T

Teğmen
25 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
7 yıl
HP pavilion DV6 2008et Yardım Lütfen
Arkadaşlar Şöyle garip bir sorunum var. Belki sizlerinde başına gelmiş olabilir ve çözüm bulmuşşunuzdur umuduyla yardımlarınızı bekliyorum.

HP pavilion DV6 2008 et kasa kapandı ve açılmadı sarj ışığı vs. yanmıyordu. bende kasayı komple dağıttım ve anakartı temizledim fan bakımı vs. herşeyi hallettim topladım. Cihaz çalıştı bir kaç kez kapatım açtım sorun yoktu. Sonra arka kısım vidaları taktım Cihaz eski haline döndü açılmadı. Bir ihtimal belki şase vardır vidaları söktüm yine düzelmedi. vidalar sökük 2 yattı yine fayda yok.
Bugün klavyeyi söktüm Üst kısım vifaları söktüm ŞARJ ISIGI YANDI cihaz çalıştı Klavyeyi taktım geri eski haline geldi Söktüm yine klavyeyi bu sefer yine çalışmadı.. POwer soketini söktüm taktım çalıştı.

Bu cihazın sorunu nedir sizce? Sorunu çözmenin bir yolu mevcut mu acaba?
T
8 yıl
BU SİSTEMİ TAVSİYE EDERMİSİNİZ ?????
Arkadaşlar biraz yardıma ihtiyacım var orta seviye bir sistem toplamak istiyorum. Birkaç gündür araştırıyorum ve sistemin ileriye dönük olmasını istiyorum. Pc yi oyun amaçlı toplamıyorum. Daha çok yazılımsal ve grafik işlerde kullanmayı düşünüyorum..

Sistem
Bu kartlardan hangisini seçmeliyim ona karar veremedim..
MSI Z170A PC Mate Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3200MHz(OC) VGA&DVI USB 3.1 Anakart


MSI B150M PRO-VDH Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz VGA&DVI&HDMI Anakart


Intel Core i3 6100 Soket 1151 3.7GHz 3MB Önbellek 14nm İşlemci



Corsair CMK16GX4M2A2666C16R 2x8 16GB 2666MHz DDR4 Bellek


Bütçem max. 1000 lira

Elimde
Sparkle Calibre X265 Supercloced Edition GeForce GTX 260+ 896MB GDDR3 PCI-Express 2.0 3-Way SLI Dual Silence Fans DVI Graphics Card
ve
Saphire hd 7770 ve (çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum)

Bu kartlar benim işimi bir süre görebilirmi :)
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..

Not: max 1000 lira AMD sistem tavsiyeside alabilirimi..
T
11 yıl
Ayıplı Mal hakkında acil bilgi
Merhaba Arkadaşlar

Hemen konuya giriş yapayım acil yardımlarınızı bekliyorum


Çorumda Esme AVM ilk defa böyle bişey yaptım gittim Eşime Dikiş makinesi aldım Begendigimiz makine 3 gün sonra eve geldi. Bi baktım ki makina rafta baktıgımız teşhir ürünü elini yüzünü silmişler güzelce temizlemişler ama ciziklere pasta cila atmayı unutmuşlar bende bir öfkeyle ertesi gün gittim verdim veriştirdim, daha sonra birkaç gün beklerseniz yenisini tedarik edelim dediler bende tamam 2/3 gün bekleyebilecegimi ifade ettim 5 gün geçti ses soluk yok eşim Avm ye gitti bide ne duyayım 2 hafta içinde ürün gelecek demesinlermi.. Eşim ürünü almaktan vazgeçtiğini , istemediğini söylemiş onlarda ürünü iptal edemeyeceklerini, artık iş işten geçti edasıyla beyan etmişler.

Şimdi sorunum su ücret ödemedim Senet imzaladım.
Gelen ürün Ayıplıydı kabul ettiler.
2-3 gün dediler yaklaşık 3 hafta bekletecekler
ben üründen vazgeçip imzaladığım seneti geri istiyorum.
Ne yapmam gerekliki bunları Rezil edeyim.
Saygılar...
T
11 yıl
Tp-Link TL-W8101G access point olarak kullanmak
arkadaşlar cihazın access point olarak bir türlü ayarlayamadım. elimde w8101G modeli mevcut sitenizde access point olarak kullanılabilecegi yazıyor. ancak ben bunu bir türlü ayarlayamadım. kablosuz router LNKSYS wag325n ,Ayrıca elimde TP-LİNK TD854W modelide mevcut. yardımcı olursanız sevinirim.
T
12 yıl
İpohone 3G sarj sorunu lütfen yardım
Arkadaşlar cihazım sarj cihazı ve kablosu orjinal degil sorun suki cihazı laptopa ve sarj cihazına bağladıgımda mutlaka sarj oluyor diyor. ancak pili doldurmuyor. 2 adet tevch marka sarj vcihaZIM vardı 700 mah. ve 1000mah . 700mah. ile sarja taktıgımda ve uyku modunu iptal ettiğimde cihaz sarj oluyor ama çok çok yavas yaklasşık 8-10 saatte 3/2 veya yarı kadar. cihazı 2 kez restore ettim. ancak sorun çözülmedi. ist. aradım entegre yanmış dendi. burada tamirciye gönderdim entegre yanmış olsa cihaz hiç sarj almaz dedi. başka cihaz denedik cin malı oda sarj etmedi.forumda incelediğim kadarıyla sorun sıkca yaşanan bir olay gibi gördüm. ancak kesin net bir cevap bulamadım yardım edebilecek arkadaşların yardımını bekliyorum. teşekkürler
T
12 yıl
MX3200 MAUSE SORUNU
Merhaba arkadaşlar kullanmış olduğum Logitech MX3200 Klavye-Mause setinin Mausenu oğlum yere düşürdü. cihaz düştükten sonra Dpi si çok yavaş hareket ediyor ve zaman geçtikce tam olarak normale dönmesede hızlanmaya başlıyor. cihazı için açtım fakat herhangi bir olumsuz bir durum göremedim. Driverlarını yükledim dpi ayarını ne kadar yükseltsemde sistemi resetleyip açtıgımda cihaz yine çok yavaş hareket etmekte. bu durum hakkında yardımcı olabilecek var ise şimdiden teşekkür etmek isterim.
T
12 yıl
bu ekran ışığı neden yanmıyor?
merhaba arkadaşlar elimde mevcut Cbox a ait bir laptobum var önceleri ekran ısıgı bir geliyor bir gidiyordu. daha sonra hiç gelmedi tuttuk ekranı yumruklayıp kırdık. daha sonra aynı modele ait ekran siparişi verdim ve ekranın montajını yaptıp değişiklik olmadı. sonra İnvertör , data kablosu ve invertöre gelen kaploları sırasıyla değiştirdim sorun yine düzelmedi tuttum makineyi komple söktüm dağıttım ve temizledikten sonra tekrar açtım. bu sefer makine Fn+Lcd bastıktan sonra herhangi bir fn kombinasyonunda ışık gelip gitmeye başladı. ugrasa uğrasa parlaklıgı en kısık ayarda tutarak ışğın sürekliligin sağladım ve max ışık yüksekligine getirerek cihazı arası titreme ile cihazı 4 gün kullanabildim ve ışık bir anda tekrar gitti ve gelmedi. benim sorunum eger yukarda değiştirdiğim parçalarda sorun yoksa yani sorun anakartta ise bu sorunu ne şekilde çözebilirim. hr türlü fikre açıgım saygılar. iyi forumlar.
T
12 yıl
ACİL YARSIM Inverter hakkında
Arkadaşlar elimde CBOX M66sr modeli laptop bulunmakta bunun ekran değisimini yaptım yaptıktan sonra cihaz biraz sıkıntılı açılış yaptı ve 2 saat kadar normal kullanıldı daha sonra kapatıp açtıgımda ekran geliyor ama florasan lambası yanmıyor ekran aynı modelden alınma ve aynı bozukta bulunan cihazda ki Inverterı da denemesini yaptı yine aynı sonuç cihazı 3 kera parçalayıp topladım ama nafile sorunu bulamadım. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
T
13 yıl
Hangisini almalıyım
T
13 yıl
SAMSUNG HAKKINDA YORUMLARINIZ
SAMSUNG RV520-S03TR Intel Core i5 2410M 2.3GHZ 4GB 500GB 1GB GT520M 15.6" W7Prem Notebook arkadaşlar bu cihaz hakkında ve de genel olarak samsung hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

incelme linki :http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/samsung-rv520-s03tr-intel-core-i3-2410m-2-3ghz-4gb-500gb-1gb-gt520m-15-6-w7prem-notebook_30.001.1271.0129.htm#tabs

veya alternatifleriniz nelerdir ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.