A

Çavuş
27 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
İşlemci Çekirdeği ve Anakart Isısı İle İlgili Sorun
Merhabalar beyler. Ben dün işlemci fanını temizlemek için söktüm. Temizledim ve tekrar taktım. Bu işlemi yapmadan önce oyunlarda fps değerini neredeyse iki kat alıyordum. örneğin CSGO'da aynı ayarlarda 100-160 arası fps değeri alırken bu işlemden sonra CSGO'da aynı ayarlarda FPS 55-100 arasında değişiyor. Diğer bütün oyunlarda da aynı sorun geçerli.Oyunda az daha zaman geçtiğinde ise fps acayip düşüyor ve 10 ile 30 arasında seyrediyor. AİDA64 programını kurup sıcaklıkları kontrol ettiğimde işlemci sıcaklığım gayet normal bir şekilde 30-35 derece arasında seyrediyor(hem oyunda hem boşta) ama çekirdek ısılarım ve anakart ısım çok yüksek. Anakartım boştayken 50 derece oyundayken bu değer 75-80 dereceye çıkıyor. Ve çekirdek ısılarım oyunda 100-105 derecede seyrediyor. Bunun sebebini bilen var mı? Araştırdım ve belki termal macun sürmediğimdendir dedim fakat işlemci sıcaklığım gayet normal ama işlemci çekirdeği ısılarım ve anakart ısım acayip derecede fazla. Beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
İyi Forumlar.
A
7 yıl
DSR Ayarını Nasıl Kullanabilirim?
Merhabalar. Benim 1366x768 çözünürlükte monitörüm var. CSGO'ya DSR yapmak istiyorum fakat olmuyor. Diğer oyunlarda da denedim ama diğerlerinde de olmuyor. Nvidia denetim masasından DSR'ın tüm alt maddelerini işaretledim. Oyuna girip 1920x1080 çözünürlükte ve diğer bütün çözünürlüklerde 'input not supported' hatası alıyorum. DSR'ı kullanırken yaptığım bir hata mı var? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.Ekran Kartım DSR destekliyor. GTX 950
A
7 yıl
AMD fx6300 ve msi 970a-g43 anakart alacağım.
Bu ürünleri amazon dan sipariş vermeyi planlıyorum. Amazon dan sipariş verirsem 157 dolar a geliyor. Ama bu fiyata arti kaç vergi geleceğini bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Bir de bu ürünleri en ucuza nereden alabilirim(sıfır) Yurt içi yurt dışı fark etmez. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
A
7 yıl
Bu İşlemcilerden Hangisi Daha Güçlü
Merhabalar arkadaşlar i3 540, amd fx 6300, amd a10 7860k, bu eski işlemiler arasından hangisi daha güçlü. Bayağı bir araştırma yaptım fakat tam bir cevap alamadım bir de size sorayım dedim.
A
7 yıl
A68HM-k anakart ve anthon 2 x4 860k işlemciyle gtx 950
Benim şimdiki sistemimde GTX 950 ekran kartı, i3 540 işlemci ve 8 GB RAM var. Ekran kartımı değiştirmiştim sadece. Şimdi anakart ve işlemci değiştirmek istiyorum. Bütçem az. A68HM-k anakart ile Anthon 2 x4 860k işlemci almayı düşünüyorum. Bu bileşenslerden oluşan sistem oyunlarda nasıl bir performans sergiler. Performansı nasıl olur? Bununla ilgili tavsiye almak istiyorum. Şimdiki sistemden çok farkı olur mu? Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
A
8 yıl
Bilgisayarım Overwatch\u0027u kaldırır mı ? (30-60 fps arası)
İntel Core i3 30.7 GHZ işlemci / GT 730 ekran kartı 2 gb / 4 gb ram
Bana kaldırır gibi geliyo ama 130 lira oyuna vermeden önce bir sormak istedim sizlere.
Şimdiden teşekkür ederim.
İyi Forumlar.
A
8 yıl
Sistem tavsiyesi ve önerisi istiyorum :D
Merhabalar beyler. Ben 5 senelik bilgisayarımı en azından ortalama bir seviyeye getirmek için ana kart, işlemci ve ekran kartını değiştireceğim ve 4gb rami olan pc mi 8 gb yapacağım. Ben kendime göre sistem topladım ama kararsız kaldım. Aşşağıdaki resimlerde parçalar ve fiyatları yazıyor. Hangisini seçmem gerektiğinde bana yardım ederseniz mahbule geçer. Sizin daha iyi olacağını düşündüğünüz birşey varsa belirtirseniz çok sevinirim.
İyi Forumlar :D
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
A
9 yıl
Oyun kaydetme ile ilgili lütfen yardımcı olun !!!
Beyler malum artık lol recorder ve baron replays kaydetmiyor. MK LOL ile oyun kaydetmek istiyorum ama MK LOL de 4.21 e geçilmişse 4.20 yamasının oyunları izlenmemeye başlıyor. Bunun bir çözmümü var mı? Ya da oyun kaydetmek için başka bir alternatif.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
A
9 yıl
Baron Replays \u0027kayıt başarısız nedeni ise: reason\u0027 sorunu
Beyler LoL replay çalışmıyor diye baron replaysı yükledim. Oyunda sonra KAYIT BAŞARISIZ NEDENİ İSE :REASON diye bi hata geliyo bunun nedeni ve çözümü nedir.

Yardımcı olanlra şimdiden teşekkür ederim.

İYİ FORUMLAR
A
9 yıl
LoLReplays sorunu
Lol replays oyunumu kaydediyor. İzlemek için açtığım zaman servere bağlanılamadı diyor. Güvenlik duvarımı kapttığım zaman da değişmiyor bu durum. Bunu nasıl çözebilirim bi bilginiz var mı ?

Yardımcı olanlara şimdiden teşşekkür ederim.

İYİ FORUMLAR
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.