H

Yüzbaşı
30 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
98 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
H
geçen yıl
6 lı masanın ülkeyi yöneticek totosu olmaması
bunlar dünkü toplantıda anladığım kadarıyla böyle hallerinden memnun muhafelet de takılıcaklar yahu anketlerde %90 mansur geçiyor kk yi ama hala ısrarla kk yi aday seçme peşindeler kk de aynı kafa yapısındaki çok bi fark yok yıllardır kalkmıyor koltuktan bırakmıyor adama karşı milletin çoğunda ön yargı var kazanıcağına sadece koyu chp liler inanıyor tahminim ysk adayı bekliyor kk açıklanırsa seçim yapılıcak yok mansur açıklanırsa iptal edicekler uzatıcaklar ama 6 lı ısrarla bunları görmüyor yazık kk yi seçme derdindeler ip direniyor kk aday olursa geçmiş olsun
H
2 yıl
WİNDOWS 10 MBİT SORUNU
Merhaba, anakartım msi b450m-a pro max internet hızım normalde 100 megabit fakat bu anakartta 10 megabit olarak gözüküyor. Hız bu civarlarda kalıyor bir türlü yükseltemedim sebebi ne olabilir? Anakart mı windows mu çözemedim.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Format attım, kendi Ethernet sürücüsünü kurdum, BIOS güncelledim, farklı bir kablo ile denedim düzelmiyor. 10 megabit'te kaldı, başka kasa takınca 1 gbit yani normal oluyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
H
3 yıl
SONY 55XH9077 Tavsiye Eder misiniz
merhaba bu ürünle pc takası yapmak istiyorum faturası varmış arkadaşta 1 aylık cihaz ben ise 1 - 1.5 seneye evlenmeyi kendi evimde kullanmayı düşünüyorum araştırdığımda ürün sadece mediamarkt da 1 adet kalmış neden hiçbir yerde yok anlamadım tavsiye eder misiniz yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
H
3 yıl
SSD IOPS Değeri Neleri Etkiler
Herkese merhaba Amazon'dan Corsair MP510 240 GB aldım iade etme hakkım var hala. IOPS okuma değeri 180 bin, Samsung Evo 970 plus 250 bin. Normal ev kullanıcısıyım kopyalamayla falan işim yok bu IOPS değeri PC açılış hızı oyun bekleme yükleme işlemlerinde falan fark eder mi? Yoksa sadece kopyalama vs. de mi fark ediyor?
H
3 yıl
Bloody G528C Sürücü Görmüyor
Herkese merhaba, bu kulaklığı dün aldım geldi taktım fotoğraflarda görüldüğü gibi Bloody falan yazmıyor, USB Audio device yazıyor ve sürücü güncelleştirme falan da kapalı. Benim diğer A4 tech kablosuzu taktığımda onda A4 tech yazıyordu, sanırım bunun yüzünden olacak ki kulaklığı son ses açtığımda çok kısık çok hafif bir çınlama sesi var, oyunlarda müzikte belli olmuyor sesi biraz kıstığımda düzeliyor. Netten yazılımını indirdim kurdum o da kulaklığı görmüyor. Anakartım Gigabyte B450M S2H driverlerini de indirdim yine düzelmedi. Sizce neden olmuyor başka biri de bu kulaklığı almış aynı cızırtı sorunu onda da varmış

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
H
3 yıl
Bu Sistem Sizce İyi mi
Herkese merhaba bu sisteme 2. el temiz 1070 almayı düşünüyorum bütçem Max 4500 falan var mı tavsiye edeceğiniz başka bir parça.

< Resime gitmek için tıklayın >
H
3 yıl
2000 TL Ekran Kartı Tavsiyesi
H
4 yıl
MAX 2500 TL 40-43\" 4K SMART TV TAVSİYE BUGÜN ALINCAK
herkese merhaba film izleme ağırlıklı ileriye dönük olsun diye 4k tv almam gerekiyor bugün sipariş vericem vestel philips grundig ... kafam çok karıştı ney alıcağıma karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinirim
H
4 yıl
1500-2000 TL Smart TV Tavsiye
Merhabalar, malum bu zamanda ailem evden çıkmıyor hastalık sebebiyle. En azından Wi-Fi'ye bağlayacağım, film izleyebilecekleri bir televizyon alayım diyorum. Marka model fark etmiyor, Max 40" ve Wi-Fi'ı olacak şekilde tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
H
4 yıl
Routere başka bir routeri kablosuz bağlayabilir miyim?
Merhaba evimde modem ilk oda da. Mi router 3 almıştım o da orta oda da. Ona kablo ile bağlantı yaptım odaya kablosuz dağıtıyor. Fakat en son odada az çektiği için oraya da bir tane de mi router 3C alıp kablo ile falan uğraşmadan bu orta odadaki Wi-Fi'ye yani routere bağlamak istiyorum. Bağlantıda sorun yaşar mıyım? Mi pro repeater de (bu üründe kurulum yapılabilmesi için modem ile direkt bağlantı gerektiğinden yurt, üniversite, hastane, gibi ortak ağlarda kurulum yapılamaz. Ortak ağlarda modem ile bu Wi-Fi sinyal güçlendirici arasında başka bir yönlendirici cihaz olduğu için kurulum yapılamaz.) yazıyordu bunda da sorun olur mu çünkü iade edemiyormuşum sözde bu cihazı bandrollü olduğu için şimdiden teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.