N

Yüzbaşı
07 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
128 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
11 ay
8 yıl aradan sonra yeni sistem topladım, bir kaç sorum var
Merhaba arkadaşlar gtx 960,i5 4460'lı sistemimi neredeyse 8 sene kullandıktan sonra yeni sistem topladım.

Yeni sistemim şöyle:
Intel Core i3 12100F, GIGABYTE H610M, GSKILL 8GB 2x, GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC D6X 8GB.

Ancak bir kaç sorum var, hazır sistem aldığım için kasayı,markasını, psu'sunun kalitesini hiç bilmiyorum. GameBooster GB-W002B 650w 80+ BRONZE USB 3.0 Mesh , internettede araştırma yapmama rağmen bir sonuç bulamadım. Değiştirmem gerekir mi, gerekirse ne kadar acele etmem gerekir :D . Yerine ne alabilirim?
İkinci olaraktan ise stok soğutucu yeterli olur mu yoksa soğutucu almam gerekir mi?
N
11 ay
GTX 960 2gb , i5 4460 sistem ne kadar eder?
2016 yılı gibi vatandan topladığım sistemi satmak istiyorum. Ancak fiyat konusunda kararsızım. Her bir ürünün kutusu duruyor ve her hangi bir arıza ya da servis görmedi.

Zalman Z3 plus 600W Kasa
AMD GTX 960 2gb
i5 4460
z97 gaming 3 msi anakart
4x2 Gskill Ram
WD Cavier Blue 1tb
128 gb ssd samsung
N
8 yıl
Orijinal Oyun Fiyatları
Öncelikle Steam platformundan gireceğim ama bu olay tüm oyun konsollarındaki oyunlar içinde geçerli.

Arkadaşlar Steam'de ubisoft,bathesda,2k ve rockstar oyunları fahiş fiyatlarla satılıyor. Özellikle civilization vi ve xcom 2 oyunlarının fiyatları abartı derecede fazla. xcom 2 zaten türkiye pazarında 0'a yakın satan bir oyun eğer 90 tl gibi bi rakamla çıksaydı şüphesiz Türkiye'de çoğu kişi alacaktı oyunu. Şimdi sıra Civilization gibi efsane bi strateji serisinin son oyununda. 220 tl nedir ? Bu fiyatı ayarlayan malum firma hakkında korsana teşvik suçundan suç duyurusu açılmalı.

Bu konu hakkında bir imza kampanyası,bi suç duyurusu yapılamaz mı arkadaşlar ?

Yorumlar sizde, altta atacağım linklerde bizden daha iyi ekonomide olan ülkelerde bile, bizden ucuza satılırken o ülkeler için o paralar maaşlarına göre hiç bir şey zaten. Ama ülkemizde maaşların o kadar düşük olmasına rağmen Steam'de en fazla paraya bizde satılmasına bir dur demek gerek. Eğer bu konuyu büyütürsek,yayarsak emin olun fiyat düşürme politikası uygulanacaktır arkadaşlar. Çünkühttp://steamspy.com/ 'şu siteye göre ülkemizde bu oyunları oynayan oyuncu sayısı %0'larda.

https://steamdb.info/app/268500/ - Xcom 2
https://steamdb.info/app/289070/ - Civilization 6
https://steamdb.info/app/271590/ - GTA 5
https://steamdb.info/app/385760/ - NBA 2k17 (en pahalı yine bizde)
https://steamdb.info/app/379720/ - Doom
https://steamdb.info/app/374320/ - Dark souls 3
N
9 yıl
Renk Sorunu
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Bazı resimlerde şu sorun oluyor. Tam olarak bu sorunun nedeni ne ?
N
9 yıl
2000 TL monitör dahil sistem tavsiyesi [3040 TL\u0027ye toplandı]
3 gün içinde vatandan alacağım sistemi. Yardımcı olabilir misiniz ? Oyun için olacak.
N
9 yıl
1700 TL\u0027lik Sistem Tavsiyesi
Merhaba beyler oyun için Vatan'dan 1700 tl'lik sistem toplayabilir misiniz ? Sistemi 2 hafta içinde satın alacağım.
N
9 yıl
Misafir Çocukları
Ulan misafirin biri çocuğunu getirmiş. Bende o sırada marketteydim, bu çocuk razer kulaklığımı sonuna kadar gevşetip kırmış. Eve geldiğimde o korkunç görüntüyle karşı karşıya kaldım. Ne desem bilemedim, hatta dövesim geldi ama, bir şey yapmadım. Şuan elimde kulaklık, bu konuyu yazıyorum. Çocukta salonda, ne yapmalıyım ? Annesi bilmiyor bu arada.
N
9 yıl
1 Hafta sonra öleceğinizi bilseniz, 1 haftanızı nasıl geçirirsiniz ?
Soru açık.
N
10 yıl
İnsanların Gereksiz Canlı Olması
Beyler bir düşünün, insanlık yüzmilyonlarca yıldır var. Ve insanlar daha Mars ve Ay dışında hiç dünya dışı yere gidemedi.
N
10 yıl
Liselilere tavsiyeler
İyi bir üniversiteye gitmeden sevgili edinmeyin beyler. Lisede edindiğiniz sevgililerin çoğu sizinle gönül eğlendirmek içindir. Paralarınızı eritir ve sizin ders çalışmanıza mani olur. Üniversitede edindiğiniz sevgililer ise genelde evlenmek içindir. Aradaki farkı umursayın.

Lise 1-2-3ler, derslerinizi asla ihmal etmeyin. Lise 4 çabucak geliyor, eğer lise 1'de falan çalışmazsanız üniversite sınavında boşlarsınız. Üniversite sınavında lise 1 konuları da çıkıyor, fazla ders çalışın demiyorum. Günde 1 saat ve tekrar yeterli olur. Lise 1i atlattıktan sonra defterlerinizi ve kitaplarınızı da atmayın, saklayın. İleride lazım olacak.

Bilgisayar/tv/mastürbasyon 3lüsüsünden kurtulamıyorsanız en kolay yolu spora yazılmaktır. Mesela gidin bir futbol klübüne gidin bir basketbol klübüne yazılın, antremanlarına katılın. Beyninizi saçma işlerle yormayın. Spora yazılmak asosyallikten kurtulmak için en etkili yöntemdir. "Bırak demek kolay zaten" diyenler içinde ileride tavsiyeler yazacağım.

Edit:
Ortam yapmak için,sıkıntıdan/stresten sigaraya asla başlamayın. Kendinizi daha kötü hale sokarsınız ve başlayarak hayatınızın hatasını yapmış olursunuz.

Okula giderken her zaman bakımlı olun. Her gün yıkanın, parfümünüzü sıkın (mümkünse kaliteli olsun), sakalınızı kesin, rulonunuzu kullanın, saçlarınızı düzeltin.

B12 vitamini satın alın ve kullanın. Omegayı tavsiye ederim.

Özenti asla olmayın, kendiniz olun. Kızlarla konuşmak için şekilden şekile girmeyin, kendinizi küçük düşürerek popüler hale gelmeye çalışmayın. Kızlarla diyalog kuramıyorsanız kitap okuyun,dizi izleyin,müzik dinleyin,film izleyin. Bunları yaparken derslerinizi ihmal etmeyin. Ayrıca kızlara fazla para yedirmeyin, ısrarla söylüyorum.

Alıngan asla olmayın, biri size şaka amaçlı bir şey derse gülün geçin. Eğer gerçekten kötü bir şey yapmışsa onu uyarın.

Tipiniz kötüyse kendinizi başka konularda geliştirin, "ben çirkinim" triplerine girmeyin. Sporunuzu yapın, sivilceliyseniz güzel bir yüz sabunu alın.

Şimdi gelelim üstte yazdığım asosyal tavsiyelerine;

Bilgisayar bağımlısıysanız iradenize bağlı olaraktan bırakabilirsiniz. Mesela bilgisayara girme sebebiniz nedir ? Evde boş zamanınız olduğu için mi giriyorsunuz ? Eğer öyleyse kendinize hobi edinin. Mesela spora gitmediğiniz günler evde yatarak kitap okuyabilirsiniz. "Kitap okuma alışkanlığım yoq qi .s.s" diye bir olay yok arkadaşım. Herkesin ilgi duyduğu bir kitap alanı vardır. Mesela futboldan hoşlanıyorsanız futbol ile ilgili kitaplar alıp kuyun. Tarihe ilginiz varsa tarih kitapların alın. Elbet ilgi alanınız olan bir kitap bulacaksınız.

Mastürbasyon bağımlısıysanız kızların mıçtığını hayal edin. Şaka bir yana bunda irade en önemli şey. Eğer 1 hafta boyunca mastürbasyon yapmadıysanız kurtulmuş olmalısınız. Aklınıza geldiği an iradenizi kullanarak bunun önüne geçin. Spora başlarsanız zaten böyle bir sorununuz olmayacak.

Arkadaşlarınız sizi bir yere çağırıyorsa, boş zamanınız varsa elbet gidin. Eğer çağırmıyorlarsa siz onları çağırın. Mesela okul çıkışı Fifa oynamaya gidebilirsiniz, hoşlandığın bir kız varsa onu sinemaya çağırabilirsiniz. (%99 red alırsınız.)

Sınfta,okulda asla kendinizi sınırlamayın. Sevmediğiniz kişilerle bile dostane ilişkiler çerçevesinde olun. Kavga ile içli dışlı olmayın. Her samimi olduğunuz kişiye de sırlarınızı açıklamayın.
.
.
.


Daha yazacağım. Sorularınız varsa sorun.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.