G

Onbaşı
24 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
9 yıl
Solo / Duo Q açıldı ama ?
1-2 haftadır oyuna girmiyorum. Solo / Duo Q açılmıştır tekrardan oyun kazandığımızda +lp yazıyor ama lp puanım artmıyor. ligler sıfırlanana kadar oynayıp mmr yükseltebiliyor muyum soloQ da ?
G
10 yıl
Bu Sistem İçin Kaç W Kasa Gerekli?
G
10 yıl
Topladığım sisteme eleştiride bulunur musun ? ( LİSTE GÜNCELLENDİ )
G
10 yıl
Ozone Blast 4hx vs Kingston HyperX Cloud ?
Merhaba gaming set dizmeye başladım ve kulaklık konusunda baya bi kararsızım.. Başlıkta vermiş olduğum 2 kulaklık arasında hangisini seçmeliyim ? İkisi arasında ki farkı veya 7.1 ses kartlı olan önerebileceğiniz 400 TL'yi aşmayacak bir kulaklık var mı ? Yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkkürler. Mümkünse troll gelmesin.
G
10 yıl
Ozone Blast 4hx vs Kingston HyperX Cloud ?
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle kendime bir gaming set dizmeye başladım ve kararsız olduğum duruma geldim. 2 kulaklık arasında tıkanıp kaldım hangisini almayalıyım sizce ?
G
10 yıl
TP LİNK WN82NN N V3 WİNDOWS8.1 SORUNU
Ürünü bugün aldım. Driverını Windows 8.1 e bir türlü yükleyemiyorum. Bilgisi olan yardım edebilecek birileri var mı ?


Böyle bir hata alıyorum ?
< Resime gitmek için tıklayın >
G
10 yıl
TP LİNK WN822 N WİNDOWS 8
Ürünü bugün aldım. Driverını Windows 8.1 e bir türlü yükleyemiyorum. Bilgisi olan yardım edebilecek birileri var mı ?


Böyle bir hata alıyorum ?
< Resime gitmek için tıklayın >
G
11 yıl
Maç Yerleştirme
Merhaba arkadaşlar eu west sunucusunda plat liginde oynuyorum ranked game maç bulucuda neden 20 - 30 win arası elemanlar denk geliyor tecrübesiz oldukları için bazen oyunu kaybediyoruz canımı sıkan bir durum neden 20-30 win arası denk gelir ki ? Bu durumdan canı sıkılan arkadaşlar varsa değerlendirme yapabilir mi ?
G
11 yıl
2 Maç üst üste drophack yedim
2 Maç ranked game'de üst üste iyi giderken drophack yedim ve match history'de gözükmüyor bunu engellemek için bir yöntem var mıdır ?
G
11 yıl
1 Tane Key Arıyorum ?
Merhaba arkadaşlar,

1 tane key arıyorum yardımcı olabilecek birileri var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.