DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
T

Çavuş
27 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
11 yıl
anakart işlemci ram kasa değişiklik yapmama gerek varmı
Merhaba forumdaki tavsiyeleri okuyarak şöyle bir sistem güncellemesi yapmak istiyorum.

Msi Z97 PC mate
İntel i5 4590
Gskill 8gb ripjawx ddr3 1600 cl9 tek modül
ZALMAN Z12 plus kasa(usb 3 anakarttan alıyordur heralde)

Oyunda en fazla cs.go oynarım onun için ekran kartı yok koymadım, eski sistemden fx8500 var:) belki işlemci üstündekinden iyidir ama zannetmiyorum takmayacağım onu.
Ve 300w psu var eski sistemden bunu beslermi, beslemezse ram den eksiltip güç kaynağı alayım mı tavsiyeleriniz nelerdir.
T
15 yıl
hdd diyotsuz kullanım?
merhaba arkadaşlar benim hdd nin güç girişindeki diyot yandı ve onu söküp sata girşinin yanındaki güç girişini kullanarak denedim ve hdd acıldı. sorum şuki böyle kullanmanın bana ne gibi bir zararı olabilir.. normal kullanımda uzun sure calısması bir sorun cıkarırmı veyahut elektrik dalgalanmalarında herhangi bir sorunolurmu.. sata yanındaki girişi kullandıgım için bu diyot zaten atıl durumdamı olmuş oluyor?? bilen arkadaşlar fikirlerini söylerlerse memnun kalırım ilerde bir kaza yasamayalım:)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.