U

Binbaşı
03 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
163 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
U
9 ay
Eski kasa audi a5 alınır mı?
Arkadaşlar eski kasa (2011-2013 gibi) a5 sizce alınır mı? Genel olarak 2 bin motor dizel oluyor bu araçlar. Fiyatı hem uygun geliyor hem de tarz bir araç. Aklımı karıştırıyor ama emin olamıyorum.
U
10 ay
İcardi mi Drogba mi?
Sene başında çoğumuz şüphe ile baksak da icardi hepimizi şaşırttı. Şimdilerde lige gelmiş en dominant forvet bile diyenler var. Ama bence Drogba daha alfa duruyordu takımda. Daha bir lider gibiydi. Siz ne düşünürsünüz bu konuda?
U
geçen yıl
Yurt dışından mı buradan almak mı mantıklı?
1000-1500 USD civarı bir paraya laptop bakayım dedim. Ama bayadır bakmıyordum fiyatlar cidden uçmuş. Önümüzdeki ay bir arkadaş yurt dışına gidip gelecek. Acaba bu fiyatlara yurt dışından bir laptop almak mı mantıklı yoksa bu fiyata Türkiyeden almak ile aynıya mı gelir?
U
geçen yıl
Hangi felakette sağ kalabilirdik?
İnsanlık olarak hepimiz veya bireysel olarak sadece siz, acaba hangisinden sağ kurtulabilirdik yoksa hepsinde yok mu olurdu insalık?
U
geçen yıl
Üç silahşörler aslında kötü tarafta mı?
Üç silahşörler hikayesi bize genelde çizgi filimlerde, masallarda vs. anlatıldı. Hikayede bu arkadaşlar kralın koruma birliğindeler. Zamana baktığınızda ise zaman tam da fransız devrimleri zamanına denk geliyor.

Fransız devrimi zamanında halk açlık, fakirlik ve diğer zorluklar ile mücadele ediyor. Bir süre sonra da doğal olarak krala isyan ediyor özet olarak. Wikipedideki açıklama şu şekilde;

Üç SilahşorlarAlexandre Dumas tarafından yazılmış olan tarihi macera romanı.
Fransa’da XIII. Louis döneminde kralın muhafız birliğinde görev yapan AthosPorthos ve Aramis adlı üç silahşore katılmak üzere Paris’e giden D'artagnan Romansı (Dartanyan) adlı gencin maceralarını konu alır. Roman kahramanlarının, kralı düşürmek isteyen Kardinal Richelieu’nun komplolarından kralı korumak için giriştikleri maceralar anlatılır.


https://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%9C%C3%A7_Silah%C5%9Forlar
Benim burada hep takıldığım bir şeydir aslında bu. Bu arkadaşlar aslında iyi tarafta mı yoksa kötü tarafta mı?
U
geçen yıl
Çift yarık deneyi sizce de ürpertici değil mi?
Kuantum ile ilgili bir deney bu. Özet ile iki ayrı delikten foton parçacıkları fırlatılıyor. Normalde beklenen karşı taraftaki levhada 2 noktada veya yarıktan oluşan izler olması. Ki deneyi birisi gözlemler iken gerçekten de bu oluyor. Ama bir gözlemci olmadığı durumlarda ise parçacıklar kafalarına göre hareket ediyor.

Hani bilgisayar oyunlarında sizin baktığınız tarafta bir görüntü varken haritanın bakmadığınız yerlerindekiler işlenmez ya bana bu durum biraz onu hatırlatıyor ve gerçekten ürpertici bir durum. Sizler ne düşünürsünüz veya biliyor muydunuz bu deneyi?




https://evrimagaci.org/cift-yarik-deneyi-nedir-young-deneyi-bilimsel-olarak-neden-onemlidir-856
U
geçen yıl
Fener bu sene avrupada kupa kazanabilir mi?
Siz ne düşünüyorsunuz sizce grubu lider kapatsa kupayı alabilir mi? Bunum ülke puanına etkisi ne olur?
U
geçen yıl
Redmi Note 11 pro nasıldır?
İyi günler. Şu sıralar bir telefon arayışındayım. Alacağım telefon için max 10 bin TL limitim var gibi şu anda. Redmi Note 11 pro önerdi arkadaş. Sizlerin düşünceleriniz nedir? Bu bütçe ile bu telefon alınır mı veya başkaca alternatifler nedir?
U
2 yıl
BMW 2 serisi mantıklı mı?
Merhaba arkadaşlar.

Dün bacanak için bayileri dolaşalım dedik. Şu an ellerinde yok ama güncel fiyatlardan bilgi aldık vs. Ama çok garip bir durumla karşılaştık. Neredeyse her markayı gezdik, tiguan ve sportage için bile milyonun üzerinde rakamlar söylediler. 2 serisine de 1 milyon 70 bin dediler. Bu durum biraz kafa karıştırıcı geldi açıkçası.

2 yetişkin bir de çocuğun kullanımı için uygun bir araç bence. Diğer araçların fiyatları da bu rakamlarda olunca bana çok mantıklı geldi. Siz olsanız ne yapardınız ?
U
2 yıl
Sizce yabancı kuralı önümüzdeki sene değişir mi? Değişirse ne olur?
Sizler ne düşünürsünüz, acaba bu yabancı kuralı seneye aynı şekilde devam eder mi yoksa yeni bir değişikliğe gidilir mi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.