P

Teğmen
17 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
9 yıl
Turizm ve otel işletmeciliği yardım lütfen!
11.sınıfım turizm ve otelcilik işletmeciliği bölümü düşünüyorum ama bir türlü işin içinden çıkamıyorum. Ya çok iyi ya da çok kötü sakın okuma diyenler var kafamı karıştırıyor sizce nasıl bir bölüm okumalı mıyım iş imkanı var mı. Mezun olursam ne olarak başlıcam lütfen yardım, bilenler yazarsa sevinirim.
P
10 yıl
Hangi programlama diline devam edeyim?
Ben şu anda python öğrenmeye çalışıyorum. İstihzadan falan bir miktar öğrendim. Aynı zamanda bilg. mühendisliği okuyacağım şimdi hazırlıktayım ve önümüzdeki sene bilg. mühendisliğinde c++ dilini görmeye başlayacağım. Benim sorum python öğrenmeye devam mı edeyim yoksa c++ öğrenmeye başlayıp üni. için ön hazırlık mı yapayım? Python öğrenmemin c++ öğrendikten sonra da kayda değer faydası olur mu?
P
10 yıl
app store oyunlarının hilelerini nerede bulabilirim
arkadaşlar app storeda oyunların hilelerini nerede bulabilirim özellikle asphalt 8 dream leage vs vs yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
P
10 yıl
merhaba arkadaşlar :)
arkadaşlar biz türkler olarak herşeyin bir hilesini ararız :) iPhone 5 için asphalt 8 airbone hilesi var mıdır nasıl yapabilirim ifunbox da yüklü pc de yardımcı olursanız çok sevinirim :)
P
10 yıl
pc ıphone u tanımıyor bir çok şeyi denedim yine olmuyor lütfen yardım
arkadaşlar ıphone cihanı pc ye bağlanmıyor daha önce birçok kez bağlandı hatta 1 saat öncesinde bağlanmıştım sonradan bağlanmadı usb kablasunu adaptöre bağlayınca şarj ediyor fakat pc ye takınca hiçbir şey olmuyor şarjda da etmiyor yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler
P
11 yıl
diskteki isletim sistemini digerine kopyalama
Bilgisayari hiren boot cd mini xp ile actim bu yuzden turkce karakter yazamiyorum. Sorunuma gelirsek ben bilgisayari acarken 0x000007b hatasi aliyorum bu yuzden d diskine de xp kurup bilgisayari acmayi basardim. D diskindeki windows klasorunu bir sekilde c ye kopyalayabilir miyim? Ya da direk kopyala yapistir yapsam sorun duzelir mi?
P
12 yıl
Driver Programı
Programlar la ilgili bir bölüm bulamayınca ben de buraya yazdım. Pc ye format attım. Driverları güncelleyebileceğim bir program var mı? Ücretsiz olması gerekiyor ve sorun çıkarmaması lazım. Birisi ile ekran kartımı güncellediğimde 4 bit e düşmüştü bu gibi sorunlar çıkarmaması gerekiyor.
P
12 yıl
Pc açıldğında masaüstü simgeleri ve başlat gelmiyor
Evet arkadaşlar böyle bir sorunum var. Görev yöneticisinde explorer.exe çalışmasına rağmen masa üstü simgeleri gelmiyor. Explorer.exe yi kapatıp tekrar açsam dahi olmuyor. İllaki oturum kapatıp açmam gerekiyor gelmesi için. Düzeltmenin bir yolu yok mu?
P
12 yıl
Bir gecede pc ye birşeyler oldu.
Merhaba arkadaşlar. Dün gece her şey düzgün çalışıyordu. Bilgisayarı kapatıp sabah açtığımda Cs ye girmek için sxe yi açtım ama hata verdi kaldırıp tekrar yükledim. Sonra sxe açıldı ve Cs yi açacakken o hata verdi. Bende onu indirmek için chrome a girdiğimde Bu web sayfası görüntülenirken birşeyler ters gitti diye bir hata verdi. İ. Explorer a girip onu da tekrar kurduktan sonra düzeldi. Ben de onun indirmesi devam ederken Mount Blade oynamak için exe ye tıkladığımda ondan da hata aldım. Bende virüs felan olduğunda şüphelenip combofix i çalıştırıcaktım fakat o da hata verdi. Her birini tekrar kaldırıp kurduktan sonra düzeldi. Fakat chrome hala belli bir süre sonra bu hatayı tekrar veriyor ve tekrar kurmam gerekiyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? Diğer merak ettiğim yer ise bir gecede neden böyle bir şey olmuş olabilir.

Edit: sistem geri yüklemede yapılmıyor.
P
12 yıl
Sistemde neyi değiştirmem gerekir?
Merhaba arkadaşlar. 350 lira gibi bi bütçeyle pc ye oyun oynamak için parça alıcam. Sistemim:

Anakart: ECS GeForce6100PM-M2

İşlemci: DualCore AMD Athlon II X2 240, 2800 MHz (14 x 200)

Ekran kartı: NVIDIA GeForce 6200 LE (512 MB)

Ram: (2+1) 3 gb. DDR2

Daha yeni oyunları oynayabilmek için pc nin hangi parçasını yenilememi önerirsiniz? Şimdilik elimde 300-350 arası bütçe olucak.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.