O

Yarbay
21 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
448 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
O
8 yıl
Silinsin
O
8 yıl
Yatırım amaçlı büyük baş hayvancılık.
Arkadaşlar yatırım amaçlı 2 arkadaş büyük baş hayvan (sütten kesilmiş) almayı ve pazarına ufakdan girmeyi düşünüyoruz. Şimdi 40 tane büyük baş hayvan alabiliyoruz, ama sonrasında desteğe ihtiyacımız var bunun için nereye basvurabiliriz ? Hayvanları büyüyecek ağıl var ama bizim deyil. Yani sorum su bu işte nekadar ve nerden destek alırız?
O
8 yıl
Silin....
.
.
O
8 yıl
İşsizliğin nedeni ve ülkede olan biten.
Kayseri'de işçi olarak çalışıyordum toplamda 3 yıl calistim.maaşım 2000tl idi patron seni calistiracagima 3 tane Suriyeli calistiririm dedi ve beni kovdu tazminat falan da vermedi. Git istediğin yere şikayet et ne yaparsan yap para yok dedi kendisi koyu bır akp li çünkü akp bu tip adamlara fazla imtiyaz veriyor. Bende iş aramaya başladım ve şuan iş bulamıyorum namusumla çalışıp para kazanamiyorum kimse yerli işçi çalıştırmak istemiyor çünkü Suriyeliler bizlerden daha ucuza geliyor SGK vergi hicbisey yok. Alo 170 e şikayet etsek onlara bişey yapamayız diyorlar. İyice mağdur duruma düştüm.ne olacak ulkece halimiz. Eyer yurt dışında iş imkanı bulsam 1.sn ye durmam çeker giderim.
O
8 yıl
Forumun ağar abi seçmeleri SS li.
Evet arkadaşlar forumun ağar abisini seçiyoruz SS leri görelim. çok

< Resime gitmek için tıklayın >
O
9 yıl
Yeni doğacak kızım için isim önerisi
Evet arkadaşlar Doğuma 1 hafta kaldi ama bir türlü isime karar veremedik. Sizden ricam bana bugün isim önerisinde bulunmanız . Benim için çok önemli şimdiden teşekürler.
O
9 yıl
ekşide yazar olmuşum.
2.5 yıldır falan listedeydim en son 10 entry girdiğimde listenin başına atmışlardı. Sonrasında sırf sıralama ilerlesin diye saçma sapan 10 entry daha girip öylesine bekliyordum ki sabah bi baktım o saçma entrylerle yazar olmuşum.
O
9 yıl
Açılın yakışıklınız geldi SS\u0027li
O
9 yıl
Dominosa gidiyorum pizza önerilerinize açığım
beyler farklı bişey yiyim dedim ne önerirsiniz? daha önce peynir kenar, sarımsak kenar denedim sevmedim.
O
10 yıl
25 yasindan sonra vucudumda asiri kil cikti onemli..
Merhaba arkadaslar 25 yasindan sonra vucudumda asiri derecede kil cikti sirtimda buna dahil bu killardan kurtulmanin en iyi yolu nedir? Tuy dokme spreyi kremler falan ise yaramadi kendim yapabilecehim seyler varsa cok iyi olur epilasyon denemedim kayseride yasiyorum kayseride epulasyon merkezleri yada bu islerle ugrasan saglik klinikleri varsa cok iyi olur yardimlariniz icin simdiden tessekurler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.