Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1066
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hangi dumble setini almalıyım?
T
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar 1-2 sene öncesine kadar spor salonunda yoğun şekilde yaptığım spor olayına ara vermiştim bu süreçte fiziğimi korumaya devam ettim beslenme disiplinim bozulmadı yalnız iş güç dolayısıyla spor salonuna gitmektense evde şınav barfiksime devam ettim. yalnız omuz ve göğüs bölgeleri için dumble almam gerektiğine karar verdim diğer hareketlerde de yardımcı olacak.

şimdi öncelikle bütçe sınırsız demeyeyim ama son bikaç yıldır yaptığım internet alışverişlerinde şunu öğrendim 30-40 tl kar edicem diye çok kalitesiz ürünler almışlığım oldu o yüzden biraz paraya kıyıp barları yamulmayacak ve dış kaplamaları dökülmeyecek bişeyler bakıyorum.

ilk bakışta pahalıysa iyidir mantığıyla ve yorumların desteğiyle
https://www.hepsiburada.com/delta-cantali-delux-krom-plaka-krom-bar-dambil-20-kg-agirlik-seti-p-SPORDELTA1882?magaza=Hepsiburada


şunu düşündüm ama belki forumda bu konuda tecrübeli arkadaşlara raslarım diye bi konu açayım dedim. önerebileceğiniz link varmıdır veya neye dikkat etmem gerek?

yarın bi decathlona uğruycam fiyat karşılaştırması ve markaları incelemek için tavsiyeleri bekliyorum arkadaşlar





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tar Goroth -- 31 Mart 2019; 1:7:52 >

A
5 yıl
Yüzbaşı

Bütçeniz uygunsa Powerblocklara bakın derim. Ev için en ideali ama pahalı.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.