S

Onbaşı
04 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
12 yıl
Omuzlarım önde\"ymiş\"
1.82 boyundayım dediklerine göre omuzlarım geniş. Fakat herkes omuzlarımın önde olduğunu söylüyor bunu bir hareketle düzeltmemin şansı var mıdır acaba?? Askıya benzettiler omuzumu aslında ben hiç farkında değilim
S
12 yıl
Kişisel numaradan biri aradı..
(Olay 16:30 civarı)ve polis olduğunu ismini söyledi. Gazide okuduğumu memlekete yeni geldiğimi söyledi. Bir konu için yarın emniyete gelip beni bulun dedi odasını tarif etti. Ne hakkında dedim telefonda bilgi veremem dedi. Dosyayla ben ve x adlı biri ilgileniyor geldiğinizde konuşuruz dedi. Tırstım ama öyle olaylık bir iş yapmadım ben. Gitmemeyi düşünüyorum gitmezsem bir şey olmaz heralde polisin böyle çağırdığınıda ilk defa duydum.
Edit : Gittim
quote:

Orijinalden alıntı: Sune

5 arkadaş kızlı erkekli bir fotoğraf çekip facede paylaşmıştım. Akıllının tekide kızın fotoğrafını kesip yeni profil açmış ve +18 şeyler paylaşmış. Kızda öğrenip şikayetçi olmuş. Facee fotoğrafıda ben yüklediğim için tanık olarak ifademe bşvurdular. Eğer mahkeme olursaki büyük ihtimal olacakmış benide çağıracaklarmış. Ben Ankarada okuyorum 9saat yol var burayla birde mahkeme işim çıkacak.
S
12 yıl
KPSSde Gaz Çıkardım O.o
Karnıma öyle bir ağrı girdiki arkadaş kıvrandırdı resmen. Neyse sözelim iyi sayısalımın berbat olmasından saat 10.30da ben bitirdim tabi ağrınında etkisi var bu kadar hızlı olmasında. Tam ayağa kalktımki gözetmen kadın yanıma koşarak gelip 11den önce çıkamayacağımı söyledi. Bende niye dedim kural böyle dedi. Kadın olduğundan tamda söyleyemedim hastayım çıkmam lazım dedim hayır dedi (Bu arada bütün sınıf bize bakıyor) Çıkacağım zorla mı dedim tam sıradan çıktım çıkarsan kopya muamelesi yaparız dedi. İyi dedim sen bilirsin ama bir şey olursa benden günah gitti dedim. Oturdum kıvranıyorum saatin 11 olmasını bekliyorum birden zommm etti isteyerek yapmadım Kadınla göz göze geldik millet bana bakıyor Benden günah gitti demiştim ben dedim. Allahtan kokmadı 11 oluncada koşarak uzaklaştım olay yerinden
S
12 yıl
Vakıfbank- Kredi Kartı
Ek kredi kartı için başvurduk.4 hafta oldu hala bu kart gelmedi şubeye gittiğimde geldiğinde size mesaj gelecektir kesin bir tarih veremeyiz diyor. Bu adamlar napıyor anlamış değilim. Daha önce başvurmuş olan var mı?
S
12 yıl
Ankarada İğneli Epilasyon
Bu sakal üstündeki tüyler bıktırdı yemin ediyorum Ankarada erkeklerin gidebileceği gidip memnun kaldığı bir yer biliyor musunuz?
S
12 yıl
Kız arkadaşımla aramda geçen
olay şöyledir ki : ilk buluşmamızda (tanıma amacıyla arkadaşlarla aynı masaya oturduk) konuşuyoruz kızla. Birden gözüm üst dudak ile burun arasındaki(köse sayıldığım için bende bile olmayan) "kıllara" takıldı. Durur muyum hemen karşı masada oturan arkadaşıma mesaj attım : "Lan bu kızın bıyıkları var". Oda mesajı okuyunca haliyle bana bakarak kahkaha attı. Kız şüphelenip telefonumu isteyince hemen el çabukluğuyla mesajı silip telefonu verdim. Fakat unuttuğum bir şey vardı ki iletim raporu. Telefonda iletim raporuna girince yazdığınız mesajın aynısını gösteriyor haliyle kızda okudu bunu. Durumu anlatıyorum:

Gözlerimin içine bakarak telefon masaya bırakılır. Hala bakarak aheste aheste mont giyilir ve aşşağı inilir. Arkasından ben kahkahaya boğulur kız arkadaşı peşinden aşşağıya iner geri döndüğünde bağırarak " tam bir hayvansın kız aşşağıda ağlıyor" der.

Aşşağıya indim kız gözzyaşlarını falan sildi "Merak etme hemen kuaföre gidip aldırıyorum" dedi. Ertesi gün mesaj attı kaldığımız yerden devam edelim diye. Şimdi 9 ay oldu ve mutluyuz gülüp geçiyoruz. İyi ders oldu bir daha asla görmedim
S
12 yıl
S3 alacağım yardım lütfen.
Kuzenim yurtdışından getirtecek. 1350ye mal oluyor pasaport onayı falan. Garanti konusunda bir sıkıntı çıkar mı onu öğrenmek istiyorum. Birde ölü pixel falan çıkarsa(orda test ettiremeyeceğiz) burda değişim şansı var mı? Mavi almayı planlıyorum bu konudada yorum yaparsanız sevinirim
S
12 yıl
Davulcuyla Tartıştım.
Adamların Ramazanda bir kere davul çaldığını duymadık. Kapıya sessiz sedasız gelmiş para istiyor. Veremem dedim niye dedi bu ne kardeşim davulun sesini birkere duymadık ne parası istiyon dedim. Daha arsız arsız konuşuyor çaldık siz duymamışsınızdır diyor kapıyı kapatıyordum daha kapıyı itiyor para verin diye. Tam dalacaktım babam geldi
S
12 yıl
Üniversite-Kız Meselesi
1 yıllık bir ilişkim var. Ben bu sene üniversiteye gidiyorum o bir daha hazırlanacak seneye yanıma gelecek"di"( Hayal sanırım). Ben burslu ist. bölüm tercih ettim büyük ihtimalde ora gelecek.(bende istemiyordum babamın zoruyla yazdım) Size aramızda geçen konuşmayı yazıyım. (b= ben k=kız)

k: özel gelirse aynı şehirde okuma ümidini kesecem.
B: Sende çalışıp burslusunu kazanırsın gelirsin.
k: Sorun para değil.
B: ya ne?
k: ortam.
B: Nasıl ortam? Ortamdan kastın ne?
k: ortam işte.
B: Ortam istiyorsan özelde alası olur( bunu tahminen yazdım pek emin değilim )
k: Bence olmaz. Eğer özel gelirse seninle gelmem.

Bende bundan sonra ipleri kopardım. Gözün yükseklerde dikkat et falan diye. Sizce bu kızın amacı ney? Hani bunu başka bir kız söylese bu kızın geleceği parlak yollu bu derdim. Ama kızı seviyorum öyle birşey yapacak bir kızda değil ama bilmiyorum.
S
12 yıl
Saçma ama Ankara mı İzmir mi?
Üniversite için İzmir mi Anakra mı? Şimdiden İzmir dediğinizi duyuyor gibiyim fakat K.Maraş'ta yaşıyorum Ankara 8 saat İzmir 18 saat. Açıkcası yol beni korkutuyor sırf onun için Ankara diyorum sizce ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.