I

Onbaşı
03 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
14 yıl
Windows görev yöneticisi ile fan sesinin ilgisi? (Çözüldü)
Bu olay başıma ilk defa geliyor ve bu konuda belliki yetersiz kalmaktayım. Nette uzun araştırmalar da yapmama rağmen sorunumla ilgili herhangi bir çözüm bulamadım. Yeni bir şey kurmadımki diyeyim ondan mı kaynaklanıo acaba. Bir anda ortaya çıkan bi şey. 2-3 gündür laptopumun fanı aşırı derece de hızlı çalışmakta ve gereksiz olan arka planda çalışan bir çok uygulamayı kapatmama rağmen laptop fanında bir değiklik olmadı. 6-7 tane farklı antivirüs ile tam tarama yaptırdım herhangi bir virüs bulamadım. Virüsten kaynaklı olabilecek bir problem de olacağını sanmıyorum. Windows görev yöneticisinde arka plandaki programları kapatayım derken farkkettim her görev yöneticisini açtığımda fanın sesi kapanıyor. Stabil haline geri dönüyor. Ta ki görev yöneticisini kapatıncaya kadar. Kapattığım an tekrar fan hızlanmaya ve ses çıkarmaya başlıyor. Tekrardan görev yöneticisini açtığımda yine fan susuyor. Acaba windows görev yöneticisi hangi programı kullanıyor veya tetikliyorda böyle bir sorun ortaya çıkıyor. İşlemcinin aşırı ısınması, ağır yük altında çalışması gibi sıkıntılar yok. Laptop zaten buz gibi. i 7 2.93 işlemci 6 gb 1333 mhz ram vs. Yani donanım olarakta bi sorun olacağını zannetmiyorum. Şimdiden teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum. Gerçekten can sıkıcı bi durum gece kulaklıkla film izlemek berbat bi şey :D. Saygılar...
I
15 yıl
1000 TL YE KADAR TEL SEÇİMİ YARDIM!!!!!!
Beyler bayanlar merdivenden kayanlar telefon alabilmem konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Limit max 1000 tl.

1)Android işletim sistemli
2)3G görüntülü görüşme, özellikle Ücretsiz navigasyonu
3)Hd filmleri izleyebilme, nette hızlı bi şekilde dolaşabilme flaşları açabilme
4)Video ve foto çekimleri iyi olan

özelliklerinde bir tel varmı?. En azından kulandığınız ,önerebileceğiniz. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
I
15 yıl
1.4 HDMI to DVI(24+1) kablo yardımı
Monitorum asus 3D vg236h ve çıkışları DVI ve HDMI. HDMI çıkışı sanırım 1.4 destekli değil ve sadece 3D yi Dual link DVI-D(24+1) bağlantısı ile desteklemekte. Laptopumda ise gt425m ekran kartı var ve çıkışları vga ve HDMI(1.4 destekli). Aparatlarla veya HDMI to DVI kablolar ile bağlantıda bir türlü 3D görüntü elde edemedim. Monitor 120 hz çıkmıyo bi türlü. 2 haftadır kablo almakla aramakla uğraşıyorum. 1.4 HDMI to DVI kablo gibi bişede bulamadım. Daha doğrusu kabloların üzerinde 1.4 , 1.3c gibi ibareler bulunmuyor. Valla uyuyamıyorum. Acaba 3D görüntü elde edebilmek için nasıl bi kablo almam lazım yada nereden bulabilirm. Yardımlarınzı bekliorum çok teşekkürler şimdiden.
I
15 yıl
Asus VG236H 3D monitor
Acaba asus vg236h 3D monitorde hdmi çıkışının 1.4 destekleyip desteklemediğini bilen varmı ? Ona göre kablo alıcamda. Laptopta DVI-D çıkış bulunmadığından 3D görüntü alamıyorum. Acaba diyorum dual link 1.4 HDMI kablo alıp 3D görebilrmiyim. Yada 1.4 HDMI erkek to DVI-D(24+1pin) erkek nereden bulabilirim. Çok araştırdım netten fakat bulamadım.

Yada 1.4 dual link HDMI kablo alıp HDMI dan DVI dönüştürücü ile nonitore bağlasam sorun olurmu? Yani sorundan kasıtım HDMI kablo ile 3D sinyal iletilebilecek, taa ki dönüştürücüye kadar. Acaba dönüştürücüden de bu 3D sinyaller dönüştürücü içerisinden DVI-D çıkışa aktarılırken aynı sinyalleri iletebilecekmi diye süphem var.

Ek bilgi olarak; kitapçığında monitorün sadece DVI çıkıştan 3D desteklediğini yazıyor.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim kolay gelsin herkese.
I
15 yıl
Bu Anakarta Bu Ramler Uyumlumu
P8P67 PRO

DIGI+ VRM - Dijital Güç Tasarımı: Intel P67 Platformunda Yeni Standart

http://www.asus.com.tr/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8P67_PRO/#specifications


G.SKILL RipjawsX 8 GB (2X 4GB) DDR3 2133 MHZ RAM CL9 (1.65 Volt) INTEL Sandy Bridge Uyumlu + FAN

http://www.novabilgisayar.com/altkategori.asp?sayfa=2&ID=700


Kingston HyperX 4 GB (2x2GB) 2000 MHz DDR3 Kit CL9

http://www.exa.com.tr/kingston/bellekler/kingston_hyperx-326-11295.html

Evet beyler aklıma takılan bir soru var. Bu anakartın özelliklerinde 2200/2133/2000 mhz de O.C li yazıyor. Benim alacağım ramler ise 2000 ve 2133 Mhz. Acaba bu ramleri anakarta taksam uyumlu olurmu? Yani anakart sadece o hızda belleklerin O.C li halinimi destekliyor tam olarak anlamadım. Anakartın ve ramlerin linklerini attım. Birde siz kontrol edip beni bilgilendirirseniz sevinirim.
I
15 yıl
Bu Sisteme Nedersiniz?
Asus P8P67-Deluxe (Rev3) /DDR3 2200 S+GL+RAID+16X
2X Kingston HyperX 4 GB (2x2GB) 2000 MHz DDR3 Kit CL9
LG BH10LS30 SATA Super Multi 10X Blu-Ray Yazıcı
Zotac GTX580 1536 MB 384Bit DDR5 16X
3DCOOL FK-26X 1155-1156 Işlemci Fanı
2X 3DCOOL 12025 12CM Kasa Fanı
Intel Core i7 2600K 3.40 GHz 8MB 1155p(850MHz VGA)
Inwin Dragon Rider Full ATX USB3.0 Gaming Kasa/Syh
Inwin Commander 850W Güç Kaynağı
Seagate 2 TB 7200 64MB SATA3 / ST32000641AS

Sanırım eksik bişey kalmadı. Diceksinizki harika bi kasa olmuş. Ama benim sormak istediğim ben bu kasayı exa dan sipariş vericem. Sanırım evde kendim kurmam gerkiyor. Acaba bu parçaların hepsi birbiri ile uyumlumu? Yada entegre edilecek donanımlar hakkindaki fikir ve görüşleriniz nelerdir. Şimdiden teşkkürler. Kolay gelsin.
I
15 yıl
Nvidia control panelinde stereoskopik 3D aktifleşmiyor
Beyler nvidia GT425M ekran kartı, 3D vision kit ve 60 hz olan led ekranı 120 hz e çıkarabiliyorum. Ekran kartının en güncel driverlarını da yüklesemde, alttan girip üstten de çıksam bir türlü nvidanın control panelinde stereoskopik 3D sekmesini göremedim. Sürücüleri kurduktan oradan 3D özelliğini aktifleştirmem gerek. Bir türlü işin içinden çıkamadım. Yardımlarını bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.

Core İ7 740qm 4 çekirdek işlemci
nvidia GT425M ekran kartı
6 GB 2000 Mhz ram
640 GB HDD
Kullandığım laptopun özellikleri.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.