D

Er
27 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
5 yıl
Bu kilim değerli mi
Silinsin
D
5 yıl
..
...
D
5 yıl
Sigara fiyatı 2019\u0027da 3 lira olabilir! Resmi Gazete\u0027de yayımlandı
D
5 yıl
VGM burs sonuçları açıklandı ama siteye erişim yok
Vgm burs sonuçları bugun acıklanmış ama siteye erişim yok acaba girebilen var mı
D
5 yıl
WHAFF Rewards ile uygulama indir para kazan
WHAFF Rewards Adlı uygulama ile android cihazınızdan kolay para kazanmak mümkündür. Uygulama maalesef iOS ve Windows Phone işletim sistemlerinde bulunmuyor Android de bulunmaktadır sadece.

WHAFF Rewards uygulamasını Google Play dan İndirin. Üst kısımda Login butonu olacaktır. Tıklayarak facebook da uygulamaya izin vererek giriş yapabilirsiniz. Giriş yaptıktan sonra sizden kod girmenizi isteyecektir. Buraya BX14743 kodunu giriniz. Kodu girdikten sonra size 0,30 amerikan doları verecektir. Hesabınızda 10 doları geçtikten sonra Paypal veya Hediye Kartları (Amazon Hediye Kart, facebook Hediye Kart, PlayStation Hediye Kart, Google Play Hediye Kart, Xbox Hediye Kart ve Buhar Hediye Kart) üzerinden Nakit alabilirsiniz.

Uygulamadan para kazanmak için whaff sayfasını beğenme uygulamaya 5 yıldız verme gibi kolay bir şekilde kazanç elde edebilirsiniz. Uygulamaya giriş yaptıktan sonra bizi Premium Picks adlı sayfa karşılamaktadır. burada oyunlar bulunmaktadır. Oyunu indirerek ve 4-5dakika boyunca açık tutarak para kazanabilirsiniz. Uygulamayı silmeyerek bir sonraki gün bir miktar yine para alırsınız. ve artık uygulamayı silebilirsiniz.
Bir sonraki sayfamız Whaff Picks burada whaff ın kendi paketleri bulunmaktadır. google +1 verme, facebook sayfasını beğenme ve google playda 5 yıldız verme gibi paketler bulunmaktadır.
Bir yan sayfada ise Other Picks bulunmaktadır. Burada şirketlerin verdiği reklamlar bulunmaktadır. anket doldurma uygulama indirme gibi reklamlar bulunur bunları yaparakta kazanç sağlayabilirsiniz. WHAFF Rewards den en iyi para kazanma taktiği arkadaş davetidir. Para kazanma WHAFF Rewards hilesi gibi saçma şeyler yoktur.


BX14743 BU BENİM KODUM İLK GİRDİĞİNİZDE KOD İSTER BUNU GİRERSENİZ SİZEDE BANADA 0,30 USD VERİR GİRMEZSİN SİZEDE BANADA VERMEZ. İSTERSENİZ GİRMEYEBİLİRSİNİZ
D
5 yıl
Deep turkish Web gözaltında
Melihhhh tutuklanıyorsun melihhh

< Resime gitmek için tıklayın >
D
5 yıl
..
.. .
D
5 yıl
.....
D
6 yıl
Elimdeki 10 bin TL ye btc eth ve xrp almayı düşünüyorum
Yardımcı olacak arkadas var mı 5 bine btc, 2500tl ye eth ve 2500tl e xrp almayı düşünüyorum karlı Bi yatırım olur mu bana yol gösterecek tavsiye edecek biri olursa sevinirim
D
6 yıl
Borsadan anlayan var mı
Elimde 12bin TL kadar para bunu borsada artırmak istiyorum borsa nedir nasıl yapılır edilir bilen yardımcı olacak tavsiye verecek arkadas var mı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.