DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
C

Onbaşı
29 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
C
13 yıl
Grafik Tasarım için Toplama PC
Hobi amaçlı 3D tasarım işleri için kullanacağım bir PC toplamak istiyorum. Aşağıdaki sistem için görüşlerinizi almak istiyorum.

İşlemci : Amd FX 8150 ---------------------------------------------------------- 374 TL

İşlemci Soğutucu : Cooler Master Hyper 412S -------------------------------- 92 TL

Anakart : Asus M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ ------------------------- 193 TL

Ram : 2x Corsair 8GB VALUE DDR3 1600MHZ CL11 --------------------- 2x 100 TL

Ekran Kartı : Zotac GTX650 AMP GDDR5 2GB 128BIT ----------------------- 290 TL

HDD : WD 3.5" 500GB CAVIAR BLACK SATA 3.0 7200RPM ------------------ 164 TL

Monitör : Philips 21.5" 226V3LSB25/02 (Full Hd) ------------------------------ 249 TL

Kasa : Thermaltake ELEMENT T 700 Watt MIDT ------------------------------- 280 TL

Toplam : 1842 TL

Not : Ürünler ve fiyatların tamamı Vatan Bilgisayardan.
C
14 yıl
Kredi Kartı Son Kullanma Tarihi
Kredi kartımın kullanma süresi bu ay sonunda bitiyor, borcu sıfırladıktan sonra başka bir işlem yapmam gerekiyormu ?

Bugün gelen ekstreye baktığımda en son kısma not düşülmüş. " Şubelerden alınan 'Borcu Yoktur Belgesinin' ücreti 20 TL + bilmem ne faizi "

Diğer sorum, yeni kart göndermişler bile, yenisinin gelmesini istemediğimi müşteri hizmetlerini arayıp söylemiştim, tamam dediler, şimdi tekrar göndermişler adam, kartın şuan kuryede diyo. Kartı almasam, yani kabul etmesem kartı iade etsem, kart kendiliğinden iptal olurmu?
l
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.