran karti :saphire hd6750 1 gb ddr3
Anakart:msi a55
B
12 yıl
NETMASTER WDS 300 İLE İNTERNETE BAĞLANMA HAKKINDA YARDIM
ARKADAŞLAR ELİMDE NETMASTER WDS 300N WIRELLES ROUTER VAR MODEMİM YOK SADECE BUNLA WİNDOWS XP SP3 TE İNTERNETE BAĞLANMAM MÜMKÜNMÜDÜR ACABA.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.