V

Teğmen
21 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
31 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
7 yıl
Seat Leon 1.2 TSI Bluetooth Telefon Bağlantısı Hk.
Merhaba arkadaşlar, Seat Leon 1.2 TSI aracıma bluetooth ile bağlanıyorum telefon ile görüşme yapamıyorum. Müzik dinlerken herhangi bir sorun yok, arama yapacağım zaman "Arama sonlandırıldı." yazısı çıkıyor. Telefonun araç ile olan eşleşmesini kaldırdım, yeni telefon ekledim, aracın bluetooth özelliklerini fabrika ayarlarına döndürdüm ne yaptıysam olmadı. Yardımcı olabilir misiniz, teşekkürler.
V
7 yıl
50 Bin TL civarı araç tavsiyesi (Seat LEON 1.2)
Merhaba arkadaşlar, 50-54 bin TL civarına Leon 1.2 tsi düşünüyorum. Önerir misiniz ya da alternatif önerebileceğiniz bir araç var mıdır? Bu fiyat ortalaması üzerine çıkmayı düşünmüyorum, teşekkürler.
V
8 yıl
Bu fiyata nasıl ?
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir kasa toplamayı düşünüyorum.http://www.vatanbilgisayar.com/philips-27-273e3qhsb00-genis-ekran-led-monitor.html şuan bu monitörüm mevcut, sadece kasa toplucam. Resimdeki sistemin artıları ve eksilerini belirtirseniz, daha doğru bir seçim yapabilirim. Kasa olarak Dark N10'u düşünüyorum, 750 W psu ile birlikte. Teşekkürler şimdiden

< Resime gitmek için tıklayın >
V
8 yıl
Logitech G302 Hk.
Merhaba arkadaşlar, bugün Logitech G302 mouse'unu aldım. Bilgisayara taktım driverını yükledim mouse'un ışıkları yanıyor, fakat imleç hareket etmiyor. Denetim masasından baktığımda belirtilmemiş kategorisinde gözüküyor.
V
10 yıl
Ekran Kartı önerisi - YARDIM....
Merhaba,

P5KPVL-VM anakartım var ve 8600 GT ekran kartım takılı pc yi alalı yaklaşık 7 sene oldu. Bu anakarta beni bir süre daha idare edicek hangi ekran kartını takabilirim?

Teşekkürler şimdiden
V
10 yıl
Yol tarifi yardım edicekler içeri...
Merhaba Arkadaşlar,

Acıbadem'den Fatih Gelenbevi Anadolu Lisesine metrobüsle nasıl gidebilirim, ya da daha kısa yolu varsa yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler..
V
10 yıl
1 Mayıs nedeniyle ulaşımın aksamasi hakkinda..
Merhaba arkadaşlar, Kadıköy'den Beylikdüzüne nasıl gidebilirim ?
V
11 yıl
rahat render yapabilecek ofis bilgisayarı önerisi
Merhaba arkadaşlar ofis için bilgisayar toplucam, çok iyi render yapabilecek sağlam bir bilgisayar toplayabilir misiniz, şimdiden teşekkürler..

Edit : Fiyat 3,500 - 4000 TL üstü de olabilir
V
11 yıl
Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri açıköğretim hakkında..
Merhaba arkadaşlar, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri'ne kayıt oldum açıköğretim sınavları hakkında hiç bir bilgim yok yardımcı olacak arkadaşlar varsa sevinirim, teşekkürler.
V
11 yıl
2 Yıllık Yüksekokuldan Açıköğretime..
Merhaba arkadaşlar ben Yıldız Teknik Üniversitesi MYO - Elektronik Teknolojisini bitirdim şimdi açıköğretime girmeyi düşünüyorum, açıköğretim yerine ek neler yapabilirim nasıl bir yol izleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.