K

Teğmen
04 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
3 yıl
4750TL\u0027ye bu sistem alınır mı?
Öncelikle merhabalar. Monitör dahil 5.5-6k ya sistem toplamak istiyorum. 4750TL'ye ikinci el kasa buldum.
Özellikler
Ryzen5 2600 işlemci
Msi b350m pro anakart
Msi gtx 1660 ekran kartı
Corsair 16 gb 3000mhz ram
1tb hdd
240 gb ssd
Corsair vs 550 psu
Lol, pubg, aaa oyunları oynamayı düşünüyorum. Bu fiyata bu sistem alınır mı yoksa tavsiye edebileceğiniz daha iyi parçalar var mı?
İyi forumlar.
K
11 yıl
EKRAN KARTI TAVSİYE
Arkadaş öncelikle herkese merhabalar.
Geçenlerde ekran kartı almak için konu açmıştım.7850 modelini gözüme kestirmiştim,forumda konuda açmıştım kartı alacaktım fakat vga monitörlerde sorun yarattığını öğrendim .Gtx 650 ti modelini gözüme kestirdim,bu kartın dışında vga monitörlerde sorun yaratmayan,güncel oyunları high ayarlarda açabilecek kart var mı ? Bütçem 400 TL'dir. Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
K
11 yıl
Amd Athlon II X4 641 2.8Ghz Overclock Sorunu
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Başlıkta da belirttiğim gibi Amd Athlon II X4 641 işlemciye sahibim. İşlemciye overclock yapmak istiyorum biosa girip ayarları hafif hafif arttırıyorum. Bilgisayarımdan baktığımda bir değişme göremiyorum,systemrequirementslab'tan baktığımda da bir değişme göremiyorum fakat cpu-z adlı programdan baktığımda değişme oluyor.Bana bu işlemciye sorunsuz bir şekilde overclock yapmam için yardım edebilece biri var mı ?

Anakartım Msi a55m p33
K
11 yıl
Sapphire hd7850 1gb VS Msi hd7850 o.c 1gb
Arkadaşlar ben msi'nin oc li modelini vatandan indirimle alacaktım.Yalnız bu model şu anda stoklarda görünmüyor.Ürünün stoklara düşmesini mi bekleyeyim yoksa sapphire'nin 7850 modelini mi alayım ? veya sizin önerebileceğiniz başka model varsa onlarada bakacağım.Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
K
11 yıl
BATTLEFIELD 3 BAN SORUNU
arkadaşlar öncelikle merhaba. Geçen gün Battlefield'e gireyim dedim,hesabımın banlandığını gördüm 1-2 saat sonra tekrar gireyim dedim banım açılmıştı fakat servera girince Can not connect to EA Online (1) hatasını alıyordum.Bugünde aynı hatayı aldım.Hiçbir şekilde oyuna girmiyor ve arada banlayıp duruyorlar.Hesabım hala banlı durumda hiçbir şekilde hack vs kullanmadım.Nasıl iletişime geçebilirim ilgili bölümle ?
K
11 yıl
P90X
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Pazartesi p90x'e başlayacağım.Program için ne tür aletler kullanmalıyım ? Bunun dışında da her türlü tavsiyelerinizi dikkate alırım.
K
12 yıl
LG P503 SORUNU
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Lg p503 model telefonum var. Beğendiğim resmi duvar kağıdı yapmak istiyorum fakat resmin tümünü almıyor. Resmin hepsinin kırpılmasını istiyorum. Beğendiğim resimlerin boyutunun kaç olması lazım telefona tam uyması için ?
K
12 yıl
KIZ MESELESİ TOPLAN DH YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR !
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Sevdiğim bir kız var.2-3 gün önce biraz konuşmuştuk.Arkadaşta o kızı seviyordu ikimiz teklif ettik kıza.Başta benim sevgilim falan var dedi.Sevgilisi yoktu.Bende sevgilin olsaydı bizimle konuşmazdın falan dedim.İyice düşün öyle kararını ver dedim,tamam deyip gitti.Dün biraz komuştuk kabul ediyor musun falan dedim.Bişey demeden gitti.Bugün tekrar teklif ettim hayır dedi.Sevdiğim biri var dedi bu sefer ben yine inanmadım.Hayır dedi ama yanımdan ayrılmadı kız biraz utangaç.Kızın sınıfına gidip seni seviyorum diye bağırdım biraz daha utandı ama yine bana bir şey demedi.Sizce ne yapmalıyım beyler ?
K
12 yıl
BİR MUZİK VARDI
Arkadaşlar öncelikle merhaba Alan Wake American Nightmare oyununun ilk bölümlerinde petrol akışı için vanayı takıyorduk cd yi takıyorduk sonra orası patlıyordu ordan kaçarken bir müzik çalıyordu o müziği bilen varsa paylaşabilir mi lütfen ? Oyunda o bölümü açıp müziği kaydettim link şuhttp://vocaroo.com/i/s089DOkQ8nHw Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
K
12 yıl
CEP HOPARLÖRÜ
Arkadaşlar öncelikle merhaba.ben telefonda kullanmak için bir cep hoparlörü istiyorum.Ses kalitesi iyi ve yüksek olsun fiyat aralığım 45-70 TL'dir. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.