R

Çavuş
10 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
8 yıl
Rengi En iyi Alan fotoğraf makinesi
Merhaba arkadaşlar. Bütçem 2000, 3000 arası.

Digital painting ve matte painting yapıyorum. Fotoğraflardan oluşan referans görselleri cidden çok önemli. kendi çizeceğim fotoğrafın referansını kendi çekme fikrim doğdu.

İnsan gözünün algıladığı sıcaklık ile telefonunki çok farklı. Telefondan çektiğim fotoğraflarda sıcaklık hiç yansımıyor. Makinenin Bu sıcaklığı ve soğukluğu yani rengi iyi alabilmesi, çözünürlüğü alabilmesinden çok daha önemli. Bunlara göre bit tavsiyeniz var mıdır?
R
8 yıl
BU ürünler gümrüğe takılır mı?
merhaba arkadaşlar.

amazon' dan şu kindle 'yi ;
http://www.amazon.com/dp/B00OQVZDJM

bir de şu monitor'ü almak istiyordum.
http://www.amazon.com/AOC-G2460PF-24-Inch-Gaming-Monitor/dp/B01BV1XBEI

ikisini alacağım hemen ama arkadaş bu monitörün gümrüğe takılma ihtimali falan filan var aynı paraya gelir dedi. Her hangi bir sıkıntı çıkar mı bana?
R
9 yıl
Gece lol atacak arkadaş arıyorum
Selam dostlar.
Geceleri arkadaslarla lol atıyoz. onlar bazen olmuyor, bazen oluyorlar neyse.
Ben gümüş1 deyim ama dereceli oynamıyorum.

İsterse dereceli isterse normal oyun atacak, sktptanda konuşacağımız bi arkadaş arıyorum. Küme önemli değil maksat muhabbet :)
R
9 yıl
konu silinsin
Konu silinsin dostlar vazgeçtim...
R
9 yıl
Korsan, denizcilik ile ilgili kitaplar
Merhaba arkadaşlar.


Korsanlar, açık deniz, gemiler, yelkenliler, ya da sadece denizle ilgili kitap önerilerinizi bekliyorum :)

Ayrica barbaros hayrettin paşayı çok merak etmeye başladım ama hakkında pek fazla bir şey bilmiyorum. Bu yüzden birde sizden kaptan-ı deryamız ı anlatan tarihi kitap ya da Roman önerisi istiyorum :)
R
9 yıl
Dijital Sanatçıyım İnstagramda takipçi taktikleri lazım
(Öncelikle konuyu niye sosyal medya bölümüne açtığımı sorabilirsiniz. Söyleyeyim; çünkü orası buranın yarısı kadar aktif değil ve ordaki konu tamamen parayla takipçi kasma vs adına. Ben taktik ve birazda sohbet istiyorum. Umarım anlayışla karşılarsınız.)



Merhaba arkadaşlar. Bu benim instagram hesabım :https://instagram.com/tayfurturkmenoglu/

Kendi çapımızda dijital bir işler yapıyorum ve mesleğimde tamamen bunun üzerine olduğu için sosyal medyada benim için önemli. Zira iş teklifleri artık buradan baktıktan sonra vs. gelmeye başlıyor. Ayrıca işini başkalarıyla paylaştıkça mutlu oluyorum daha bir şevkle yapıyorum.

Benim sorunum insanların sayfamı görememesi. Yani facebookdan falan tanıtımını yaptım da oralardada gören olmadı 1-2 takipçi arttı :) Başkaları gördüklerinde takip edeceklerine inanıyorum. Bu yüzden nasıl taktikler izlemeliyim varmı sizin de bildiğiniz bir şeyler ? :) :)

Ayrıca çalışmalarıda eleştirebilirsiniz, fikir verebilirsiniz amaç sohbet zaten :)
R
9 yıl
Dijital Çalışmalarım
Merhaba arkadaşlar.
Freelecance illistratorum ve istanbulda yaşamaktayım. Daha çok karakter tasarımı, konsept tasarımı ile ilgileniyorum. Bazı çalışmalarımı size sunmaktan, yorumlarınızı almaktan da mutluluk duyarım.

Diğer çalışmalarımı yeni aktif olduğum instagram hesabımda bulabilirsiniz.Hesabı takibiniz benim için çok değerlidir. Destek çıkarsanız çok sevinirim :)

https://instagram.com/tayfurturkmenoglu/

Herkese hayırlı günler diliyorum, değerli yorumlarınızı bırakmayı unutmayın :)

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
R
9 yıl
yeni Format attım ama her açtığımda takılıyor.
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda çok virüs vardı silemoyordum. Önemli dosyalarını harici diske kaydedip Format attım. (Windows 8 di işletim sistemim. Bütün sürücüyü temizleme dedim 6 saat falan sürdü. )

Sonda nod32 deneme sürümünü kurdum, harddiski taktım bazı programlar indirdim. Düzgün çalısıyordu sonra pcyi yeniden başlattım, başlatış o başlatış sürekli ana ekranda takılıyor, görev yöneticisi açılmıyor. Eset başlangıç taraması diye bişey yapıyor galiba, korumayı durdur diyorum tık olmuyo.


Şimdi pc yi güvenlik modunda başlatıp silicem eseti ama onu da beceremiyorum çünkü ayarlara girerken takılıyor. Pc yi açmadan nasıl güvenlik modunda başlayabilirim aradım ama bulamadım?

Edit:arkadaşlar buldum güvenlik modunda açmayı. Şimdi temizleme çalışıyorum pc yi olursa haber edicem.
R
9 yıl
Virüs Zehir etti PC\u0027yi temizleyemiyorum
Şöyle bir virüs var arkadaşlar; benim bir çok videomun ve resmimin ismini saçma sapan şekilde değiştirip .xtbl formatına dönüştürmüş. Dosyaya sağ tıklayınca masa üstüne atıyo ayrıca adı çok uzun olduğu için silinemiyor.
Neyse giden videolar umrumda değilde oyuna girerken şöyle bir hata verdi sanıyorum bu virüsle alakalı yine.

Kaspersky'ı yükledim virüs hala var galiba bazı oyunlarda hata verdirtiyo. nasıl kurtulurum bu virüsten ve xtbl' li dosyalardan vallahi delirecem.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
R
9 yıl
arkadaşlar şu kelimeyi nasıl çevireceğiz
merhaba arkadaşlar. Çok acil şu cümleyi nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.
mesela;

Çizim konusunda iddialıyım demek istiyorum.

bunun doğru çevirisi

i am assertive about drawing mi olacak?

EDİT : Ya da "Çizim konusunda iyi olduğumu düşünüyorum" bunu nasıl söyleyeceğim?,

şimdiden teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.