D

Yüzbaşı
29 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
87 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
10 yıl
Lucas Ontivero Gaziantepsporda!
İddialara göre, (calciomercato) Lucas Ontivero 250.000 € kiralama, 4.5 m € satınalma opsiyonu ile birlikte Gaziantepspor'a transfer edildi. Menajeri twitter adresinden açıkladı.

Hayırlı uğurlu olsun, umarım parlar iyi bir oyuncu olur geliştirir kendini orada. 3 yabancı gitti son 2 günde çok iyi oldu. İnşallah gelenler gidenleri aratmaz, genç oyuncuların kiralanması iyidir her zaman.
D
10 yıl
Aslan\u0027dan Amrabat ve Dany gitti, Song geldi..
Galatasaray transferde son günlerde hareketli.. Galatasaray bugün Nordin Amrabat'ı Malaga'ya kiraladı. Oyuncunun bütün maaşını İspanyol kulübü ödeyecek. Sarı-kırmızılılar kiralık bedeli almayacaklar. Ama sözleşmede 4 milyon Euro'luk bir satın alma opsiyonu var.

Dany ise başka bir İspanyol kulübü Granada'ya kiralandı. Oyuncu bugün İspanya'ya uçtu. Dany'nin maaşının 800 bin Euro'sunu Galatasaray, 400 bin Euro'sunu Granada ödeyecek.

Lucas Ontivero için Gaziantep ile görüşmelere başlandı. Arjantinli oyuncunun da bugün ya da yarın Antep'i kiralık olarak imza atması bekleniyor. Bu transferdeki tek pürüz Antep'in sözleşmeye 2 milyon Euro'luk satın alma bedeli yazmak istemesi. Galatasaray bu bedeli yazmaya yanaşmıyor.

Galatasaray'da gelecek oyuncular içinde de ilk anlaşma Barcelona'nın Kamerunlu oyuncusu Alexandre Song ile sağlandı. Yöneticilerden Ebru Köksal Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonrası Monaco'dan Barcelona'ya uçtu. Formaliteler tamamlandıktan sonra Song kiralık olarak Galatasaray'a 1 senelik imza atacak.

İdari menajer Cenk Ergün ise Brezilya'da görüşmelerini sürdürüyor. Ergün'ün Sao Paolo'dan Pato'yu kiralamak için çok çalıştığı ama henüz bir sonuç alamadığı öğrenildi. Teknik direktör Cesare Prandelli ise bugün kendisine teklif edilen Fluminense'den Brezilya Milli Takımı forveti Fred'i veto etti.

Kaynak: 3Puan

Kişisel yorumum:

Çok fazla inanmamakla birlikte, bazen transfer haberlerini tutturan bir site. Amrabatın gitmesi kötü oldu bence, Song'un gelmesindeki amaç orta sahanın toparlanması olabilir, stoper kullanılma ihtimali az da olsa var bence. Kiralık oyuncu sonuçta fazla bel bağlamamak lazım devamlılığına (yanlış anlaşılmasın bize sadece bu sezon lazım oyuncusudur, Necati gibi) Ontivero kiralamak cok mantıklı umarım opsiyonlu satın alma hakkı verilmez Antepspora, Dany zaten gitsin onda hemfikiriz forumdaşlarca.
D
10 yıl
Welbeck MANU\u0027dan Ayrılıyor.
Manchester United Menajeri Louis Van Gaal, İngiliz forvet Danny Welbeck ile yolları ayırma kararı aldıklarını açıkladı.

Manchester United alt yapısından yetişen Welbeck, 3 sezondur Kırmızı Şeytanlar'ın formasını giyiyor.

Geçtiğimiz sezon 36 maçta şans bulan İngiliz forvet oyuncusu, bu karşılaşmalarda 10 gol kaydetti. Louis Van Gaal’in kararıyla Manchester United'dan ayrılması beklenen Welbeck ile Premier Lig kulüpleri yakından ilgileniyor.

23 yaşındaki forvet oyuncusu, İngiltere Milli Takımı’nın Dünya Kupası kadrosunda yer alıyordu.

Kaynak: NTV SPOR

Arkadaşlar, hazır forvet arıyoruz nasıl olur takımımıza sizce eğer gelirse?

Yaşı bakımından (23) alınması taraftarıyım, sonuçta M.UTD altyapısından çıkma birisi.
D
10 yıl
2000 TL Toplama için yardım (Özel durum)
Arkadaşlar herkese iyi geceler. Öncelikle bütçemin maksimum 2000 TL olduğunu ve 1-2 ay içerisinde alacağımı belirteyim. Malumunuz yaz geldi ve bir öğrenci olarak yazın çalışıp para kazanma derdindeyim, şimdilik 1 tane öğrencim var ders veriyorum. Babası ile anlaştık nakit para almak yerine kredi kartı ile 2000 liraya bilgisayar aldıracağım, adam bana yaz tatilinde 1500 vereceğine 9 taksitle 2000 TL vermiş olacak karlı bir iş anlayacağınız. Ben de siz forumdaşlara danışmak, fikirlerinizi almak istedim masaüstü sistem önerileriniz için. Ayrıca Unity 3D,RPG Maker,Game Salad,Photoshop tarzı programlar kullanıyor bu esnada ise JavaScript öğreniyorum. Şu anki dizüstü bilgisayarım ihtiyacımı karşılamıyor ıkınıp kasınıyor işlem yaparken bilginize.

İsteklerim:

Genelde online oyun oynayan biriyim, öyle çok grafik kasma gibi derdim yok.
Fps düşmesi olmasın, oyun kasmasın very low'da bile oynarım.
İleride upgrade yapabileceğim bir sistem olmasını isterim. Her yaz bilgisayara gerekli update yaparım işler böyle giderse.
Monitör dahil değildir, onu babam alacak.
Bilgisayarın sessiz olması da bir etken, yurtta kalıyorum arkadaşlara rahatsızlık vermesin ses olarak.
Fanlar ledli olabilir o konuda sıkıntı yok, gece lambası niyetine kullanırız.


Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim, hem ön fikir oluşması hem de bilgilenmek için açılmış bir konudur.

Saygılarımla...
D
10 yıl
Gambit Gaming Hakkında
Arkadaşlar şu an LCS EU izliyorum, Gambit'in takıma ne olmuş ? Cabochard,Loulex,Fury,Hilva felan ne ayak bunlar haberiniz var mıdır ? Diamond,Darien,Eddie,Genja takımdan mı ayrıldı ?
D
10 yıl
Curse Voice Beta Keys (İlk gelen alır)
Arkadaşlar öyle çekilişmiş satmakmış cartmış curtmuş uğraşamam, aha da size keyler
4 tane var bir tanesini kuzenime vereceğim o yüzden 3 tanesi sizindir. Güle güle kullanın.
Bu arada hangisini kullandığınızı post atarsanız bir sonraki arkadaş boşuna o kodu denemesin.

Hayırlı olsun.

dc07449e-935a-467c-906b-3b4e87ca69e9
30cdb07b-4e96-4398-8198-a04f2721792a
75ba7ba4-c8bd-4082-80df-c4f757add7f5
D
11 yıl
Forum ahalisi yardım eder misiniz ?
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Önce derdimi anlatayım hep birlikte çözüm bulalım.

10.000 - 12.000 TL bütçemiz var. 2 yıldır otomobil almak için biriktiriyoruz. Genellikle şehir içi gündelik kullanım için babam ile otomobil bakıyoruz. Benim konuyu açma amacım ise ilk defa bir otomobil alıyor oluşumuz. Biraz acemiyiz yani bu konuda. Forumda 2. el araç alırken dikkat edilmesi gereken hususları okudum ancak benim ihtiyacım olan şey hangi modellere yönelmeliyim ? Hangi araç bize daha uygundur bunu öğrenmek. Bir türlü karar veremedik, çünkü kime sorarsan başka bir şey söylüyor açıkçası aklımız karıştı. Sizin önerileriniz benim için çok önemli. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
D
12 yıl
Evelynn Build
Arkadaşlar evelynn ile ilgili bir build istiyorum sizden. Lütfen build önerir misiniz bana :)
D
12 yıl
Wireless açık ancak hiç bir ağ bulamıyor
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar samsung NP3530EA-S03TR marka dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Evde bir adet masaüstü bilgisayarım var. Sorunum şu, masaüstü bilgisayarım internet açık olduğu halde bağlanmıyordu ben de dizüstü bilgisayarımdan kablosuz bağlantı ile bağlanmayı denedim. Fakat sonuç aynı ikisinde de bağlantı yok. Dizüstü bilgisayarımda daha önceden tanıttığım kablosuz bağlantıyı sildim tekrar bağlanınca düzelir diye fakat şimdi de wi-fi açık olmasına rağmen hiç bir ağ bulamıyor.

Edit: Düzenleme
D
12 yıl
-SMITE- LoL tarzında bir oyun
Arkadaşlar ben own3d'deki streamlerde gezinirken birinin bu oyunu oynadığını gördüm, daha önce oynayan varsa deneyimlerini paylaşmasını rica ediyorum nedir bu oyun neyin fesidir ilk sizlerden duymak istedim. Oyunu bu bölümde sormamın sebebi league of legends oyununa benzemesi fakat dinamik olarak farklı olması. Oyunu daha önce oynamayan veya duymayan arkadaşlar aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Videoyu izlemek için tıklayınız
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.