H

Er
05 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
17 yıl
internet var fakat sayfa açılmıyor
speedtouch marka bir modemle internete bağlanıyorum. herhangi bir sayfaya girmeye çalışınca yaklaşık 10 dk falan bekliyor hata da vermiyor. sonunda birden bütün sayfalara girmeye başlıyor bir süre. sonra tekrar kesiliyor. işin garibi web sitelerine girmezken utorrentten download yapmaya devam ediyor yani int bağlantısı var. ayrıca sorun modemden kaynaklı değil çünkü diğer pclerde sorun yaşamıyoruz. aynı sorunu tek bir bilgisayarda yaşıyorum, kabloyla ya da wireless bağlanmak farkettirmiyor. donanımsal bir sorun olduğunu sanmam. dns kaynaklı olduğunu düşündüm ama bir çok dns adresi denedim sorunum hala devam ediyor. işletim sistemim vista. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
H
18 yıl
cpu fanı
bazılarınıza saçma gelebilir ama daha önce hiç almadığım için bilmiyorum.. amd athlon 64 x2 5200+ işlemci alacağım. cpu fanı ve termal tutkal işlemciyle birlikte kutu içinde gelecek mi? araştırdım ama birşey bulamadım..
H
18 yıl
Bu makina iyi çalışır mı?
elimde bulunan parçalara birkaç tane daha ekleyerek yeni bir sistem oluşturmayı düşünüyorum. ama bu işten pek anlamadığım için sizlere danışmak istedim. sistemde herhangi bir uyumsuzluk olur mu yada daha iyi performans için neler önerirsiniz?

anakart --> asus m3a amd770 ddr2 sata2

ram --> 2 gb ddr2 kingston

harddisk --> 320 gb seagate sata2 16 mb

ekran kartı--> nvidia 8800 gt

işlemci --> amd athlon 64 x2 dual 5200+ (2.6ghz)

ayrıca elimde thermaltake marka 430 watt güç kaynağı içeren 2 fanlı bir kasa bulunuyor.

internette araştırdığım kadarıyla asus m3a anakartın çok problemli olduğu söyleniyor. almamı tavsiye eder misiniz? ayrıca 430 watt güç ve 2 fan yeterlimidir?

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.