D

Teğmen
08 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
361218 Gün Cezalı
356697 gün 8 s. 32 dk.
Gönderiler Hakkında
D
12 yıl
İKARİAM
aranızla ikariam- omikron da oynayan var mı la
D
12 yıl
C# hata
< Resime gitmek için tıklayın >

http://b1112.hizliresim.com/s/3/w5dm.png

bu hata nedir arkadaslar 2008 kullanıyorum ifli kod yazınca bunu veriyor kod un doğru olmasına rağmen ?
D
12 yıl
Bu kız kim ?
< Resime gitmek için tıklayın >

beyler masaüstümdeki kız dolaylı yollarla koyulmuş. kim olduğunu bilmiyorum bilen var mı :S
D
12 yıl
TARİH VE COĞRAFYA sınavları
sa beyler 10. sınıfım yarına 2 tane sınavım var baslıkta olduğu gibi tarih ve coğrafya

tarihte istanbulun alınmasına kadar geldik

coğrafyada nerde olduğumuzu hatırlamıyorum ama akarsulardı sanırım

tarihi çalısarak yaparım da coğrafyayı nasıl çalısmalıyım konular değişik :S
D
12 yıl
İKARİAM
arkadaslar aranızda ikariam oynayan var mı burdan birbirimizi bulalım :)
D
12 yıl
DDR2 ve DDR3 Ram
beyler benim masaüstü pc'm DDR2 ben buna DDR3 ram takabilir miyim birde işlemci amd
amd ekran kartı olarak ne önerirsiniZ
D
12 yıl
Esad ve İran’dan ortak saldırı planı
Kuveyt’in saygın gazetesi El Siyasah, İran ve Suriye’nin olası bir yabancı müdaheleye karşı ortak harekat planı oluşturduğunu, ilk hedeflerden birinin Türkiye olacağını yazdı


Kuveyt’in saygın gazetesi El Siyasah, Washington’daki Lübnan lobisine ve Amerikalı ulusal güvenlik kaynaklarına dayanarak verdiği haberde Suriye ve İran’ın bir dış müdahaleye karşı ortak hareket edeceklerini yazdı. Gazetenin kaynaklarına göre, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın geçtiğimiz günlerde “Ortadoğu’da deprem yaratma” tehdidinin ardından ABD ve NATO’nun Avrupalı üyeleri Suriye’ye olası bir insani müdahale ya da İran’ın nükleer kampanyasına karşı askeri bir girişimde bulunulması durumunda iki ülkenin nasıl cevap vereceğini incelemeye başladı.


Üç noktadan eş zamanlı operasyon
ABD ve Avrupa istihbaratının elde ettiği bilgilere göre ortak bir operasyon odası oluşturan Suriye ve İran, altı cepheden oluşan bir plan hazırladı. Hizbullah, İran yanlısı gruplar ve Hamas’ın askeri kanadını bir araya getiren senaryoya göre iki ülkenin müdahele edilmesi halinde yanıtı şöyle olacak:
1- Türkiye’ye Irak, Suriye ve İran sınırından eşzamanlı saldırılacak. Kürt bölgelerinden içeri girilerek, özellikle askeri üsler ve Amerikan hedeflerine saldırılacak.
2- Kızıl Deniz’de Hamas ve İran Devrim Muhafızları, ABD ve Avrupalı gemilerin geçişini engellemek için Süveyş Kanalı’na saldıracak. Yemenli Huthist ve Somalili Mücahitler de güneyden saldırı başlatacak.
3- Körfez bölgesinde İran Devrim Muhafızları Körfez ve Batılı ülkelerin kullandığı donanma, ticaret ve petrol taşıma rotalarına saldıracak. Hizbullah ve İran yanlısı gruplar da Bahreyn, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki Amerikan askeri üslerine saldırı düzenleyecek.
4- Rapora göre İran istihbaratı Afganistan’da NATO güçlerine karşı saldırılar düzenleyen gruplara para ve cephanelik yardımı için özel bütçe ayırdı.
5- Doğu Akdeniz’de Hizbullah’tan Lübnan’daki tüm devlet kurumlarında kontrolü ele geçirmesi istenecek. BM’ye bağlı NATO ülkelerine ait hedeflere saldıracak. Fakat, Hizbullah BM’nin ülkede kalmasını sağlayarak İsrail’e karşı kendine siper edecek.
6- Gazze’de Hamas’ın İsrail’e karşı füze saldırıları artırılacak. İsrail yanıt verdiğinde Esad, bu ülkeden silah almakla suçladığı muhaliflere karşı ordusunu kullanmak için bahane yaratmış olacak.

ABD sınırı içinde saldırı olabilir
Gazete ayrıca Beşar Esad’ın artık sadece Arap Baharı’na karşı değil, ABD ve NATO üyeleri için de bir tehdit olarak görüldüğünü yazdı. Gazetenin kaynaklarına göre Amerikan gizli servisi, İran ve Suriye’nin ABD’nin sınırları içinde saldırı düzenleyebileceğini düşünüyor. İddiaya göre, İran ve Suriye ABD-Meksika sınırı, Meksika Körfezi ve Hugo Chavez’in koruması altında Venezuela’da faaliyetlerini artırmayı planlıyor.


20
Suriye lideri Beşar Esad, 3 Kasım’da Arap Ligi’nin barış anlaşmasını kabul ettiğini, ordunun en geç pazar günü sokaklardan çekileceğini açıklamıştı. Ancak muhalifler Esad’ın yine sözünü tutmadığını söylüyor. Suriye İnsan Hakları Ulusal Organizasyonu’na göre Esad’a bağlı kuvvetler 3 Kasım’da 20, 4 Kasım’da 23, 5 Kasım’da 27 kişiyi öldürdü. Yine aynı örgüte göre, ülkede mart ayında isyanların başlamasından beri beri ölenlerin sayısı 4 bini geçti. Suriye’de dün de sabahın ilk saatleri ile birlikte ordu göstericilere müdahale etmeye devam etti. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi, Humus kentinde sekiz, Hama’da ve İdlib’de de iki sivilin öldürüldüğünü açıkladı.


kaynak :http://dunya.milliyet.com.tr/esad-ve-iran-dan-ortak-saldiri-plani/dunya/dunyadetay/07.11.2011/1460055/default.htm
D
13 yıl
ASUS N53SN-SZ174V, Battlefield 3 ne derece açar
arkadaslar oyunu daha almadım acil cevap verir misiniz..
İşlemci : Intel Core i7 2630QM
Ekran Kartı nVIDIA gt550M 2 GB
Bellek : 8 GB
Sabit Disk : 640 GB
D
13 yıl
Touchpad ve Klavye sorunu !!
Teknosa'dan 12 ekimde Asus N53SN-SZ174V aldım aldıktan 3 gün sonra touchpad ve klavye çalısmadı laptopu aç kapa yaptığımda ise laptop açılmadı . Teknik servise gönderdim teknosa'nın, 9 gün sonra geldi bugün aldığım da ise yine aynı problem oldu . Teknik servis üründe hata bulamadı diyip geri yolladı

kullanımda mı hata var
ürün mü hatalı

bilgisi olan acilen cevap verebilir mi
D
13 yıl
Touchpad ve Klavye sorunu !!
Teknosa'dan 12 ekimde Asus N53SN-SZ174V aldım aldıktan 3 gün sonra touchpad ve klavye çalısmadı laptopu aç kapa yaptığımda ise laptop açılmadı . Teknik servise gönderdim teknosa'nın, 9 gün sonra geldi bugün aldığım da ise yine aynı problem oldu . Teknik servis üründe hata bulamadı diyip geri yolladı

kullanımda mı hata var
ürün mü hatalı

bilgisi olan acilen cevap verebilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.