Y

Çavuş
19 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
2 yıl
Oris telekom eziyeti !
65 lira olan tarifemin 90 liraya çıktığı haberi ile hattımı başka bir operatöre taşıdım. Son faturam 23 gün üzerinden hesaplanmasına rağmen 127 liralık fatura geldi. Online işlemlerden sadece fatura tutarı gözüküyor ve ödeme seçeneği aktif. Faturayı görüntüle yada indir seçeneği çalışmıyor. Müşteri hizmetlerini aradım ve faturamın yeniden incelenmesi talebinde bulunup bana da şuan ki faturayı indiremediğim için mail ile yollamalarını istedim. Bilfiil 5 gün boyunca adamlardan sadece faturamın mail olarak gelmesini istedim, fakat aldığım cevap hep aynı "talebinizi oluşturduk, ilgili departmana yönlendirdik". Lan arkadaş hangi çağda yaşıyoruz, kaldı ki siz bir internet firmasısınız bir faturayı mail olarak yollamak bu kadar mı zor. 1 hafta oldu mail gelmedi. Gelmez de zaten o mail. Lanet olsun, tam bir çile demekmiş oris telekom...
Y
3 yıl
Fiyat performans ürünü arıyorum
Y
7 yıl
Twitter hesaba erişim
Eski twiter adresimin ne kayıtlı mail imi hatırlıyorum nede tel no kaydetmisim. Yani Hesaba giremiyorum da silemiyorum da , Amacim zaten hesabi silmek , yardim edebilir misiniz arkadaslar ?
Y
9 yıl
reklam engelleme önerisi istiyorum ?
Önceki telefonuma root atıp AdAway yüklemiştim ve hiç bir problemim yoktu.
Yeni rootsuz g2 için bir türlü program bulamadim.
Onerilerinizi, bilgilerinizi istiyorum ? Bu oyun,uygulama,hatta internet reklamlarından kurtulmam lazım !
Y
9 yıl
öneri bekliyorum..
arkadaşlar ne zamandır telefon araştırması yapıyorum kararsızım 1200 lira civarına kadar çıkabilirim.
gm elite- huawei g7 - huawei p7 - lg g2 yada paralel ithalatla lg g3 arasında kararsız kaldım.
bunlar dışında başka önerilerede açığım.
en mantıklı alım ne olur sizce ?
birde gm elit te 4g var mı ?
Y
10 yıl
tercih için yardımınız lazım
Arkadaslar oncelikli olarak ogretmenlik mezunuyum ve insallah bu sene atanacagim.
İlerde geride belki faydasi olur diye acikogretimden bir bolum okumayi dusunuyorum ve tercih yapacagim.
Sosyoloji dusunuyorum belki kurumicinden pdr te gecerim diye.
Ama adalet aklimi karistiriyor belki dikey gecisle hukuk olur diye.
Yada baska tavsiye edeceginiz avantajli bir bolum var mi ?
Ve hangi universitede okusam daha rahat olur karar veremedim
Anadolu uni. Sinavlari heryerde var ama ataturk uni.de sinav merkezlerini cogaltmis ve sanirsam tablet dagitiyormus ayrica but sinavida varmis
Fikirlerinizi bilgilerinizi bekliyorum
Y
11 yıl
biosu kullanamıyorum__??
arkadaşlar Asus K52F olan bilgisayarıma format atacağım fakat biosa girdiğimde sadece saat, tarih ve bios şifresini değiştirme seçenekleri açık, diğer seçenekler aktif değil işlem yapamıyorum ___yardım lütfen___
Y
12 yıl
aciiLL \"bilgisayar parolasını unuttum\"
arkadaşlar tatil dönüşü bilgisayarımın parolasını unuttum açamıyorum .. tek bir tane hesap war onunda parolasını unuttugumdan bilgisayarı hiç açamıorum , parola sıfırla die bir seçenek çıkıyor tıkladıgımda parola kurtarma diski istiyor ... lütfen yardım edin .... bilgisayar asus k52f win7 home basic 64bit.
Y
13 yıl
bilgisayar ekran özelliği için yardımmmm
arkadaşlar bilgisayarım asus k-52f işletim sistemi: win7 home basic 64bit özelliğinde ama dxdiag dan ekran özelliğine baktiğimda geçerli görüntü moduna 16 bit gösterior alt taraftaki 64bit-dxdiag la çalıştır butonuna bastığımdada deişen bişe olmuyor :/ bu konuda bilgisi olan arkdaşlardan yardım bekliorum lütfn..
Y
13 yıl
bilgisayarın kısayollarını kullanamıyorum http://img.donanimhaber.com/micons/m14.gif
arkadaşlar bilgisayarı yeni aldım pek anlamıorum ayrıntılı işlerinden ama bu tuşlar üzerindeki kısayol tuşlarınıda kullanamıorum :ses açıp ses kısma (f11vef12 tuşları) f2 deki wirelles açıp kapama ,video müzik çalarken ok tuşlarındaki ileri geri sarıp duraklatma tuşları gibi . yardım ederseniz çok sevinirim bilgisayarda asus K52F .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.