S

Yarbay
20 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
85 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
Asus N550jv Ekran Gidip Geliyor
Merhabalar. Asus n550jv laptop kullanıyorum, hiç sorun yaşamıyordum. Ekranım kırılmıştı ben de yenisini taktırmıştım. Ekran değiştirdikten sonra arada bir ekran gidip geliyordu ama çok sık değildi, bir süre sonra da sorun ortadan kalkmıştı. Dün yeniden olmaya başladı ve çok sıklıkla oluyor laptop kullanılmaz hale geldi. Bazen 10 dakkalığına düzeliyor ama anlayamadım sebebini. Ekran karardığında bilgisayar çalışmaya devam ediyor veya hdmi ile televizyona takılı olduğu zaman ekranda sıkıntı olmuyor. Dün hdmi kablosu ile televizyona bağladıktan sonra tekrar başladı bu durum. Ekran kartlarını güncelledim. Ne yapsam düzelir? Teşekkürler
S
6 yıl
Para Transferi için Transferwise, Monzo, Revolut vs.
Merhaba, şuan İngiltere'de Erasmus yapıyorum. Bursum Denizbank'a Euro olarak yatıcak. Bu parayı en az kayıpla almak için ne yapmam lazım? Bende Cepteteb var burada Barclays'ten ücretsiz para çekebiliyorum, ama yatan para euro. Transfer için de Monzo, Revolut, Transferwise tarzı internet bankacılıkları buldum. Hangisini tercih etmek lazım? Bilgisi olan var mı? Teşekkürler.
S
6 yıl
İngiltere Erasmus Vizesi
Gelecek dönem ingilterede erasmus yapacağım da vize olarak hangisine başvurmam gerektiğini anlamadım. Tier 5 var bir de kısa süreli eğitim vizesi var. Sanırım biri 116 dolar diğeri 300 dolar. 1 dönemlik gideceğim ikisine de uyuyor ve tier 5 olan vize ile çalışma hakkım var sanırım. Hangisine başvurmam lazım?
S
6 yıl
Ingiltere icin en avantajli banka
merhaba. gelecek donem 6 ayligina ingiltere ye gidiyorum. hsbc ye sordum para cekerken ek ucret oder miyim diye, 5.5 tl dediler. diger bankalarda durum nasildir? suan yapikredi kullaniyorum eger avantajli banka varsa gitmeden once actirmayi dusunuyorum banka karti olarak. ayrica ucak bileti ve yine yurt disi harcamalarinda en avantajli olan kredi karti cikarmayi dusunuyorum. var mi tavsiyeniz?
S
6 yıl
İngiltere yaşam masrafları ve çalışma
Eylül'den itibaren Hertfordshire'da erasmus yapacağım. aylık giderim ne kadar olur ve free lance olarak sinema/fotoğraf işlerinde çalışma imkanım var mıdır?
S
6 yıl
kulaklık kablosu
merhaba, yıllardır kedilerimden dolayı çok kulaklık sıkıntısı çekmiştim en son değiştirilebilir kablolu aiaiai tma-1 almıştım. onun da kablosu bozulmuştu, herhangi bi mağazadan ucuz bi kablo almıştım. sesi kalitesi düşmüştü ama kablo dayanıklı çıktı. şimdi temazsızlık yapmaya başladı. kulaklığın kendi kablosu 110 tl onu almak istemiyorum. ses kalitesi güzel dayanıklı bi kablo bulabilir miyim 50 tl civarına? tavsiyeleriniz nelerdir?
S
7 yıl
sigorta atinca laptop bozuldu
dizi izlerken bi anda apartmanda sigorta atti laptop kapandi. sigartayi actik yine laptop acilmiyor. var mi bi yolu duzeltmenin?

model: asus n550jv
S
7 yıl
yurtdisinda ucuz master
universitede son yila geldim belki bir sene uzatmayi dusunuyorum. mezun olunca yurtdisinda okumak istiyorum. sinema/sinematografi/felsefe bakiyorum. universite ya cok ucuz ya da ucretsiz olmali. sadece yasam masraflarimi karsilayabilirim

bolumum fotograf video ortalamam 3.2 civari

nerelere bakmak gerek, burs icin nasik bir yol izlemek gerek, sadece ingilizce yeter mi?
S
7 yıl
kucuk android telefon tavsiyesi
ilk ciktiklari gunden beri iphone samsung galaxy kullaniyodum 1 senedir tuslu telefona gectim ama bazi durumlarda internet lazim oluyor. boyle kucuk sarji iyi giden ucuz kirildiginda can yakmayacak bi telefon soyler misiniz? xperia z3 compact vardi 1-2 sene once cok dandik cikti ekrani kirildi iki kere duruyor evde acaba bi kez daha ki tamir etsem yoksa ucuza yeni bisey mi alsam?
S
7 yıl
Sağlıksız beslenme sorunu
Türkiyedeyken genelde normal besleniyordum ama geçen dönem Polonya'da erasmus yaptım daha sonra 1 ay roma'da yaşayıp yeniden polonyaya geldim. yemek falan yok burda hiçbişey bulamıyorum. evde yemek yapmayı hiç bilmezken burda öğrenmeye başladım yavaş yavaş dışarda yenilebilecek seviyede sadece mcdonalds kfc var. marketler de facia sebze meyve et tatsız değişik.

Geçen günlerde mideme sancı geldi. yazın türkiyeye döndüğümde de benzer şeyler olmuştu bikaç kez. hep akşam oluyor yatmadan önce. gazım var sanırım. ayıptır söylemesi gaz çıkardıktan sonra geçiyor acı.

Bugun ve bikaç kere de dışkımda susam gördüm. Bu normal midir? Acaba ne sorun olabilir? çok fazla yok ama tuhaf geldi acaba sancılarla bi bağlantısı olabilir mi?

Var mı hiç böyle bişeye rastlayan?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.