C

Teğmen
28 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
6 yıl
Asus ROG swift pg278q turbo tuşu sorunu
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var. yaklasık 1 buçuk yıldır asus rog swift pg278q monitörü gtx 1080 ekran kartı ile kullanıyorum. Monitörün turbo tuşu mevcut 60-120-144 Hz ler arasında hızlı geçiş yapabiliyorsun. bir süredir pc yi kullanmıyorum ve bugün kullanayım dedim ve kullanırken bu tuş ile geçiş yapmak istedim ancak tuş çalışmadı ne yaptıysam olmadı. (tuş çalışması için en azında ekranda hareketli bir program yada fareyi hareket ettirmek lazım) daha sonra baya baktım ama birşey bulamadım yabancı bir forumda monitör için güncel dosya indir yükle diyordu muhtemelen monitör için driver yada bios tan bahsediyordu ancak sitesinde böyle bir program güncelleme yoktu. sizce neden olmuş olabilir bir ara 1 hafta önce falan Windows 10 güncelleme yaptı ondan olmuş olabilir mi? bu arada elle kendin ayarladığın zaman 144 hz de çalışıyor sorun yok yani ancak turbo tuşu ile geçiş yapmıyor tuş sağlam çalışıyor ancak geçiş yapmıyor. çok işe yarıyordu lütfen yardım edin şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum.
C
6 yıl
All suit III hata verdi ve çalışmadı
Arkadaşlar öncelikle merhaba. imzam'da bulunan pc yi kullanıyorum. anakartım asus z170 pro gaming ve işime en çok yarayan All suit 3 programını kullanıyordum ve dün gece windows 10 sistem güncellemesi geldi ve güncellemeyi yaptım (güncelleme kodu:KB4056892) güncellemeyi yaptım ve pc yeniden başlayınca ekranda al suit 3 ile ilgili (ai suit III: sunucu bir istisna attı.) şeklinde bir hata verdi tamam dedim ve all suit 3 başlamadı sonra tekrar programı açmaya çalıştım yine aynı hatayı verdi yönetici olarak çalıştırdım yine aynı hata oldu sonra tutup programı silip en son sürümünü asus destek sayfasından indirip yeniden sorunsuz bir şekilde yükledim ve bu seferde all suit 3 hiç açılmıyor normal veya yönetici olarak başlatsamda hiç tepki olmuyor ve program başlamıyor. Baya araştırdım ve bir çözüm bulamayınca buradan konu açmak istedim. birde arkadaşlar fan xpert gibi detaylı fanları yönetebileceğim bir program öneriniz varmı? yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden hepinize çok teşekkürler.
C
7 yıl
İslemci Soğutucu fanlarinin hız ayarları
Arkadaşlar yeni bir pc toplamıştım islemciyi sogutma da silverstone tundra td02e modelini kullanıyorum sessiz bir soğutmaya gitmek istedim bunun için silverstone stok fonlarının akasa viper fanlar ile değiştirdim fanlar ses olarak stok fanlara göre çok iyiler ancak bi sorun var. Sorun fanlarin biri daha hızlı dönüyor ve buda ses çıkarıyor. Anakart asus z170 pro gaming modeli cpu fan portuna fan coklayici ile takmıştım fanlari ancak birisi daha hızlı dönüyor ayarlamaya çalışıyorum ancak olmuyor sürekli birisi daha hızlı dönüyor bunu nasıl düzeltebilirim lütfen yardın edin arkadaşlar tek fan acayip ses çıkarıyor. İşin kötüsü coklayici da 3 pinli ve 4 pinli çıkışlar var hangi fani 3 pinli çıkışa taksam o hızlı dönüyor.
C
7 yıl
fan ızgarası yada fan grill 120mm nerede bulunur
arkadaşlar merhaba yeni aldığım kasaya kendi imkanlarım ile fan yuvası açtım ve fan taktım ancak cok ortada kaldı buna biraz estetik katmak için 120mm fan ızgarası takmak istiyorum ama piyasayı alt üst ettim ve bir tane bile fan ızgarası bulamadım. nereden bulurum filitre değil fan ızgarası arıyorum 2 adet plastik ve siyah olursa tadından yenmez. yardımlarınızı bekliyorum. satılan bir yer türkiyede yada satan arkadaş varsa iletişime geçerse cok sevinirim. hepinize şimdiden çok teşekkürler.
C
7 yıl
zalman z11 kasa power tuşu sorunu
arkadaşlar lutfen yardım edin! zalman z11 neo kasa aldım ancak sıvı soğutma takmak için üst paneli açarken power tuşunun kabloları koptu lehimletmek için götürdüğüm yerde power tuşunu mafetti kullanılmaz hale getirdi. kasayı reset tusu ile açıyorum ben bu tuştan nereden bulabilirim acil yardım edin satan arkadaş varmı yada satılan temin edilebilecek biryer? lutfen yardım edin.
C
7 yıl
zalman z11 kasa power tuşu sorunu
arkadaşlar lutfen yardım edin! zalman z11 neo kasa aldım ancak sıvı soğutma takmak için üst paneli açarken power tuşunun kabloları koptu lehimletmek için götürdüğüm yerde power tuşunu mafetti kullanılmaz hale getirdi. kasayı reset tusu ile açıyorum ben bu tuştan nereden bulabilirim acil yardım edin satan arkadaş varmı yada satılan temin edilebilecek biryer? lutfen yardım edin.
C
7 yıl
Gigabyte gtx 1080 Extreme Gaming C.W. sorunu
Arkadaslar geçenlerde paraya kıydım ve Gigabyte GTX1080 Extreme Gaming premium pack aldım. Buna yakışır birde Asus Rog Swift pg278q monitör aldım ancak ekran kartında coil whine sorunu var. Yük altında bobin cızırtısı geliyor. Ses çok rahatsız edici değil hatta yakında dinlenilmeyince duyulmuyor bile, ancak takıntılı bir insanım değişmeye karar verdim. Burada sizlere danışmak istediğim şey ise bütün Gigabyte GTX 1080 Extreme Gaming ekran kartlarında oluyormu bu sorun? Hani hepsinde var ancak çok az! Böylemi yoksa şans işimi? Sizce değimelimiyim, yada bir sıkıntı olmaz kullanmaya devam etmelimiyim? Bazi incelemeleri izledim ve onlarda hafif cw sorunu olduğunu belirtiyorlar sizce ne yapmalıyım?
C
7 yıl
GİGABYTE-ASUS (GTX 1080) ?
arkadaşlar sizce hangi gtx 1080 daha iyi? 2 si arasında kaldım asus rog gtx 1080 strix oc modeli ve gigabyte gtx 1080 xtreme gaming modeli bu ikiside geçekten üst seviyedeler kağıt üstünde gigabyt sanki 1 adımcık önde ama testler neredeyse başa baş gidiyor ancak gigabyt bariz bi farkla daha serin ve sessiz ancak asus daha ucuz :) falan falan derken kafalar jüpiter oldu :) sizce hangisi daha iyi olurdu sebebiyle birlikte yazarmısınız aradaki farka değermi gigabyte ? Çünkü benim tercihim gigabytten yana duruyor değermi? ayrıca bu coil whine dalgası hangi kartta daha çok görülüyor bilen varmı? şimdiden çok teşekkürler ..
C
7 yıl
GTX 1080 BOYUTLARINI BİLEN ?
Arkadaşlar yeni bir ekran kartı almak istiyorum (gtx 1080 ) ancak kartın boyutları (en, boy, uzunluk vs) hakkında bir bilgim yok ve bulamadım daha önce asus gtx 970 strix kullanıyordum ve kart neredeyse hdd yuvalarına kavusmustu kayasa sığma konusunda tereddütlerim var özellikle 3 fanlı kartların. kullanan arkadaşlar ve bilen arkadaslar kart boyutlarını yazabilirlermi? marka ve modele göre.. Birde önerebileceğiniz bir gtx 1080 modeli varmı?
C
8 yıl
sistemimi yenilemeyi düşünüyorum yardım lütfen!
arkadaşlar merhaba hali hazırdaki pc mi yenilemeyi düşünüyorum ve kafam cok karıştı çünkü yenilemeyi ileriye yönelik yapmak istiyorum ancak maddi durum nedei ile fiyat performans ilişkisine dikkat etmeye çalışıyorum vsvsvs derken kafa çorba oldu gitti. elimdeki pc nin işe yarar kısımları aeroocool vs-9 kasa + 750w 80 plus gold modüler psu + asus nvidia geforce gtx 970 strike 4 gb + 1 tb WD cavier black 64mb/sn HDD yani kısa işlemci, anakart, ram leri değiştirmek istiyorum. bu konuda yaptıgım araştırmalarda i5 6600k +msi z170a tomahawk anakart ve 16 gb kingston hyperx fury 2x8 2400 mhz ram ve akasa venom voodoo çift fanlı işlemci sogutucusu düşünüyorum sizce bu uyum nasıl olur. i7 6700 veya 6700k işlemciler ile
i5 6600k arasında fiyat performans farkı degermi ? kısacası elimde bulunan bileşenlere göre işlemci , anakart ve ram tavsiyesinde bulunabilirmisiniz . fiyat aralığım 1800 tl max 2000 yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar kafa çok karıstı ama lütfen amd işlemci tavsiye etmetseniz sevinirim. ileride SLI yapmayı düşünüyorum psu yetermi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.