T

Yüzbaşı
10 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
105 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
scottish fold dişi sahiplenmek istiyorum
Merhabalar, kedi sahiplenmek istiyorum arkadaşımda scottish vardı hoşuma gidiyordu. Fakat ben dişi sahiplenmek istiyorum erkekte bazı erkeksel sorunları oluyordu. Acaba dişi de bilmem gereken böyle problemler var mıdır?

Ankara içi elinde 0-6 aylık dişi scottish varsa sahiplenmek istiyorum irtibat kurarsanız sevinirim
T
5 yıl
En ucuz tavuk göğsü?
Spor yapanlar vardır aranızda tavuksuz olmuyor. Hindi alıyorum et alıyorum vs ama tavuk sevdiğim bi besin. az önce soykanlar diye bi marketten 24 liraya aldım kilosunu her geçen gün zam da geliyo bu merete?

GDO mdo falan demeyin zehirde koysalar yiyecem ben bu tavuğu

bim a101 migros farketmez hangi marketi önerirsiniz fiyat için? Bonfile göğüs fileto bildiğim kadarıyla hepsi aynı zaten
T
5 yıl
Günün fırsat ürünü Balık yağı
https://www.hepsiburada.com/ocean-plus-1200-mg-50-kapsul-balik-yagi-pm-sporetmar06hb0035

almayı düşünen arkadaşlar için.. ocean iyi bi markadır diye biliyorum aksi düşünen veya başka önerisi olan varsa yazabilir ben 1 tane sipariş geçicem. yüksek servis avantajı var fiyat olarak iyi yani
T
5 yıl
A.Asit-Protein tozu- Hangisini almalıyım?
Hızlıca anlatıcam,

2 aydır BB yapıyorum son 1-1.5 aydır 5x5 programını uyguluyorum
bench press 57,5kg
Squat 60kg
Deadlift 65kg
Bover Row 60kg ulaştım oldukça iyi gidiyor

Öğle yemeklerini bile evde hazırlayıp tüm gün makrolarımı sayarak günlük yaklaşık 160-170 g protein alıyorum 3000 cal civarı yani beslenme sıkıntı yok şükür

Boy 178 kilo 74kg

Her şey iyi güzel gidiyor ancak o kadar şey okuyup araştırmama rağmen hangi supplementi almam konusunda karar veremedim. Amino asit ve BCAA kombosu gibi bi fikir var aklımda ama hala a.asit ve protein tozu farkını anlayamıyorum. ne gibi supplementler önerebilirsiniz size şimdiden teşekkürler
T
6 yıl
Hangi dumble setini almalıyım?
Selamlar 1-2 sene öncesine kadar spor salonunda yoğun şekilde yaptığım spor olayına ara vermiştim bu süreçte fiziğimi korumaya devam ettim beslenme disiplinim bozulmadı yalnız iş güç dolayısıyla spor salonuna gitmektense evde şınav barfiksime devam ettim. yalnız omuz ve göğüs bölgeleri için dumble almam gerektiğine karar verdim diğer hareketlerde de yardımcı olacak.

şimdi öncelikle bütçe sınırsız demeyeyim ama son bikaç yıldır yaptığım internet alışverişlerinde şunu öğrendim 30-40 tl kar edicem diye çok kalitesiz ürünler almışlığım oldu o yüzden biraz paraya kıyıp barları yamulmayacak ve dış kaplamaları dökülmeyecek bişeyler bakıyorum.

ilk bakışta pahalıysa iyidir mantığıyla ve yorumların desteğiyle
https://www.hepsiburada.com/delta-cantali-delux-krom-plaka-krom-bar-dambil-20-kg-agirlik-seti-p-SPORDELTA1882?magaza=Hepsiburada


şunu düşündüm ama belki forumda bu konuda tecrübeli arkadaşlara raslarım diye bi konu açayım dedim. önerebileceğiniz link varmıdır veya neye dikkat etmem gerek?

yarın bi decathlona uğruycam fiyat karşılaştırması ve markaları incelemek için tavsiyeleri bekliyorum arkadaşlar
T
6 yıl
Elektrik faturam gelmedi ve faturası çıkmıyor
Selamlar. Sene başında yeni taşındığım evde mayıs ayına kadar düzenli olarak elektrik faturası geldi ve sorunsuz ödedim. Daha sonra 6. ay fatura çıkmadı yeterli harcama olmadığı için ben de iyiymiş dedim. Daha sonra 7. ay faturası yine çıkmayınca 2 ay üstüste imkansız böyle bir şey diye hemen okuma talebinde bulundum ve ekip ben yokken gelip arızalı diye sayacı alıp götürmüş yerine yenisini takmış. Bunu telefonda öğrendim yine sorun yok. Daha sonra 8. ay faturam ve sonrakiler normal şekilde gelmeye devam etti.

Ancak telefonda ne enerjisa ne de tedarikçi firma ile konuştuğumda bu 6. ve 7. ay faturalarımın ne olacağına dair sorumda topu sürekli birbirlerine atıyolar artık telefonda patladım bi tanesine. Şu an bi sıkıntı çıkaran yok ancak evden çıkmayı düşündüğüm zaman bana faizli maizli fatura çıkarmazlar deil mi?

Bilenler bilgilendirirse sevinirim.
T
6 yıl
1080Ti için 2K monitör tavsiyesi
Selam arkadaşlar. geçtiğimiz günlerde 1080ti aldım 2.el düzgün. Elimde xg2401 modeli var ancak malum 1080p için fazla güçlü bi kart

Aradığım özellikler: Curvedlara çok sıcak bakmıyorum ama zorunda kalırsam ypacak bir şey yok gibi.

Elimde TN var zaten, va veya ips monitör olabilirse sevinirim :) iyi özellikli güzel tn modelleride önerin alabilirim.

sadece oyun için ve bütçe max 2500
T
6 yıl
Egzos fanı mı 140 mm olmalı intake fan mı?
Merhaba arkadaşlar p400 kasaya sahibim kasanın fan kapasiteleri:
öne 3 üste 2 arkaya 1 adet olmak üzere 6 adet 120mm fan alabiliyor. Alternatif öne 2 adet 14cm veya üste 2 adet 14cm takabiliyoruz.



Şimdi merak ettiğim kasada halihazırda arkada 1 adet ve önde 1 adet olmak üzere 2 tane 12cm fan mevcut. Anakart 4 adet 4pinli fan kontrolcüsü desteklediği için 2 adet daha almayı düşünüyorum. 1 tane 12cm 1 tane 14cm akasa viper alıcam ama merak ettiğim aldıktan sonra 14cm olanı içeriye hava alsın diye öne mi takmalıyım yoksa havayı dışarı atsın diye yukarıyamı takmalıyım? Yani özetle daha büyük çaplı fan intake olarak mı kullanılmalı yoksa egzos fan olarak mı?

akasa viper güzel fan ama 14cm ler biraz yüksek rpm de gürültü yaptığını duydum o yüzden 1 tane alıp denemek istiyorum
T
6 yıl
Yüksek enflasyon durumunda ne yapmalı?
Bir kaç ay içinde enflasyonun yükselmesi konuşuluyor arkadaşlar. Kenarda 12-13 bin lira param var ancak borcum 22 bin tl aylık 1000er lira olarak ödüyorum. Pek anlamıyorum ekonomiden dediğim gibi bir durum olursa umarım olmaz ama oldu diyelim bundan en az zararla kurtulmam için benim bu parayı nereye yatırmam gerekir? dolar almak pek mantıklı gelmiyor devlet tahvili falan işlerine mi girmeliyim yardımcı olun lütfen
T
6 yıl
i7 8700 Soğutucu önerisi
Selam arkadaşlar imzamdaki sistemi kurdum geçen ay. Havalar sıcak ev sıcak ama maşallahı var yük altı 80i geçtiğini görmedim ancak tabi bi soğutucu almak istiyorum.

Şimdi öncelikle

kasam : Phanteks P400 (s olmayan) 1 tane önde 1 tane arkada olmak üzere 2 adet fanı var.
Anakart: Z370A-pro maalesef çok giriş seviyesi aldım masraflar çok
https://www.msi.com/Motherboard/Z370-A-PRO.html


İşlemci belirttiğim gibi i7 8700(K olmayan)

Soğutma işine girince ne kadar detaylı olduğunu öğrendim sanırım 2 çeşit var 1 sıvı soğutucular 2 kule tipi normal hava soğutma doğru mudur? biraz anlataiblir misiniz rica etsem

Soru 1 : Aslında 2. aşama ama kasam beyaz ve içinde ekran kartı hariç ışıklandırma yok acaba rgb işini normal kasa fanlarına mı bıraksam yoksa hem kaliteli hem rgb aydınlantmalı işlemci soğutucusu mu ( pahalı olur sanırım)

soru 2: Kaliteli bi hava soğutma mı yoksa illa sıvı soğutma mı önerirsiniz? ( ileride 8700k ya geçme gibi niyetim yok değiştririsem başka çipsetlere geçerim)

soru 3: model tavsiyesi :) şimdiden teşekkürler.


ALTERNATİF: işlemci soğutucusu yerine kasa fanlarını mı arttırmalıyım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.