R

Binbaşı
28 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
9 yıl
dis cami catlamadan ic ekrani catlayan note3 neo
Herkese merhaba fikrinizi almak istedigim bir konu var.
Samsung note 3 neo telefonumun ekrani bir sure once solmaya basladi renk olarak sonra zamanla 2-3 ay ifinde gtgide soldu ve karardi .ancak kirik catlak v.s birsey sozkonusu degldi yerede dusmedi.

Servise biraktim.
Sercis bugun donus yapti ve ic ekranin ctldgni kullanici hatasina girdigini bu nedenle 475 tl ye degstreceklerini soylediler.

Dis ekran cami dahi catlamadan darbe gormeden ic ekran nasil catlayablir .ve bu nasil kullanici hatasina baglanablir.

Elimize alip baktigimizda catlak gorunmuyor zaten.dedikleri mor isikta bakip tespit etmisler.

Yetkili servis boyle birsey diyebilirmi.
Diyelimki ic ekran cidden catlak

Dis ekranlarini dayanikli gorilla glass firmasindan aldigini telefonun ozelliklerinde dahi belirten samsung hasar gormeyen dis camin icine taktigi ekrani nasil catlatabiliyor ve bunu kullanici hatasina bagliyor.
Konuyu sikayetvara acacagim samsungdan olumsuz donus alirsam hakem heyetine kadar gidecegim. Sizin fikirlerinizide bekliyorum tesekkurler.
R
9 yıl
brainwavs kulaklik arizasi
Brainwavs m3 model kulakligimin left tarafinda once ses kisildi.daha sonra devamli ciktigi yerden soktugumde bobin ayrildi.bobini baglama yada yrni bobin takma sansimiz varmi.veya tamir edebilecek ankarada biryer bilen varmi.amdiden tesekkurler.
< Resime gitmek için tıklayın >
R
16 yıl
volvo s80 şanzıman sorunu
2001 model volvo s8 imizin şanzımanı değişmesi gerekiyor arkadaşlar. 2000-2001 Modellerde rastlanan kronik bir sorunmuş sanırım.Servisteki arkadaşların söylediğine göre 2000-2001 üretimi s80 lerin tamamı olmasada çoğunda bir süre sonra bu sorun görülüyormuş.Şanzımanın maliyetide 2000 ytl civarı.
Gelelim asıl meseleye,gittiğimiz servisin sormadığı tedarikçi kalmadı ancak parçayı hiçbiryerde bulamadılar.Parçayı biz bulcaz ve öyle taktırıcaz.Öncelikli olarak ankarada veya biliyorsanız diğer şehirlerde bulabilirsiniz dediğiniz yerler varsa çok makbule geçecek. Şimdiden teşekkürler.
R
16 yıl
progdvb de takılma
skystar 2 kart kullanıyorum.Az önce progdvb yi kurdum çalıştırdım powerınstall 7.7.3 sürümünü.tüm kanalları açtı yalnız ses ve görüntüde takılmalar oluyor.hotbirdde de türksattada durum böyle.programdan kaynaklanan bir problemmidir.yüklediğim sürüm zaten son sürüm başka programmı deneyeyim?
R
16 yıl
Dıgıtal karta kablo aktarımı
Bilgisayara dıgıtal uydu kartı almayı düşünüyorum.En çok önerilen skystar 2 sanırım.Benim merak ettiğim konu ise,çatıda iki adet çanak var biri hotbird diğeri türksat a ayarlı tabi 2 de lnb.bunlar içerdeki tv ye bağlı.Benim bilgisayardaki karta çekeceğim kablo için ayrıca bir lnb ve kablo ile çanağamı bağlatmam gerekiyor.Yoksa çanaktan tv ye gelen kabloları çoğaltıcı ile bilgisayara çekerekte halledebilirmiyim?
R
16 yıl
207-Grande punto ve 2. el 307(edit:c4 alındı)
Valide hanıma araba almayı düşünüyoruz.

Bugün peugeot 207 lere baktık.İç tasarımını beğendim ancak işçiliği pek güzel gelmedi arka kısımda dar gibi.

1.4 70 beygiri 23.000 liraya alabiliyoruz.Tanıdık bir showroomdan.

Daha sonra Grande puntoyu inceledik actıve 1.4 benzinli 77 beygir.onun işçiliğide 207 gibi diyebilirim ancak.207 nin kokpit tasarımı daha hoş geldi.Punto içinde 23000 ytl fiyat aldık.

Ödemeyi yarısı peşin yarısı kredi düşünüyoruz ve grande punto için 3 yıla %1.04 vade farkı dedi showroomdaki yetkili.hesapladım 370 lira civarı geliyodu aylık.Daha sonra telefonla aradı aylık 440 lira oluyor dedi koç finans bazı eklemeler yapıyor v.s.Bu durumdada 1.24 civarı oluyor faiz oranı.
peugeot içinde %1.35 faiz oranı verdiler.

Bir diğer düşüncemizde 2. el peugeot 307 dıeseller 22bin ytl civarı bulunabiliyor 60-80 arası bin km 2003-2004 model.

Bu 3 alternatif arasında kararsız kaldık önerileriniz nedir.Şimdiden teşekkürler
R
16 yıl
Kodak C713 öneri...
http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=85374


Özellikleri gayet iyi görünüyor.7 mp 2.4 lcd 3.x optik zoom vesaire.180 lira fiyatı var 1gb kart ile.

fiyat bana baya düşük geldi.Bu ürünü alan kullanan varmı.Veya kodak dıgıtal makineleri hakkında bilgisi olan.Daha önce sony cybershot kullandım ancak kodak hakkında hiç fikrim yok.Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
R
17 yıl
Paypal aranıyor
Rapid account için,paypalı olan biri iletişime geçerse sevinirim.Teşekkürler...
R
17 yıl
Türksatın yarısı gitti.
Bugün çift çanak lı uydu taktırdım.biri türksat biri hotbird.
türksat 145 civarı kanal vardı hotbird de 950 civarı.Kanalları listelemiştim.Sonra yanlışlıkla listeyi bozdum.
Fabrika ayarlarına döndürüp baştan taratıp listeleyim dedim.
Baştan tarattım Türksat 1-c de 42 tane kanal çıkıyor şuan show star v.s hiçbiri yok.Hotbirdde sorun yok hotbird tam çıkıyor.

Neden böyle oldu acaba nasıl düzeltebilirim?
R
17 yıl
Otoyolda Polis dehşeti
Başlığı genelleme olarak algılamayın lütfen tüm polislere mal etmiyorum yazacaklarımı...

Bu sabah abim babam ve kardeşimle babamın iş yerine doğyu yola çıktık.İstanbul yolunda Sol şeritten 90-100 civarı bir hızla seyrederken.Birden orta şeritten eski model bir megan büyük bir hızla yanımızdan fırladı.Tahminim 170 km civarı bir hızla.Tam babam şuna bak diyorduki orta şeritte önündeki arabaya arkadan çarptı.O hızla çarpmaması zaten imkansızdı.çarpmanın etkisiyle sol şeritte bizim önümüzdeki arabaya doğru gitti onada arkadan çarptı.hafif dönerek araba birden önümüze düştü ben o sırada frene asıldım.Ancak sağa sola manevra yapmam imkansızdı.Çünkü 4 şeritli yol ve her saniye arkanızdan hızla arabalar geçiyor.Mecburen sadece fren yaptım direksiyonu kırmadım ve önümüze düşen megane a çarptık.

Bizim arabanın ön kaputu çarpmanın baskısıyla orta taraftan yukarı doğru yamuldu.ön tampon da bir kaç kırık var ama tampon yerinde farlar uçtu sağ ve sol tamponda bir sorun yok.Megane ın çarptığı ilk araç şahindi arka tamponu gitti diğer araç punto idi onun jantlarına çarptı ama onun tamponuda gitti.

Kazadan sonra araçtan indik.Şöför çevik kuvvet polis.Babam nereye yetişmek için bu hızla daldın trafiği birbirine soktun dedi.emniyet müdürünü alacaktım geç kaldım v.s gibi şeyler söyledi.

Polisler geldi tutanak tutuldu.Tabi olayın kahramanı arkadaşta polis olduğu için bir süre muhabbett ettiler.
Neyse zabıt tutuldu pazartesi kaza raporunu alcaz.Bakalım kahraman polis 8 de 8 mi alacak.Merakla bekliyorum.
Arabayı alalı henüz 1 hafta oldu.daha doğru düzgün arabanın keyfine varamadan müdürünü almaya geç kaldığı için otoyolu birbirine katan bir polis yüzünden hevesimiz kursağımızda kaldı.
Siz ne kadar dikkatli olursanız olun kaza geliyorum demiyor.Bunu bugün bir kez daha anladım.

Bu arada forumdada ınternettede araştırdıktan sonra aldığımız volvo s80 in güvenilirliğine bizzat şahit olmuş oldum.Volvo firmasının dayanıklı araçlar ürettiği ve insan sağlığına çok önem verdiği hep konuşuluyor.Bu gerçektende öyle.90 kilometre hızla birden önümüze gelen araca ani fren yaparak çarptık ve ön tampona hiçbirşey olmadı.Sadece üst boyalı kısımda birkaç çatlak oldu tamponda ne bir oynama ne çıkma nede bir kırık meydana geldi.Sadece farlar kırıldı ve çarpmanın basıncı ile kaput yukarı doğru çıktı.Arabanın içinde çok ufak bir sarsılma hissettim.
Herkese kazasız sürüşler dilerim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.