G

Yüzbaşı
28 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
162 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
G
3 yıl
S20 fe için kablosuz hızlı şarj eden powerbank önerisi?
Merhaba Arkadaşlar samsung s20 fe cihazım var kablosuz şekilde hızlı şarj eden powerbank kullanan var mı?
G
5 yıl
Yurtdışından Ps5 almak
Arkadaşlar bir yakınım playstation 5 getirecek.Acaba girişte Bi sıkıntı olur mu? Olursa ne yapılması gerekir? Getiren arkadaşlar var mı?
G
5 yıl
4 bin TL kasa tavsiyesi
Arkadaşlar 4 bin TL lik sadece kasa sistemi tavsiye edebilir misiniz.
G
7 yıl
Getz araçtan koku gelmesi ve çalışmama
Arkadaşlar aracım 1.5 dizel getz 2006 model.
Araçtan eve 10 dk hala yanık plastik tarzı koku geldiğini hissettim.aracı durdugumda altından ses geliyordu ve plastik kokusuna benzer koku vardı.Aracı kapattım kaputu actım motordan koku geliyordu ama plastik yanık gibiydi.duman yoktu.tekrar çalıştırmayı dedim.Anahtarı taktım çevirdiğimde alttan ses geldi ve araç marş basmıyor kontagı cevirimce ses yok hiç sebebi ne olabilir?
G
7 yıl
Oto teyp önerisi
Slm arkadaşlar.2006 getz model aracıma teyp bakıyorum.En olmazsa olmaz istediğim özellik bluetooth.Uygun fiyatlı ne önerirsiniz.
G
7 yıl
Araba Teyp tavsiyesi?
Slm arkadaşlar.2006 getz model aracıma teyp bakıyorum.En olmazsa olmaz istediğim özellik bluetooth.Uygun fiyatlı ne önerirsiniz.
G
8 yıl
Projeksiyon için kablosuz görüntü aktarıcı tavsiyesi
Selam Arkadaşlar,

Otelde toplantılarda kullanmak için kablosuz görüntü aktarıcı alacağım.Sunu ve genelde birkaç video oluyor.

Biraz araştırdım ama 50 tlye de var 1000 tl yede.

Siz ne önerirsiniz?
G
9 yıl
Ek akn satın alma
Arkadaşlar ek akn paketi satın alma durumumuz var mı?
G
9 yıl
PlayStation Yeni Hard Disk Kurulum Sorunu
İyi gunler.Ps4ümün hard diskinde bad sector problemi baş gösterdi.Sistemi sıfırladım fakat yeni oyun ındırdiğimde de oyunlar takılarak açılıyor bazen açılmıyor.Bende yeni hard disk takmaya karar verdim.Fakat ne sistemi sıfırlayabiliyorum ne de yeni yazılım kuramıyorum.2 Flash bellek ve 3 hard disk denememe rağmen kurulumu yapamadım.Eski hard disk playstation ı acıp calıştırıyor.Yenilere yazılım yüklenmiyor.Sanki yazmaya yetkisi yok gibi.Acaba nasıl bir çözüm izleyebilirim?Başka bir ps4 de kurulum yapsam hard diske kendi ps4 ümde çalışır mı? Daha önce hard disk yükselten ve sorun yaşayan oldu mu?
G
10 yıl
Web sitesi ana sayfasına öneri lazım
Arkadaşlar iki tane siteye tek ana sayfa yapıp oradan yönlendirme sitesi yapıcam.Grafik anlamında örnek olacak siteler veya tasarımları nereden bulabilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.