K

Yüzbaşı
26 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
61 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
geçen yıl
MVC\u0027de çoka çok ilişkli tablolarda veri listeleme
Merhaba,

MVC de çoka çok tablolarda veri listeleme işleminde sorun yaşıyorum yardımcı olur musunuz?
PAF ve User Tablosu arasında ilişki kurdum ancak PAF ve CostCenter tablosunun ortak tablosu olan PAFCosteCentres tablolsu arasında bağlantı kuramıyorum.
Include araştırmamı söylediler ancak onunla da çözemedim.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
K
5 yıl
Nakli yekünlü fatura örneği
Merhaba herkese konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın.
Bir fatura basma programı yapıyorum, bir konuda takıldım. 1'den çok sayfalı faturalarda 1.sayfanın yalnızca ürün toplamı 2. sayafaya nakli yekün olarak geçiyor burda sorun yok.
1.sayfada o sayfaya ait kdv bilgileri yazılmalı mı yoksa sadece 2. sayfada tüm faturanın kdv bilgileri yazılması yeterli mi?
K
6 yıl
Stok arttırıp eksiltme sorunu
Asp ile bir stok takip otomasyonu yapıyorum ancak stoğa nasıl ürün eklerim çıkartırım çözemedim.
Bana anlatılan mantık stoktaki ürünlerin sayısının yazdığı bir sütün olacak işlem tipi alım ise toplanacak satım ise o sütundan girilen değer çıkarılacak.
< Resime gitmek için tıklayın >
Tablo Yapım Bu şekilde
< Resime gitmek için tıklayın >
Update sorgum da bu şekilde, satır başka bir sayfadan bazı sütunlar dolduruluyor.Bu sorguda diğer sayfadan boş olarak gelen sütünlar satır id sine göre güncelleniyor.
K
7 yıl
Stock cpu 1.7v
Cpu-z den baktığımda stock i5 4460 cpu 1.7 volt voltaj istiyor. Biostan baktığımda voltaj autoda işlemcide ısınma sorunuda yok genelde 29 45 derece arasında oluyor. Sorunsuzca kullanıyorum bilgisayarı acaba cpu z mi yanlış gösyeriyor bi bakar mısınız. Şimdi aidada 40 dk test yaptı 59 dereceyi geçmedi
Anakart: Msi h-81 p33 m
< Resime gitmek için tıklayın >


Not:resim önizlemesi koyamadım küçük simgenin üstüne basınca resim gözüküyor
K
8 yıl
Türknet vdsl
Evimde türk telekom fiber hat var. Fiber kablo eve kadar geliyor 25 mbps hız alıyorum ve vdsl modem kullanıyorum. Taahütüm bitiyor Türknete geçmek istiyorum ancak bugün konuştum temsilci bana sizin bölgenize vdsl hizmetimiz yok yanlızca adsl var o oda 16 mbps dedi. Daha sonra türk telekom alt yapısını kullanıyoruz dedi. E peki türk telekomun alt yapısını kullanıyorsa ben şuan 25 alabiliyorum ve çevremde 25 tende fazla alanlar var türknet nasıl sadece 16 veriyor acaba temsilci eksik mi bilgi verdi doğru mu acaba?
K
8 yıl
Logitech mk330 harf basmama
26.02 2016 tarihinde mediamarktan logitech mk330 klavye mause seti aldım 2 3 gündür R L 8 tuşları basmamaya başladı dün 2 farklı yoldan penta bilgisayara ulaştım ancak dönüş olmadı. Nasıl bir yıl izlemliyim servisleri dudulluda uzak bana kargoyla yollama şansım var mı yada mediamarkta götürsem onlar yollar mı?
K
8 yıl
Msi h110 gaming
Msi h110 gaming anakartın biosun game boost düğmesi ne işe yarıyor oc genie ile aynı görevi mi görüyor merak ettim bilen varsa cevaplarsa sevinirim

Not: sistem toplamıyorum sadece merak ettim

Anakart linki:https://tr.msi.com/Motherboard/H110M-GAMING.html
K
8 yıl
Max 1600 tl toplama pc
Merhaba... Bilgisayar teknolojisi alanında okuyorum ama pc toplamaktan pek anlama onun için yardımınıza ihtiyacım var.
bilgisayara sanal makinen,netBeans ,visual studio kurucam onun dışında nette takılma oficce kullanıcam ve günlük işler yapıcam.
Oyun pek oynamam ama ekran kartı vsde iyi olsun. bunları yapıcak 1600 tlye monitör hariç nasıl bir sistem öneririsiniz
Hazır pc olarak bunu düşünüyorum bunun üstünde bişey tavsiye ederseniz sevinirim
http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-h50-50-90b6001-ytx-masaustu-pc-fiyati,153523.html
K
8 yıl
Aliexpressten ürün getirip satma
Merhaba...Üniversite öğrencisiyim kendi çapımda bişeyler yapıp para kazanmak istiyorum.Şuan aklımda aliexpressten telefon aksesuarı getirip instagram üzerineden
satmak var ancak kafama takılan şeyler var
1 Gümrükten geçmesi için 70 euro sınır var diye biliyorum onu geçmicek şekilde ayarlayacağım ancak 50 60 adet aynı üründen gelicek sayısı çok olacağı için geçmeme ihtimali var mı?
2 Ürünler sorunsuz elime geldi diyelim satışını nasıl yapıcam. Müşteriye önce sen havaleyi yap ürünü ben yollacağım desem haliyle güvenmez. Tahsilatlı kargo içinde kurumsal müşteri olmak gerekiyor ne yapabilirim?
Bu konularda bilgisi olanlar cevap verebilir mi?
K
11 yıl
uygulamalar sürekli root izni istiyor
Telefona greenify uygulamasını yükledim dondurduğum uygulamları açıp kapatırken her seferinde root izni istiyor. Root gerektiren diğer uygulmalarıda her açtığımda izin istiyor bunu nasıl düzelte bilirim

telefon xperia sola ultimate rom kullanıyorum telefon rootlu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.