U

Yüzbaşı
10 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
4 yıl
400 GB Boyutunda Dev Photoshop Arşivi / Mockup / Logo / Sosyal Medya Ürünleri ve Çok Daha Fazlası
Hepsi premium içeriktir.
Toplu şekilde verilecektir.
Anında teslim edilecektir.
İndirme linkleri halinde aktarılacaktır.
İçerik ; Sosyal medya , Mock-uplar - Ambalaj - Reklam ajansı ürünleri - Roll-up - Logo - Logo Mock-up - Vektörler - Shutterstocks görselleri - Kartvizit - Afiş , poster - Graphicriver , envator ürünleri.
İçeriklerin tamamı layerlı şekilde bulunmaktadır.
İçeriklerin ne tarzda olduğunu anlamanız için birkaç örnek ekliyorum. İsteyene özelden detaylı gönderebilirim.
Fiyatı düşük tutmamın nedeni; herkesin faydalanmasını istememdir.
Ödeme yöntemi: Enpara
Fiyat: 50TL
U
7 yıl
Maximum 1800-2000 Tl kasa toplama yardımı
Merhabalar, kuzenim için kasa toplayacağım fakat uzun süredir uzağım bu konulara. Maximum 1800-2000 Tl ye parça önerileriniz nelerdir. Oyun oynayacağı için ona göre belirli bir süre götürecek parçalar olursa çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
U
7 yıl
Cs Go lobi sorunu
Arkadaşlar normalde oyunda yada sistemde hiçbir problem yokken, kuzenimle lobiye girince oyun takılıyor. Yanıt vermiyor. ama lobiden çıktığı anda geri düzeliyor. Başka insanlarla girebiliyorum. Farklı kişilerle lobi kurabiliyorum fakat bir tek kuzenimle giremiyorum. Ne olur yardım edin kafayı yedim..
U
8 yıl
Sıfır Led monitör soluk renk. \u0027Yardım\u0027
arkadaşlar sıfır acer k222hqlbd monitör aldım 2 gün önce kasaya dvi ile bağladığımda eski ekrandan bile kötü görüntü var. Ekran kartım amd7850hd. vga ile de denedim dvi ilede ama renkler hep soluk ve kesinlikle hd bir görüntü değil. Ekranın üstündeki ayarlar ile de oynadım ama yine aynı lütfen yardım edin.
U
9 yıl
DH olarak destek olalım..
Arkadaşlar yeni bir youtube kanalı var adı SAMBARAS. Arkadaşlar çok içten ve seviyeli bir şekilde oyun yayını yapıyorlar. DH olarak desteğimizi esirgemeyelim. Linklerini paylaştım aşağıda. herkese iyi günler.

https://www.youtube.com/channel/UCQPUNjzf4KdkqN_IGZXL0yg
U
9 yıl
Site Logo Yardım
Arkadaşlar bir site açmayı düşünüyoruz bunu için logoda yardımınıza ihtiyacım var. Sitenin adı Baskı Bacak. Küçük bir çocuk tarzı bir şey olursa logoda iyi olabilir yada siz ne düşünürseniz.
U
9 yıl
Win 7 Tam Ekran Oyun Sorunu
Arkadaşlar bazı oyunlara girince yarım ekran açılıyor.
Forumu okudum dediklerinizi yapıyorum fakat AMD ayarlarına girip ekran özelliklerinden tam ekran yapma sırası gelince o kısım yok bende fotoğraftaki gibi bir bölüm var. anlamadım bir türlü ne olur yardım edin.
< Resime gitmek için tıklayın >
U
9 yıl
MSI vs ASUS
Arkadaslar yeni laptop alicam ama kararsız kaldım. Genelde oyun, günlük internet kullanımı ve üniversite deki uygulamalar. Aşağıdaki 2 ürün den hangisini önerirsiniz?

Asus K555LN-XO079D
Msi gp60 2pe-650xtr
Ve de baska bu fiyat aralığında baska onerebileceginiz baska ürün var mı?
U
10 yıl
Silinsin
TEDÜ 2014 girişliler olarak toplanalım dedim arkadaşlar. :)
U
10 yıl
Xperia SP almalı mıyım?
Arkadaşlar yaklaşık 900-1000 tl bütçem var SP almayı düşünüyorum sizce üstüne para katıp g2 almaya değermi? Çok aşırı bir şey yapmayacağım telefonla günlük kullanım mesaj internet küçük oyunlar vs. Sizce ne yapmalıyım.?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.