R

Onbaşı
24 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
5 yıl
Sistem yenileme hakkında yardım.
İyi forumlar.

Anakart: MSI 760GM-P21
İşlemci: AMD FX 4100
Güç Kaynağı: 300W

Yardım istediğim konu, bu sisteme AMD RX 460 ekran kartını takmayı düşünüyorum. Başka konulara baktım, işlemci ile çok bir problem olmayacağı söylenmiş ama anakart ile uyumlu mudur acaba? Birde güç kaynağını hesaplayan sitelerde gerekli güç 245W civarı hesapladı 300W yeterli olur mu sizce? Ekran kartını 2. el almayı düşünüyorum, almadan önce danışmak istedim.
R
8 yıl
Mp4 Kayıtta Ses Kayması
Merhaba, herkese iyi forumlar.
Çekmiş olduğum MP4 formatındaki videoda oyun sesleri normalken mikrofon kaydı yani benim sesim geriden geliyor. Sesleri ayrıştırıp tekrar senkron edebileceğim bir program veya bunun herhangi bir çözümü var mı?
R
8 yıl
Bazı Oyunlarda Laptop Kapanıyor
İyi forumlar. GTA 5, Battlefield 4 gibi oyunlarda saatlerce oynamama rağmen kapanma olmuyorken Euro Truck Simulator 2 ve Rocket League oyunlarında 2 dakika geçmeden, GTA 5 ve Battlefield 4 oyunlarındaki kadar ısınmamışken laptop kapanıyor. Fanı temizledim, termal macunu yeniledim fakat bu iki oyunda anlamadığım şekilde kapanıyor. Yardımcı olunursa sevinirim.

Not: Güç seçeneklerinden "Güç Tasarrufu" seçeneğini seçip açtığımda kapanma olmuyor.

Bilgi: Windows 10 kullanıyorum ve BIOS dahil olmak üzere sürücüleri Samsung Update programıyla güncelledim.
R
8 yıl
Fan soketi koptu .
Laptop fan soketinin takıldığı, dışı soket lehimleriyle koptu. Bunun tamiri olur mu? Köprü atma gibi fana başka yerden enerji çekilebilir mi?


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
R
8 yıl
AMD Radeon HD 8750M Performans Sorunu
Lenovo dizüstü bilgisayarım vardı. Oyun performansı düşük olduğu için Samsung np370r5e-s07tr edindim. Format attım ve Lenovo'da 60 - 90 arası gördüğüm FPS'yi Samsung'ta 110 - 150 civarı gördüm. Kapatıp açtığımda güç seçenekleri otomatik güç tasarufuna dönüyor, yüksek performans yapıyorum ama tekrar aynı performansa çıkamıyorum.
AMD Değiştirilebilir Grafikleri Ayarlama - Technopat
Bu linkteki uygulamaları da yapıyorum hala düşük FPS. Hayat enerjimi bitirdi bu AMD bir yardımcı olursanız çok sevineceğim. :)

Lenovo G580
Intel HD Graphics 4000 - Nvidia GeForce 610M 1 GB
6 GB RAM
i5 3230M işlemci

Samsung NP370r5e-s07tr
Intel HD Graphics 4000 - AMD Radeon HD 8750M
8 GB RAM
i5 3230m
R
8 yıl
AMD ekran kartı windows 10 da problemli mi ?
İyi forumlar . samsung'un AMD hd 8750mm 2gb modeline sahip laptop var elimde . Satilirken Windows 8 yukluymus sonradan Windows 10 kurulmuş .

Probleme gelecek olursak aynı işlemciye sahip windows 7 geforce 610m 1gb ekran kartlı laptop ile oyunlarda hemen hemen aynı fps değerlerini veriyor . geforce 610m çok vasat bir kart kalbuki .

Sizce tekrar windows 8 kursam performans artarmi ?

Samsung 3 serisi 8 GB ram , i5 3230m , AMD hd 8750m 2gb

Lenovo g580 6gb ram , i5 3230m ,nvidia geforce 610m 1gb
R
8 yıl
2. El Laptop Nasıl Test Edilmeli ?
2. el bir laptop nasıl arızası var mı yok mu diye test edilmeli ? Hangi programlar ile hangi değerler kontrol edilmeli ?
R
8 yıl
Alacağım Laptop hakkında yardım
http://www.sadecenotebook.com/asus-x550jx-xx099d-pmu400780

bu laptop u almayı düşünüyorum 8 gb RAM li olanını . Sizce iyimidir bunu boşver şunu al diyeceğiniz laptop var mı ? Maksimum bunun fiyatında olursa sevinirim .
R
9 yıl
Cevap: ARMA 3 satın alma problemi
Bankayı aradım onlar da paranın çekilmiş olduğunu gördü eğer ücretin karşılığını alamadiysaniz merkeze faks cekmeniz gerekiyor dendi.

Acaba steamda kullanilmasi üzere bir kod verildi de ben mi yordam bilmediğim için göremedim ?


Düzenleme : Mesaj tekrarlamamak için düzenlemek istedim . Support kısmından değil de direk kendi e-mail adresine durumu açıklayan bir mail attım ve oyunumu almış bulunuyorum
R
9 yıl
ARMA 3 satın alma problemi
Herkese iyi forumlar.https://store.bistudio.com/index.php?page=shop.browse sitesinden , ARMA 3 indirimde iken satın almak istedim bunun için banka kartımı kullandım.

İşlem bankanız tarafından gerçekleştirilemedi gibi bir uyarı aldım sanıyorum fakat hesabımdan ücret çekilmiş .

Şimdi birkaç sorum olacak ;

1. Bu siteden alışveriş yapıp yol gösterebilecek var mı ?

2. Eğer karşılıksız olarak hesabımdan para çekildiğini düşünüyorsanız ne yapma gerekli sizce ?

tekrar iyi formlar dilerim ...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.