O

Çavuş
07 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
7 ay
Aveo 1.3D ltz yağ pompası sorunu (Yardım)
Merhaba arkadaşlar, 2012 aveo 1.3D ltz kullanıcısıyım. Yağ pompasını değiştireceğim, Hatay'da yaşıyorum ve parça bulmak bu aralar malum nedenlerden ötürü sıkıntı olduğu için internetten sipariş vereceğim. Sorum şu; aracıma uygun yağ pompası bakarken şase no ile sorgulama yaptırdım ve sensörlü olan modelin uyumlu olduğu gözüktü. fakat aracı bıraktığım usta araçtaki yağ pompasının sensörsüz olduğunu söylüyor. Bu aracın yağ pompası orjinalinde sensörlü mü sensörsüz mü bunu bilen bir arkadaş cevaplayabilirse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
O
4 yıl
ryzen 3 1200 için ekran kartı tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar, ryzen 3 1200 ve gigabyte a320m h ile 2 adet sistem kurdum ama ekran kartında onboard yokmuş gözden kaçırmışım. İkisinden de görüntü gelmiyor şu an. En ucuzundan 2 tane ekran kartı almam lazım. Oyun, film vs için kullanılmayacak. Sadece görüntü almamıza yarasın yeter. En ucuzundan bir ekran kartı önerir misiniz?
O
11 yıl
Ekran kartı ve Ram tavsiyesi
selam arkadaşlar. elimde eski bir bilgisayar var ve ben donanım özelliklerini yükseltmek istiyorum. bu konuda yeterli bilgim olmadığı için size danışmak istedim. everest programından aldığım report dosyası ekte. ordan bakıp bana ekran kartı ve ram tavsiye ederseniz çok sevinirim. özellikle ekran kartı.

https://docs.google.com/document/d/1_zkmFEAArnPYxPOc8GfS4jbSuiCOAjr-_RPmNcsG_Bs/edit?usp=sharing
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.