C

Binbaşı
06 Mart 2001
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
79 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
10 yıl
Grundig dsr 6800 ss fta güncel kanal bilgisi
Grundig dsr 6800 ss fta


Turksat 4A + Hotbird 6 7a 8
güncel(19.09.2014) sıralı liste şifresiz kanallar


C
11 yıl
Elektrikli araçlar neden hala satışa çıkmıyor?
hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum fluence mitsubihi miev gibi elektrikli araçlar var çok güzel ama hala ses seda yok neden hiç fikri olan var mı acaba arap petrol şeyhleri engelliyor olabilir mi bu konuda fikirlerimizi paylaşalım....
C
12 yıl
nokia tekrar eden cevapsız arama uyarısı
merhaba,

arkadaşlar şimdi diyelim s40 java için telefona cevapsız bir arama geldi sesi duymadım tekrar mesaj sesi ile uyarma özelliği varmıdır? Aynı şekilde SMS geldiğinde?
C
13 yıl
yurt dışından iphone 3
selamlar

yurt dışından gelen iphone'a sim kartı taktım ama hizmet yok yazıyor şimdi pasaport ile birlikte kayıt yaptırılması gerekli diye duydum ama jailbreak yapılarak bu pasaport ile kayıt işleminden kurtulabilirmiyim?
C
14 yıl
digiturk kanallar kendiliğinden kayboluyor
Selam,

Digiturk Eutelsat W3 kullanıyorum. Arama yaptığımda bulunan kanallardan bazıları yaklaşık 4-5 tanesi kendiliğinden listeden çıkıyor tekrar arama yaptığım zaman gelmiyor özellikle İz Tv, Flash gibi kanallar diğer kanalların sinyal seviyesi 87 - 90 arası geziniyor ne yapabilirim? Teşekkür ederim.
C
15 yıl
emachines E725 webcam sorunu
merhaba

bu makinenin webcami var görünüyor support sayfasından webcam driverlarını çektim fakat webcam bulunamadı hatası alıyorum bilgisi olan arkadaş varmı bu ürününün webcami varmı?
C
15 yıl
Sinyal seviyesi düşük
kanalların büyük çoğunluğunda sinyal seviyesi 100'e yakın gösteriyor çok süper hiç sorun yok ama bir kaç tane kanal sinyal seviyesi düşük bunları ayarlamaya çalışırkende diğer kanalları kaybediyorum yani onlarında sinyal seviyesi gidiyor yani demek istediğim kanalların sinyal seviyeleri birbirleri ile senkron değil bunun nedenini bilen varmı sinyal seviyesi zaten hepsinin aynı olmaz ama arada ciddi uçurumlar var bir kanaldan seviye %100 gösteriyor başka kanalda hiç yok sinyal alamıyorum neden olabilir teşekkür ederim..

Turksat 42º 90cm offset çanak kullanıyorum.
C
16 yıl
74 Km Hızla Giderken Uyuyan Şoför... :D
Şaşırtan kaza anı!

Ordu'da Gülyalı İlçesi istikametine radar kuran Bölge Trafik Ekibi, karşıdan gelen araçların hızını ölçerken kaza kurbanı oldu.

Radar kameralarına yakalanan bir otomobil hiç frene basmadan 74 kilometre hızla polis aracına çarptı. Kaza anı saniye saniye radar kamerasına kaydedildi. Olayda polis otomobili 5 metre savrulurken, 2 kişi hafif yaralandı.

Ordu-Gülyalı arasında dün radar kuran Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, ilginç bir kazaya tanıklık etti. Cevat Yenisu (42) idaresindeki 34 JCU 97 plakalı otomobil, 74 kilometre hızla sağ şeritte seyir halindeyken aynı istikametteki güvenlik şeridinde bulunan 52 A 5940 plakalı polis aracına çarptı. Çarpmanın etkisiyle polis aracı bulunduğu yerden yaklaşık 5 metre geriye doğru savrulurken her iki araçta da ağır maddi hasar meydana geldi.

Kaynak: Samanyoluhaber

< Resime gitmek için tıklayın >
C
17 yıl
Bir konuda önemli uyarı...!
Sevgili arkadaşlar bana bir e-mail forward edildi sizlerle başlaşmak istedim isteyen arkadaşlarımız umuyorum ki yardımcı olur.

Okan Sönmez, 20 yaşında lösemi (kan kanseri) hastası, Gata Tip Fakültesi'nde yatıyor,hayatta kalmak için hergün iki ünite trombosite ihtiyacı var. Ama kan grubu B rh (-) (negatif) olduğu için ailesi kan (daha doğrusu trombosit) verecek donör bulmakta zorlanıyor. Babası Hayrettin Sönmez insanların ilgisizliğinden yakınıyor. İş yeri olan Istanbul Büyüksehir Belediyesine yaptığı başvuruya 30 bin çalışan arasından sadece 3 kişi cevap vermis. Oğlunu yaşatabilmek için varını yoğunu ortaya koyuyor. Eğer siz veya bir tanıdığınız B rh (-) (negatif) kana sahipse Lütfen HayrettinSönmez'e ait 0535 744 87 10 numaralı telefonu arayın. Not: Trombosit kanın pıhtılasmasına yol açan bir maddedir. Kişi trombosit verdikten 3 gün sonra yeniden trombosit verebilir. Sağlıklı bir insan yılda 24 kez trombosit verebilir. Kandaki trombosit ayrıştırılması işlemi yaklaşık 50 ile 70 dakika arasında sürmektedir.
C
17 yıl
Avermedia DVB-S (A700) için Program
merhaba,

Daha önce soruldu ise özür dilerim.Bu kart için ProgDVB Elecard Edition kullanıyorum fakat süresi bitti sanırım çalışmıyor.Avermedia DVB-S (A700) için başka hangi program tavsiye edersiniz.DVBViewer bu kart ile çalışır mı yada başka ne tavsiye edersiniz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.