A

Çavuş
29 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
Türk telekom fiber modem konusunda
Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki yıl önce evlendim ve taş indiğim evde Türk telekom fiber altyapı odaya kadar mevcuttu. Direk başvurarak bağlattım ev içerisine en kör noktaya çekildiği için çekimde çok sıkıntı yaşadım tplink ac genişletici ile kullanıyorum.. Şuanda 100 mbps 300 gb kotalı 104₺ yenilettim. Ancak şuanda aklıma takıldı ev içerisinde hat taşıma yapılabilir mi?
Birde şuanda kullandığım modem tplink archer c5v modemi var sizce yeterli mi daha iyi bir modem var mıdır ellerinde talep etsem ne olur?
A
7 yıl
Ağustos-eylül 2018 balayı yardım
Arkadaşlar merhaba 2018 ağustos da düğünüm olacak inşallah balayı için 31agustos 6 eylül arası otel bakıyorum.. İlk deneyimimiz olacağı için yardımınıza ihtiyacım var.. Rubi platinum nasıldır otel ve mevki olarak balayı için?? Başka bir önerisi olan var mıdır fiyat ortalama 3 000 civarı sonrasında Marmarise doğru kısa bir tur gibi dolaşıp geri dönüş yapıcam yardımlarınızı bekliyorum.. Şimdidien teşekkürler
https://www.etstur.com/Rubi-Platinum-Spa-Resort-Suites?utm_campaign=Rubi-Platinum-Spa-Resort-Suites&utm_medium=meta&utm_source=trivago&utm_content=TKOY
A
9 yıl
Z3 Compact Anakart Yetkili Servis
Z3 Compact elimden düşürdüm. 3 ay olmuştu alalı Kvk servise gönderdim(teknosa aracılığıyla) kasa ve ekran kırıktı ilk ücret 422 tl çıakrdılar ödedim şimdi ise 1070 tl çıkartarak anakart da değişmesi gerektiğini ilettiler.

Şimdi öncelikle böyle bir durum varmıdır telefon düştükten sonra alarm gelen arama power ses tuşları çalışıyordu.Acaba anakart tamiri mümkün müdür randıman alabilir miyim dışarda yaptırsam?

bu fiyata garantide yaptırmaya değer mi sizce çok sıkıntılardayım sizlere bir danışmak istedim..

(Siz siz olun kasko yaptırdıktan sonra iptal ettirmeyin.. :( )
A
9 yıl
Kliksa G3 alınır mı?
Merhaba arkadaşlar G3 almak istiyorum ve kliksada indiirmde g3 buldumhttp://www.kliksa.com/urun/lg-g3-d855-32-gb-titan-akilli-telefon/980005602

Sormak istediğim şey Resmi dispiritör garantili değil. Garanti şirketleri ise "evo-dubai-betpa-fonotel-cep paket" FForuma baktığımda kronik kasa çatlağı sorunu benim başıma da gelirse bu firmalarla başım ağrıma olasılığı nedir?

Birdebu şimdi paralel ithalat mıdır? vede alan varsa çekim de veya imei de vs. sıkıntı yaşanır mı??
A
10 yıl
Sony Z Ekran kırığı
Merhaba arkadaşlar telefonum sony z elımden duserek ekranı ekteki gibi garantisi devam ediyor. teleserviceye gonderdik. fiyat olarak 588.30 TL dediler. Sizce ne yapmalıyım. Bilenlerin yardımlarını bekliyorum. iyi akşamlar.
< Resime gitmek için tıklayın >
A
10 yıl
Sony Z Ekran kırığı
Merhaba arkadaşlar telefonum sony z elımden duserek ekranı ekteki gibi garantisi devam ediyor. teleserviceye gonderdik. fiyat olarak 588.30 TL dediler. Sizce ne yapmalıyım. Bilenlerin yardımlarını bekliyorum. iyi akşamlar.
< Resime gitmek için tıklayın >

http://forum.donanimhaber.com/m_96619353/f_//tm.htm#96619887
konuyu yanlıs yere açmısım doğru yere açıyorum özür dilerim..s
A
10 yıl
Sony Ericcsoon Neo v Tamir YARdımm
Arkadaşlar uzun süredir kullandığım benim çilelerimi çeken neo v telefonum geçen gün cebimden mermerin köşesine ön panelini çarparak düştü çalışmıyor malesef artık.s Telefonun ekranında herhangi bir çatlama vs. yok ancak görüntüde yok.s telefon şarja takıldığında şarj ışığı yanıyor power tusuna bastığımda tek titreşimi hissediyorum. En önemlisi ve en büyük sıkıntım Rehberim sadece telefondaymış ve herşeyimi kaybettim evlat acısı gibi oturdu.s Bi tamirci gösterdim işlemcisi gitmiş olabileceğini söyledi. Telefonu usb bağlayınca "qhsusb_dload" şeklinde görüyor ondada birşey yapamıyorum.s Tamir imkanı varmıdır acaba yapabilecek özelliklede rehberimi en azından nasıl kurtarabilirim.s
A
11 yıl
Hediye tablet(S.O.O.O.S)
Arkadaşlar abime hediye tablet alıcam ancak kafayı yemek üzereyim. Bu tabletler ne dertli birşeymiş. Bi tabletin o kadar markası olurmu.s Biri olumlu dese 2 kişi olumsuz diyor.s Hangisini alsam karar veremedim elden alayım dedim, hiçbir büyük alışverişmerkezinde doğru dürüst orta sınıf bir tablet bulamadım. bütcem maks. 400. hadi birazdaha zorlasam 450 TLdir. Aklıma en çok yatan marka DARK. Ancak o kadar çok model çeşiti varki kafam şişti.s en son su modeli hoşuma gitti. bu moelle ilgili bir yorum da yok sizce nasıldır birde indirimde şuanda
http://www.gold.com.tr/dark-evopad-r9722k-9-7-inc-16gb-super-ips_u
http://www.youtube.com/watch?v=jaxl1DetLHQ bu video onun sanırım oyunlarda süper ama başka da yok.s

bi arkadaşım bunu tavsiye etti ama pirhanaya karşı bir soğukluğum var anlamış değilim.
http://www.bimeks.com.tr/urun/127885/piranha-quattro-tab-9-7--tablet-pc.aspx

Lütfen yardım edin. 25 gün fln var ama anca alırım birde sorun fln çıkarsa.s.s.
A
11 yıl
Wierless Sorunu
Merhaba arkadaşlar. bir sıkıntım var. Yeni eve taşındım.Daha önce ttnet kullanıyordum şimdi buraya bağlanması 2 ayı bulur alt yapı yokmus cart curt vs. dediler bende kızdım kapattırdım. Karşı komşudan alıcam arada 30 40 mt. var ya da yok. ben apartmanın diğer cephesindeyim, komşum ise sokak tarafında binanın karşısında yükseklik olarak aynı hızadayız. hatta aradaki engeller ise söyle sıralıyım komşumun camında modem arada Sokak- benim bulunduğum apartmanın-giriş kapısı dündüz hol ve benim dairem. Tp-link 822NBknz(http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WN822N) Aldım sanırım 300 luklerden iki anteni var komşumada daha önce kullandığım airtesin iki antenli modemi verdim. tplinki anca daire kapısının dışına(Evet malesef dışına ancak öyle çekti) üstüne koydum oradan anca 3 çekiyor içeriye aldığımda tek çizgiye düşüyor.. tp linki iade seçeneğim var sizce nasıl daha iyi olabilir.? bi forumda anlatımlarda gördüm TL-WA5210G bknz.(http://www.tp-link.com.tr/products/details/?model=TL-WA5210G)
Ap denilen cihaz benim işime yarar mı?nasıl çalışır ve dediği kadar iddalımıdır? bunu önerir misinız? sonuçta verdiğim paraya az bi miktar değil Bunun yerine o fiyata daha kaliteli modem alsam aynı işlevi görür mü .? Bu şekilde çok sıkıntı yaşıyorum dairemde tek odada usb ile giriş yapabiliyorum ondada bazen sıkıntı oluyor artık deliricem.s Umarım bi çözüm yolu gösterirsiniz. İyi geceler. Ayhan Uzun
A
12 yıl
Ekran Kartı Tavsiye
Merhaba arkadaşlar

Herkesin evinde olduğu gibi benimde eski bir masaüstü bilgisayarım var.Bende yeniden toplamaya karar verdim.Ancak ekran kartında biraz sıkıntım var daha doğrusu anlayamadım. Bilgisayarı ileri dönük gerektiğinde oyun ama coğunlukla normal internet kullanımı için kullanıcam Düşündüğüm ekran kartı budurhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-61002-10m-gtx650-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62682 sizce nasıl marka olarak ve oyun performansı 128 bit neyi ifade ediyor sizin önerileriniz nelerdir? yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.