M

Binbaşı
26 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
28000 Tl\u0027lik araba tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 yıl önce ehliyeti almama rağmen anca kafama artık bir araba almalıyımı sokabildim. (bir türlü sevemedim makineci olmama ragmen arabaları) :D

İlk arabam olucak sizden tavsiye istiyorum.

Fiyat Max 28k
B Sınıfı HB
Manuel Vites
Öncelikle benzinli (İşim git gel 14 km) Yılda 10k kmyi geçmem zor gibi
2008+
İlerde satımı kolay (Aslında biraz da şöförlüğüm gelişsin diye alıyorum sonrasında çeker krediyi 0 alırız bişeyler)
Km max 75000

Öncelikle punto fire dynamic paketlere bakıyorum ama active paketlerde idare eder gibi duruyor. 2008-2009-2010 gibi (grande ile evo farkını bilmiyorum sanırım farklı yıllarda çıkmalarından olabilir)

Sizin tavsiye edebileceğiniz bu tip bir araba var mıdır? Corsalara bakayım dedim de temizleri bu fiyatın üstünde gibi duruyor. Eski kasa i20 abimde var nedense bana çok küçük gibi geldi (herkes en büyük diyor ama dışardan bakınca corsa kadar büyük durmuyor)
M
10 yıl
Auchindoun - Living After Midnight
Merhabalar,

Yaklaşık 3 yıldır birlikte oynayan arkadaşlardan oluşan guildimize Wod için yeni arkadaşlar aramaktayız. Guildimiz bundan 3 yıl önce kurulmuş olan Donanim Haber guildinin main kadrosu ve yöneticilerinden oluşmaktadır. Auchindoun Ally tarafındayız. Bildiğiniz gibi Auchindoun , Dunemaul ve Jaedanar serverları ile birleşik serverlardır.

Soo Normal temizlendikten sonra pasif duruma geçen guildimizi tekrar aktif hale getirdik.

Casual olarak oyunu oynuyan, çoğu çalışan +25 insanlardan oluşan kadromuza yine bizim gibi haftaiçi 2 ya da 3 gün dizi izlemek yerine raid yapmayı isteyen +25 arkadaşlar aramaktayız. Haftasonu insanların gezip tozmasını ve sosyalleşmesini istediğimizden raid koymamaktayız. Lütfen teklif dahi etmeyiniz.

Hedefimiz hiç bir zaman mythic raid ve sıralama olmamıştır. Sadece diğer arkadaşlara saygılı bir biçimde eğlenerek raid yapmak ve muhabbet etmektir.

10 kişilik sabit kadromuzu 15e yükseltip daha geniş bir kadro oluşturmak amaçlı oyuncu ihtiyacımız vardır. Baktık normal ve heroic raidleri rahat temizliyoruz kadromuzu genişletip mythic raidlere de gidebiliriz. Hepimizin zamanında en azından semi-core raid tecrübesi vardır. Ancak artık o kadar zamanı yoktur.

Düşündüğümüz raid günleri Çarşamba,Perşembe ve opsiyonel Pazartesidir. Raid saati ise 21:00 - 00:00 arasıdır.

Highmaul Progress 7/7 HC

Şu anlık Mythic Highmaul için ihtiyacımız olan classlar ise

- Cloth Dps (Mage, Priest, Lock)
- Ele Shaman
- Monk (Dps)

Oyun içi iletişim için bana (Duracila) veya herhangi bir online arkadaşımıza ulaşabilirsiniz. Onlar sizi bize yönlendirecektir.

Herkese iyi oyunlar
M
10 yıl
Prot Paladin AOE Threat Sorunu
Arkadaşlar merhaba,

Alt charım olan paladini bu aralar kasmak istedim guilde lazım oalbilir diye. Lk zamanından beri paladinimle hep prot oynadım hala da prot oynuyorum. Herkesin bildiği gibi paladinin elinde fazlası ile aoe skill bulunmakta ancak threat üretmekte inanılmaz zorlanıyorum.

Şöyle anlatayım örneğin 5 mob var önümde aoe sealım açık şekilde avenger üstüne hammer of righteus çakıyorum. Ben bunları vurduktan sonra holy wrath ve consec açarken arkamdan gelen benle aynı ilvldeki druid swipe thrash 2lisi ile zart diye bütün mobları alabiliyor. Aynı şekilde warrior bi thunder clapi ile bana mob yüzü göstermiyor :) dk da aynı şekilde yere bıraktığı aoe ve blood boildi sanırım o 2si ile beni boş boş dolaştırıyor. Monk zaten aoede yaklaşmıyorum bile :D

Yani hiç bir halukarda erken dalsamda benim üzerimde mob kalmıyor. Anca tek tek tauntlayarak mobları alabiliyorum. Eskiden bir skillimiz vardı atardık adamın üstüne onun üstündeki 3 mobu bize çekerdi güzel güzel takılırdık :) Şimdi ise o skill kalktığı için acaip sorun yaşıyorum. Hadi thrashde tank var sorun diil ama spoilsde dpse karşıda sorun olabiliyor. Mesela bir moba crusader strike vurup başka kutu açmaya gidiyorum, mob direk dpse dönüyor. Aynı şeyi warrior devastate ile yaptığında sittin sene warriordan ayrılmıyor mob :)

PAladin cooldown olarak diğer tanklara göre daha avantajlı olsada mob tutma açısından oldukça zorlanıyor benim görüşüm. İzlediğim prot pala pov garrosh fightlarında da palalar ilk fada çoğu zaman boş boş dolaşıyorlr :) Oysaki diğer tanklara göre dmg yeme sorunu daha az olan bir tank. Ben özellikle prot pala oynayanların ve prot pala ile birlikte tanklayan diğer tankların görüşlerini istiyorum. Bende mi sorun var. Oysa öyle ahım şahım bir fark olduğunu düşünmüyorum diğer palalar ile kullandığım skiller arasında.

Charın linkinide veriyimde sonra haste kasmamışındır cap değilsindir demesinler :) Dediğim gibi alt chardır. Teşekkürler..

http://eu.battle.net/wow/en/character/auchindoun/Metalwarlord/advanced
M
11 yıl
DK Show
Videoyu izlemek için tıklayınız


Bu nedir ya. Üstündeki cata itemlerini, gram damage yememesini filan geçtimde 80 lvl adam 85 raidine nasıl girer. Herif aşmış artık 80 lvl haliyle 25m hc baleroc sololuyo.. 85 zamanı alys sololoyan shadow pri görmüştükde bu abartı olmuş. Oyunun baya bi eksilerini gösteriyor.. Ya da kısaca DK OP diyip geçmem mi lzm :D
M
15 yıl
Bütün oyunları almam mı lzm?
Arkadaşlar wow a başlamayı düşünüyorum.. DnR a gittiğimde sadece ilk oyun ve burning crusade vardı.. Sadece bunları alsam oyunu oynayabilirmiyim.. En azından oyuna girip 70 lvle kadar kasabilirmiyim.. Bildiğim kadarıyla 80 lvl lich king le geldi..

Bir de ilk kurulumu yaparken ilk oyunu kurup patch yüklenmesini bekleyecez mi yoksa ilk oyunu kurup direk üstüne burning crusade patchini mi kurmalıyız?

Teşekkürler..
M
17 yıl
Agp 4x de 8x çalışmaz mı?
Arkadaşlar çoğu forumda okuduğuma göre 4x olan bi girişte 8x bi kart çalışır deniyor.Ancak benim pc 4x destekliyor ve ben 8x bi agp ekran kartı alıp taktığımda pc hiç açılmadı.Kartı çıkarıp cd'yi kurayım dedim bu sefer pc bunu desteklemiyor dedi.Sorun benim ana kartta mı? yoksa 4x olanlarda 8x çalışmaz mı? Bi yardımcı olursanız.Bi de 4x olanlara baktığımda 64mb'ın üzerinde fazla göremedim.4x 128 mb ekran kartı tavsiye edebilirmisiniz? Tabi varsa :D

Ana kartım : Viarama U8668
Ekran Kartı : Gigabyte Ati radeon 9250 (128 mb) 8x
M
18 yıl
Magic Jewel Powder Nedir?
54 görevinde linatedeki arch mage benden 10 kristal,10 safir,10 tanede opal istio.Yerine bu magic jewel powder vercekmiş.Bu şey ne işe yarar bilen var mı acaba.Ben bilmiyorumda.Satılsa ii mi para eder yoksa başka bi işe mi yarıo.Lütfen ban yazmayın.
M
18 yıl
Hala System savunan çıkacak mı?
Evet arkadaşlar Türkiye'de bi sürü salak Systm of a down fanı var buyursunlar bu resim System of a down'un resmi sitesinden çekilmiştir.Bu grup bence doğru düzgün müzik bile yapamamaktadır.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
18 yıl
Localden hosta geçişte joomla path adresi ???
Arkadaşlar easy php ile pcme kurduğum joomla sitemi freewebdot.com dan aldığım hosta atıyorum..Ama config.php de $mosconfig_absolute_path in adresini deiştirmem gerekio benim pcmdeki adres c:/program files/easyphp1-7/www bu..hostta iken bunu ne yapıcaz normal domainimizi mi yazıcaz bilen biri yardım edebilir mi?? Teşekkürler şimdiden.. bide cache adreside var c:programfiles... die devam eden onuda deiştirmem gerekiomu???
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.