P

Yüzbaşı
15 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
110 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
P
4 yıl
EA geçersiz hesap sorunu
Arkadaşlar bugün fifa 20 ve apex legendsa girdiğimde
bu hesap geçersiz diye uyarı verdi ne yapmalıyım?
P
7 yıl
Uydunet kullanıp lolde problem yaşayanlar
Merhaba beyler uydunet kullanıyorum lol oynarken problem yaşıyorum birden oyuna inanlımaz bir lag ve delay giriyor oyun bitene kadarda düzelmiyor varmı böyle problemler yaşayıp çözen ?
P
7 yıl
Reconnect sorun
Selam beyler uzun zamandır bir hatayla karşılaşıyorum oyundan çıkıp reconnect yapıp oyuna girdiğimde oyun bozuluyor inanılmaz bir lag oluyor ve bu sorun düzelmiyor sizde sebebi ne olabiilir ?
P
8 yıl
LAG PROBLEMİ
Selam arkadaşlar 2-3 gündür lag problemiyle boğuşuyorum ping ve fps sabit ama bir anda lag başlıyor karakter skill atmıyor ve bu lag çok uzun sürüyor sebebi ne olabir?
P
9 yıl
Dizitab acilmama sorunu
Dizitab kullanan arkadaslar sizdede bir sorun varmi 1-2 gundur acilmiyor program siyah ekranda kaliyor
P
9 yıl
DIzi HQ kullananlar bakabilirmi
Arkadaslar uzun zamandir kullaniyorum bu programi ama son birkac gundur diziler gozukmuyor program acildiginda varmi benden naska bu sorunla karsilasan
P
11 yıl
connected2.me twets sorunu
..
P
11 yıl
Patch sonrası aksaklıklar
Beyler ne zaman patch gelse sürekli bir sorun çıkıyo patch yüklemeye başlamadan dosyaları taramaya başlıyo buda çok uzun sürüyo bu problem nasıl geçer ?
P
11 yıl
Zedi bekleyen tehlike
Gerek streamlerde gerek turnuvalarda çok fazla kullanılmaya başladı bugün nerdeyse her oyunda vardı main herom olarak sonunu pek iyi görmüyorum sizin düşünceleriniz neler sizce yakın zamanda nerf yermi ?
P
11 yıl
Üst lige çıktıktan sonra geri düşme hk.
Terfi maçlarını kazanıp sıfır puanla bir üst ligde kaç maç üst üste kaybedilirse tekrar bir alt lige düşülür ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.