O

Yüzbaşı
10 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
9 yıl
Max. 4200 TL\u0027ye Oyun Laptopu Önerisi
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi oyun için bir laptop arıyorum. İsted iğim güncel oyunları yüksek ayarlarda akıcı olarak oynatması ve 4 sene kadar beni idare etmesi. Bu doğrultuda önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
O
9 yıl
Max 4.200 TL\u0027lik Ultrabook Önerisi
Selam arkadaşlar , iyi forumlar.Başlıkta belirttiğim gibi max 4200 TL'ye bir laptop önerisi bekliyorum.Cihazı alış amacım oyun olacak.İsteğim güncel ve gelecek oyunları yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynatması.Bu açıdan önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
O
9 yıl
Bilgisayarımı Ne ile Güçlendirmeliyim ? (SS\u0027LER İÇERİDE)
Merhaba arkadaşlar.2010 yılında aldığım bilgisayarım artık iyice kendini bırakmaya başladı doğal olarak.Ben de 2 ay önce ekran kartımı değiştirdim ve gayet iyi katkı sağladı bilgisayara ama hala bazı oyunlarda tekliyor.Gerek işlemcinin eskiliği , gerek ram azlığı etkiliyor diye düşünüyorum.Tabi bilemiyorum en çok hangisi etkiliyor.O yüzden sizlere danışmak istedim.Kısa vadede işlemciyi değiştirme gibi bir şansım yok.Sizden gelen görüşlere göre bu hafta rami yükseltebilirim ya da uzun vadede işlemciyi değiştirebilirim.Sistemim aşağıda buna göre rami yükseltmem katkı yapar mı yoksa biraz daha bekleyip işlemci mi alayım , görüşlerinizi bekliyorum.

SİSTEMİM :

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



Ekstra Bir Soru :

Arkadaşlar bugün bir de Windows'un puanlama sayfası gözüme çarptı.Tüm sistem 7.4'ün üstünde ancak sabit diskim 5.9 puan almış.Acaba bu sisteme eksi yönde büyük bir etki yapar mı ? Asıl sorun buysa onu da değiştirebilirim.Bu soruyu da ayrıca cevaplarsanız sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >
O
9 yıl
Battlefield 3 İyi Helikopter Kullanan Birisi Arıyorum
Arkadaşlar bf3'te arkadaşımla beraber devamlı heli ile oynardık.Ben gunnerlık yapıyordum ancak arkadaşım okulundan dolayı oyunu bıraktı.Ben de dolayısıyla ortada kaldım.O yüzden gunnerlık yapabileceğim iyi heli uçurabilen bir arkadaş arıyorum.Origin Nick : ChosenOne_TR

Beni battlelogdan eklerseniz beraber oynyabiliriz.Teşekkürler.
O
9 yıl
Battlefield 3 Yüksek Ping
Arkadaşlar son 2 güne kadar bf3'te pingim alman serverlarında 50-60 arası , Türk serverlarında da 20-30 arası yani normal seviyede geziyordu.Ancak 2 gündür bütün serverlar 100 ping üstünde.Hız testi yaptım ping 37 , ve hızım 3.5 mbit çıktı(kotayı aştım).

Sebebi bir türlü çözemedim.Acil yardımlarınızı bekliyorum.
O
9 yıl
Battlefield 3 Co-op Oynayacak Birilerini Arıyorum
Selam dostlar.Yeni hesabımda co op silahlarını açmak için görevleri yapayım diyorum ancak oynayacak arkadaş yok.Eğer forumdan benimle co op oynamak isteyen arkadaş varsa ulaşırsa sevinirim.
O
9 yıl
Battlefield 3 Multiplayer\u0027da Çalışmayı Durdurdu Hatası
Selam arkadaşlar.Bir kaç gün öncesine kadar multide çok rahat oynayabiliyordum ancak şu anda büyük bir sıkıntım var.Multide oynarken tam oyunun ortasında çalışmayı durdurdu hatası veriyor ve oyun kapanıyor.Çok sinir bozucu bir hal aldı.Sistemim aşağıda.Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

4 Gb ram

Amd Radeon Hd 6850

Amd Phenom II X4 965 işlemci

PC'yi uzun süredir temizlemiyorum.Acaba bu performans açısından olumsuz etki yaratıp bu sorunu yapmış olabilir mi ? Acil önerileri bekliyorum.
O
9 yıl
BF3 İçin Makro Olan Mouse Önerisi
Beyler bütçem max 40 tl.Bu fiyata bf3'te makrosunu kullanabileceğim kaliteli mouse önerilerinizi bekliyorum.
O
9 yıl
Aliexpress\u0027den Aldığım Ürünü Türkiye\u0027de Nasıl Takip Ederim ?
Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık 1 ay kadar önce aliexpressten 1-2 sipariş verdim.Satıcının verdiği kargo numarası ile Yanwenn'den ürünü Türkiye'ye kadar takip ettim.Yaklaşık 2 hafta önce ürün ülkeye girdi ve o sitedeki takip bitti.Ancak ürün halen elime ulaşmadı ve aynı kargo no ile buradaki hiç bir ptt v.b sitede ürünüme dair bir bilgi bulamadım.Ürünün gümrükte bu kadar süre geçirmesi normal mi ve ürünü ülke içinde nasıl takip edeceğim ? Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
O
10 yıl
PC\u0027ye Yeni Ram Ekleyeceğim , Hangi Özellikler Uyuşmalı ?
Arkadaşlar Aliexpress sitesinden PC'me ram alacağım.Şu anda 4 gb ram var.Teknik özelliklere tam hakim değilim o yüzden aşağıya resimleri koyacağım.Buna göre hangi özellikler uyuşur ise ram PC'me uyar.Aşağıya aynı zamanda alacağım ram linkini de koyuyorum ki anlayan arkadaşlar uyup uymayacağını belirtirse sevinirim.(Tek slot 4 gb almayı düşünüyorum)

Anakart :

< Resime gitmek için tıklayın >

Ram :

< Resime gitmek için tıklayın >

Almak İstediğim Ürün İlanı :http://www.aliexpress.com/item/Memory-Ram-for-desktop-computer-Brand-New-DIMM-DDR3-Ram-4GB-1333Mhz-memoria-ram-for-all/1447593674.html

Küçük bir not : Şu anda kullandığım ram 2x2 şeklinde 4 gb.Yeni alacağım ramin tek slot 4 gb olması sıkıntı yaratır mı ? Bu konuda da bilgi verirseniz makbule geçer.

Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.