B

Yüzbaşı
29 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
279 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
B
5 ay
Yurtdışı Telekominikasyon Taksitli Hat Üzerinden Alınan telefonların Türkiye\u0027de kullanımı
Merhaba, malumunuz yurtdışında Vodafone gibi şirketler hat üzerinden telefon satışı yapıyor. Bu telefonlarla ilgili bir sorum var.

Atıyorum X Telekominikasyon şirketi üzerinden hat üzerinden bir telefon alındı. Bu telefon hiç açılmadan Türkiye'de IMEI kaydı yapılırsa Türkiye'de bir hatla çalışır mı? Yoksa o sim kart/hat üzerine kilitli mi oluyor. Derdimi tam anlatamadım biliyorum ama.
B
3 yıl
Aynı Okul Aynı Bölüm Tekrar Kazanmak ve Ders Saydırma
Arkadaşlar merhaba azami süreden dolayı bu yıl kaydım silinecek bu nedenle okuduğum bölümün sınavlarına tekrar girdim ve kazandım. (YKS açıklanmadı, yetenek sınavı) Şimdi sorum şu ben derslerimin ne kadarını saydırabileceğim. Şu ana kadar yıl bazlı olarak 2. sınıf ve 3. sınıfın yarısını bitirdim. yani normal şartlarda mezuniyetime 1-1.5 yıl kalmıştı. kaldığım yerden devam edebilir miyim yoksa derslerimin tamamını saysalar bile alabileceğim ders kredisi 1. sınıf gibi mi değerlendirilecek?
B
3 yıl
Kayıt Sildirme Süreci/Süresi
Üniversiteden kayıt sildirme süreci tahminen kaç gün sürüyor arkadaşlar?
B
4 yıl
Bu sistemi hangi ekran kartıyla güçlendirebilirim
Merhabalar aşağıdaki sistemi kullanıyorum bir süredir:

İşlemci Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz, 3601 Mhz, 4 Çekirdek, 8 Mantıksal İşlemci
ana kart msi z97 pc mate
ekran kartı r9 290

şimdi sorum şudur, ben sadece ekran kartı alarak bu sistemi nasıl güçlendirebilirim. darboğaz yaşamaması için hangi ekran kartına yönelmeliyim?
B
4 yıl
Bu sistem upgrade edilebilir mi?
aşağıdaki sisteme sahibim, upgrade edilebilmesi için ümit var mıdır yoksa yola yeni arkadaşlarla mı devam etmek gerekir.

intel core i7 4790 soket 1150 3.6ghz ,
2x4 gb ddr 1600mhz dual kit ram,
msi z97 anakart,
r9 290 tri-x ekran kartı
B
5 yıl
Yeni Ekran Kartı uyumu
Merhaba şu anda r9 290 ekran kartı kullanıyorum bunu nvidianın rtx2080 modeliyle yükseltmek istiyorum.

anakartım msi ms 7850
işletim sistemi i7 4790
bu sistem bu kartı kaldırır mı sorun yaşar mıyım. teşekkürler.
B
6 yıl
Satılık - Bronze Morph Eldiven (MW)
Yeni kasanın yeni eldivenlerinden. MW olarak şu an bilinen sadece 2 kez açıldığı o yüzden fiyat konusunda net bir konumlandırma yapmıyorum. Steam markette 3400 TL civarına konan var, yine de ederi vs. daha zamanla oturacaktır. Ciddi alıcılar iletişime geçebilir benimle.

< Resime gitmek için tıklayın >
B
7 yıl
700d ikinci el fiyatı?
Geçen yaz aldığım bir 700d var. pek kullanmadığımdan satmak istiyorum, iknici el değeri ne kadardır, standart objektif ile geldi.
B
8 yıl
SATILIK - Kelebek Bıçak Lekeli (FT) ve Fazlası
http://steamcommunity.com/id/antoninartaud/inventory/#730 adresindeki eşyalarım satılıktır. %70 market fiyatından satılacaktır

Kelebek Bıçak Lekeli (FT)
M4A1-S Hyper Beast Stattrack (Eskimiş)
Ak-47 Frontside Mysty (FT)

ve diğerleri.

Ödeme yöntemi sadece havale/eft, forumda satışım olmuştu daha önce bir kaç arkadaşa bulabilirsem referansları yazarım, fakat önce para sonra item şeklinde satışı yapmak istiyorum. Avukatım bu yüzden güvence adına satış işlemi için sözleşme yapacağız referans gibi.
B
8 yıl
2 Adet CS GO Gift, Takaslık
Takas sona ermiştir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.