B

Çavuş
04 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
Yemek tariflerini bize sorun :)
Arkadaşlar link annemin bloğu'dur. Hobi olarak 2013 yılından beri yemek bloggerlığı yapıyor. Yemek yapmakla ilgileneniz varsa veya çevresinde ilgilenenler varsa daha çok kişiye ulaşması adına bilgilendirirseniz sevinirim. Facebook,Instagram,pinterest üzerinde de "Gulcelezzetler" adıyla bulabilirsiniz. Amacım reklam yapmak değil, sadece yıllardır yazıyor, fakat reklam vermek veya takipçi satın almak gibi şeylerle uğraşmak istemediği için pek kişiye ulaşamıyor. Bu yüzden emeğinin karşılığını aldığını düşünmüyorum.
NOT: Gerçekten iyi bir aşçıdır. 😀
gulcelezzetler
B
6 yıl
Elektrikli Diş fırçası önerisi
Arkadaşlar kendi kullandığınız elektrikli diş fırçalarından memnun musunuz ? Bu black fridayde indirimden almak istiyorum da yuvarlak başlıklı olanları seviyorum.Var mı öneri ?
B
6 yıl
Cs go bağlantı sorunu
Arkadaşlar geçen yeni bir laptop aldım.Laptopa ethernetten bağlanıyorum.Cs go girdiğimde başkaları kablosuz bağlanamıyor.Gözükmüyor internet onlarda bunu nasıl çözebilirim ? Ayrıca cs go fps 60larda kalıyor baktım konulara denilenleri yaptım ama fpsde değişiklik yok.
B
6 yıl
Notebook için Sticker önerisi
Arkadaşlar yeni siyah bir notebook aldım.Üzerini boş sevmiyorum küçük küçük farklı stickerlar koymak istiyorum.Laptop yüzeyine zarar vermeyecek küçük sticker önerileriniz varsa alabilir miyim ? Aliexpress,gearbest gibi sitelere baktım çok fazla sticker var ama detaya inmiyorlar.Yüzeye zarar verir mi vermez mi gibi bir de çeşitten kafam allak bullak oldu.O yüzden kendi tecrübeleriyle öneri verebilecekler varsa iyi olur.
B
6 yıl
5k-7k bütçe ile laptop tavsiyesi lütfen
Arkadaşlar herkese merhaba.
Aslında belli bir bütçe aralığım yok ama düzgün bir kaç yıl kullanılabilecek düşük bütçeli dizüstüleri araştırdığımda ortalama 5000-7000 bandında geziyorlar.Sanırım monster abra a5 serisine yöneleceğim bunun en büyük sebebi ülkemiz standartlarında fena bir servisleri yok.Ayrıca garantisi bittiğinde kendimde kolaylıkla açıp parça değişimi yapabilirim.Ama kasa yapısı pek hoşuma gitmiyor doğrusunu söylemek gerekirse.Her şeyin önce gözü doyurmakla başlayacağını düşünüyorum.Asus'un kasa tasarımları hoşuma gitsede donanım olarak çok tercih sebebi mi bilmiyorum.Aslında kalite olarak en iyi standartları veren MSI ama donanımlardan kısmam gerek.
Yapacaklarım genel olarak;
Online oyunlar
Film,dizi,video izlemek
En önemlisi kodlama ve 3D animasyonlar
Yani işlemci olarak i7 8750H gibi bir kart
ekran kartı olarak 1050 veya 1050TI
Ekran olarak 15.6'' IPS ekran
Ram 8 gb en az 2400 mhz yeterli ama arttırılabilir olmalı
1 tb hdd ve 128 gb ssd okuma,yazma hızı yaklaşık 1 gb/sn ve arttırılabilir olmalı
gibi beklentilerim var arkadaşlar.Bu ve benzeri özelliklerde kullandığınız dizüstüler varsa deneyimlerinizi duymak isterim.Ayrıca öneri ve düşüncelerinizi merak ediyorum.İyi günler.
B
6 yıl
İş için 5-7k laptop tavsiyesi
Başlıktada belirttiğim gibi bütçe 5-7k.Kodlama ve unity ile 2d,3d modelleme için kullanacağım.İ7 8750h,128 veya 256 gb ssd aşagı yukarı 1gb/sn yazma,okuma olsa ve 1 tb hdd olsa iyi olur diye düşünüyorum.Oyun sadece cs,lol gibi çok yük bindirmeyen oyunları oynuyorum.Taşınması kolay ve birazda şık bşy arıyorum.Yorumlar için şimdiden teşekkürler.
B
6 yıl
İş için 5-7k laptop tavsiyesi
Arkadaşlar 5-7k arası bütçe ile bir iş ağırlıklı laptop arıyorum.Iş derken unity ile 2d ve 3d modelleme,kodlama vs yapacağım.Dolayısıyla ekran kartından çok işlemci ve ssd benim için önemli.Oynadığım oyunlar genelde cs go ve lol gibi oyunlar zaten onları gtx 1050 gibi bir kart oynatır zaten.Benim kafamda i7 8750h işlemci,128 veya 256 gb ssd ama yazma okuma hızı 1gb/sn civarı olan laptoplar var.Ekran boyutu ve taşımada önemli yani 15.6'' ve 2-2,5kg en fazla olmasını istiyorum.Monster abra a5 13.2.2 var bu dediklerime uyan ama onunda tasarımı hoşuma gitmiyor.Bir de hdd eklettiğinde zaten 7k yaklaşıyor laptop.Sizlerin görüşlerinide almak istedim.Öneriler için şimdiden teşekkürler.
B
8 yıl
Airties ağ genişletici kuramadım yardım
Arkadaşlar airties 5450v2 marka modem kullanıyorum modem benim odamda ve masaüstüne ethernetten bağlı bu yüzden ben bir sorun yaşamıyorum ancak annem laptop kullanıyor ve evin yapısı gereği arada yaklaşık bir 20-30 metre mesafe var ve duvarlarda sinyal engelliyor bu yüzden ağ genişletici almak istedim ellerinde olan en iyi ve uygun fiyatlılardan biri yine airtiesın air 4443 modeliydi.Aldıktan sonra kurdum modemde airtouch yerine setup tuşu var ama internetten bulmuştum bir kaynaktan aynı görevi görüyor diyordu bende onu yaptım diğerindende airtouch ile bağladığımda geliyor kablosuz ağ ancak sınırlı olarak kalıyor ip yapılandırmasını yapamıyor kullanım kılavuzunda 4443e kablosuz ağlardan bağlanmam gerektiği yazıyor fakat çıkmıyor kablosuz listesinde ve dolayısıyla modemin ayarlarına girip her hangi bir yapılandırma yapamıyor internette yazan bir çok şeye baktım çözüm bulamadım 110 tl verdim az parada değil ve yaklaşık 2 hafta oldu düzeltemezsem geri vereceğim lütfen yardım.
B
9 yıl
Parça tavsiye lütfen
Şu anki sistem;
anakart: M5A97 PRO X16 PCI-E
cpu: Amd phenom II x6 1055T
ekran kartı:ATI radeon hd 5870 1 GB GDDR5
ram: (2x2)4 gb ddr3 kingston hyperx şu an üretilmeyen serisinden

Genelde oyun için kullanıyorum pcyi pek bir rahatsızlığım yok ama tabii ki yeni nesil oyunları kaldırmıyor yavaş yavaş değişmek istiyorum parçaları belli bir bütçe ayırmadım ama toplamda 2.500-3000 TL olur heralde harcamalarım ona göre fikir belirtirseniz sevinirim.
B
9 yıl
exe çalışmayı durdurdu hatası yardım
Arkadaşlar internette ki bütün çözümleri denemişimdir heralde bir türlü düzelmedi farklı çözümü olan var mı acaba? Uyumluluk,veri yürütme engellemesi,başlangıç öğelerini yükleyi kaldırmak,errorı 0dan 2 yapmak,advanced systemcare ile temizlik felanda yaptım her şeyi denemişimdir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.